Simptome/tratament prostatita
Buna ziua!
Cred ca am prostatita...simptomele seamana cu ceea ce am citit despre aceasta boala...jet de urina slab, intrerupt, senzatie de golire incompleta a vezicii, probleme erectile, usoara usturime pe canalul urinar...M-as duce la un consult medical de specialitate...insa ma cam feresc de antibiotice...nu prea imi fac bine...iar simptomele nu sunt chiar asa severe...Am citit despre un produs natural antibiotic Biomicin... si niste produse naturale Prostato Curcumin 95 plus capsule pufulita...
Ce credeti ? M-ar putea ajuta un astfel de tratament? Sunt si alte solutii?
Multumesc pentru atentie!
Cred ca am prostatita...simptomele seamana cu ceea ce am citit despre aceasta boala...jet de urina slab, intrerupt, senzatie de golire incompleta a vezicii, probleme erectile, usoara usturime pe canalul urinar...M-as duce la un consult medical de specialitate...insa ma cam feresc de antibiotice...nu prea imi fac bine...iar simptomele nu sunt chiar asa severe...Am citit despre un produs natural antibiotic Biomicin... si niste produse naturale Prostato Curcumin 95 plus capsule pufulita...
Ce credeti ? M-ar putea ajuta un astfel de tratament? Sunt si alte solutii?
Multumesc pentru atentie!
2 comentarii
Buna ziua,
este important sa mergeti la un consult de specialitate deoarece daca este o infectie bacteriana nu va trece cu tratament naturist
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
este important sa mergeti la un consult de specialitate deoarece daca este o infectie bacteriana nu va trece cu tratament naturist
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Cu timpul boala se va acutiza si vei avea din ce in ce mai multe simptome. Iti recomand sa incerci daca iti permiti financiar, tratamentul cu bacteriofagi din Georgia, la institutul Eliava. Stiu persoane care s-au vindecat de prostatita cu aceasta terapie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2prostata sau prostatita?
- 2Prostata, extirpare rinichi
- 5Prostatita cronica-acuta... De aprox 5 ani am infectii urinare cu E COLI repetate
- 2prostata netratata
- 9Prostatita & orhiepididimita
- 3prostata, uretrita, infectie urinara
- 8Prostatita acuta
- 3prostata avansata
- 0urinarea frecventa, prostata
- 4Adk de prostata
- 25Cancer la prostata - monitorizare activa sau prostatectomie imediata?
- 1DURERI GENITALE BATRAN 83 ANI
- 0prostata
- 2tratament prostatita impreuna tratament faringita
- 0Senzatia de urinare
- 0Prostatita acuta
- 0Analize prostata
- 2Analiza prostata
Mai multe informații despre: Prostatita Prostata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: