Simptome/tratament prostatita
Buna ziua!
Cred ca am prostatita...simptomele seamana cu ceea ce am citit despre aceasta boala...jet de urina slab, intrerupt, senzatie de golire incompleta a vezicii, probleme erectile, usoara usturime pe canalul urinar...M-as duce la un consult medical de specialitate...insa ma cam feresc de antibiotice...nu prea imi fac bine...iar simptomele nu sunt chiar asa severe...Am citit despre un produs natural antibiotic Biomicin... si niste produse naturale Prostato Curcumin 95 plus capsule pufulita...
Ce credeti ? M-ar putea ajuta un astfel de tratament? Sunt si alte solutii?
Multumesc pentru atentie!
Cred ca am prostatita...simptomele seamana cu ceea ce am citit despre aceasta boala...jet de urina slab, intrerupt, senzatie de golire incompleta a vezicii, probleme erectile, usoara usturime pe canalul urinar...M-as duce la un consult medical de specialitate...insa ma cam feresc de antibiotice...nu prea imi fac bine...iar simptomele nu sunt chiar asa severe...Am citit despre un produs natural antibiotic Biomicin... si niste produse naturale Prostato Curcumin 95 plus capsule pufulita...
Ce credeti ? M-ar putea ajuta un astfel de tratament? Sunt si alte solutii?
Multumesc pentru atentie!
2 comentarii
Buna ziua,
este important sa mergeti la un consult de specialitate deoarece daca este o infectie bacteriana nu va trece cu tratament naturist
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
este important sa mergeti la un consult de specialitate deoarece daca este o infectie bacteriana nu va trece cu tratament naturist
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Cu timpul boala se va acutiza si vei avea din ce in ce mai multe simptome. Iti recomand sa incerci daca iti permiti financiar, tratamentul cu bacteriofagi din Georgia, la institutul Eliava. Stiu persoane care s-au vindecat de prostatita cu aceasta terapie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36Balanita care tot reapare
- 2prostata sau prostatita?
- 2Prostata, extirpare rinichi
- 61carcinom de prostata
- 3prostatita sau colita?
- 3prostatita cronica
- 4s-a operat de prostata acum aproape o luna de zile
- 13adenom de prostata
- 5prostatita - un tratament eficient?
- 188cancer de prostata
- 7prostatita cronica...fara probleme la urinat?
- 108cancer de prostata
- 10Ejaculare cu o cantitate mica de sperma, cateodata lipsa
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 8E.coli + si germeni gram-pozitivi
- 7Cancer prostata - sfaturi
- 0PSA si Free PSA in afara limitelor admise
- 1Cat timp dureaza recuperarea in urma unei operatii de prostata?
- 0Analize prostata
Mai multe informații despre: Prostatita Prostata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: