simptome post avort
Buna ziua! As dori o parere medicala. A facut o intrerupere de sarcina pe 28 iulie. Am o scurgere normala, zic eu, dar ce ma sperie este faptul ca e rau mirositoare si este doar de culoare rozie. Dureri foarte usoare specifice menstruatiei. Durerile la menunstruatie normala le am mai puternice. Ar trebui sa fiu speriata??? Va rog un raspuns urgent!!!!!
3 comentarii
Daca percepeti miros neplacut, mai ales in contextul in care poate ca avortul a fost facut prin vacuum-extractie neurmata de chiuretaj, este nevoie de un control ginecologic care sa excluda o eventuala infectie post-avort si care se poate complica cu o septicemie. Deci, adresati-va ginecologului ASTAZI. Nu amanati.
Va multumesc! Voi lua legatura cu doctorul! Inca o data multumesc mult!
Buna ziua, am si eu o intrebare. Pe 23 ianuarie am facut un chiuretaj cu anestezie locala. Am avut dureri suportabile, insa in urma cu 2 zile au inceput sangerarile si durerile pe care le am de obicei la ciclu. Este normal ? Trebuie sa mentionez ca durerile au inceput sa devina mai ascutite azi, a treia zi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 8cat costa o intrerupere de sarcina?
- 6avort in primele saptamani de sarcina
- 4Avort - informatii
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 19intr-o dilema mare!
- 25avort si sexul
- 4chiuretaj - dupa 5 zile am inceput sa sangerez
- 7vreau un bebe
- 6Sunt insarcinata in 3 luni jumatate dupa calculul meu.. avort?
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 6nu raman gravida de ce?
- 8Lupt sau renunt?
- 1Se va cunoaste ca am facut avort?
- 1Avort
- 2Avort in 18 saptamani
- 14Ajutor! Iubita sau fosta mea iubita vrea sa faca avort
- 2Chiuretaj medicamentos incomplet
- 2Ajutati-ma! Pe 07.06 am facut un chiuretaj si azi 02.07 am avut contact neprotejat
- 0Recuperare după chiuretaj
Mai multe informații despre: Avortul Ingrijirea dupa avort
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: