Simt ca o iau la pădure...
Buna ziua revin iar... Problemele tot nu îmi dau pace.. Nu știu dacă medicale sau psihice... Sper ca domnul Valeriu Flueraru sa ma ajute... Acum 2 luni după antrenamentul la fotbal, mi s a înfundat nara stânga.. Nu am dat importanta. După 2 3 ore pac.. Și nasul înfundat, imi curgeau ochii, a doua zi era ca o răceala ușoară. Cum ma pipăiam am găsit sub mandibula, nu știu... Ganglioni, sau glande salvare inflamate, dar bine... M am speriat și am dat fuga la ORL. Acolo am fost diagnosticat cu Rino faringita acută, doctor nici nu își dădea seama de umflaturile mele dacă nu îi ziceam... În fine. Am primit tratament, raceala a dispărut complet, si galmele s au mai lăsat, dar gatul umpic rosu... Nemulțumit fiind am făcut exudat. Am și stafilococ auriu meticilino rezistent. Am încercat produse naturiste, dar fără succes... Atâta timp cat aveam piticii pe cap, am schimbat medicul ORL. Acolo o doamna tânără m a expediat rapid, spunand ca nu am nimic, mi a dat doar vitamina C si mi a spus sa îmi tin gatul hidratat... Am și o deviație de sept de la o accidentare la lotul national, cand am primit un cap în figura... Nu știu ce sa mai fac... Azi dimineața ganglionii aia sau ce sunt erau de 1 cm sau Putin mai mari, plus ca aveam și gatul extrem de uscat... Am băut apa le am făcut un masaj circular, si acum când scriu mesajul sunt cat un bob de orez Putin mai mare.
Nu știu ce sa mai fac.. Și colac peste pupaza am mai găsit tot cat o boaba de orez la gat niște ganglioni moi. Simt ca turbez la propriu... Părintii îmi zic sa, stau liniștit ca sunt normali, doctorii nu îmi spun nimic, prietena mea la fel.. Îmi spune sa ma duc la psiholog. Ce credeai ca am? Ce sa iau ca sa scap odată... Ca m am saturat de pastile și toate porcăriile. Credeai ca sunt ganglioni dacă își schimba dimensiunea asa? Adică dimineața un cm șau mai mult și acum abia îi simt.. Aștept un răspuns, va mulțumesc.
Nu știu ce sa mai fac.. Și colac peste pupaza am mai găsit tot cat o boaba de orez la gat niște ganglioni moi. Simt ca turbez la propriu... Părintii îmi zic sa, stau liniștit ca sunt normali, doctorii nu îmi spun nimic, prietena mea la fel.. Îmi spune sa ma duc la psiholog. Ce credeai ca am? Ce sa iau ca sa scap odată... Ca m am saturat de pastile și toate porcăriile. Credeai ca sunt ganglioni dacă își schimba dimensiunea asa? Adică dimineața un cm șau mai mult și acum abia îi simt.. Aștept un răspuns, va mulțumesc.
9 comentarii
1 daca tot REVIII trebuie sa revii unde ai mai postat..asa nimeni nu stie despre ce vorbesti si ce a fost
2 sincer NU am nteles concret ce te deranjeaza...
prea multa agitatie si sari de la una la alta...
mai concret simtomul care te supara, investiagtia facuta si ce a zis medicul..
3 sper ca ai mai citit pe forum... ca NU ai voie acidulate, citrice, otet, lamai..s.amancare acra..de la care se usuca gatul
norma nici pastilele de supt cu VitC si lamaie..nu iti fac bine
4 poate ai inteles Gresit ca Ganglioniii trebuie masati... NU trebuie masat nimic..nu le permiti sa se vindece daca ii atingi
2 sincer NU am nteles concret ce te deranjeaza...
prea multa agitatie si sari de la una la alta...
mai concret simtomul care te supara, investiagtia facuta si ce a zis medicul..
3 sper ca ai mai citit pe forum... ca NU ai voie acidulate, citrice, otet, lamai..s.amancare acra..de la care se usuca gatul
norma nici pastilele de supt cu VitC si lamaie..nu iti fac bine
4 poate ai inteles Gresit ca Ganglioniii trebuie masati... NU trebuie masat nimic..nu le permiti sa se vindece daca ii atingi
Pentru stafilococ auriu am auzit ca este bun uleiul de oregano salbatic, (oregano salbatic nu este accea planta ce o folosim la mancare ) acum nu stiu nu sunt medic e doar o parere sper sa fie de ajutor. Si best serapeptase am auzit ca este buna. Acum sigur ca cel mai important este sfatul medicului ! Multa sanatate si capul sus !! Trebuie sa ramai cu psihicul tare nu sa pici !
Bina seara am si eu o problema imi vaje urechea stanga iar atunci cand am vajala ametesc foarte tare si am gatu uscat am mers la medic orelist si mi dat tratament sprei nazal bixtonim si parasinus 4zile dar acum dupa ce am terminat tratamentu mi a fost bine 5 zile si supa mi a aparut dinou vajala si ametelile ce sa fac am 31 ani si 66 kg.
1 cand vajie si ametesti.. verifici tensiunea arteriala
te gandesti ce alimente grase ai mancat si daca ai baut cat trebuie apa
sunt simptome de circulatie proasta cerebrala.. si nu au legatura cu nasul si gatul
2 probleme cu gatul uscat e de la un reflux gastro esofagian..si exluzi toate citricele, acidulatele, otet, lamai...din alimenatie
te gandesti ce alimente grase ai mancat si daca ai baut cat trebuie apa
sunt simptome de circulatie proasta cerebrala.. si nu au legatura cu nasul si gatul
2 probleme cu gatul uscat e de la un reflux gastro esofagian..si exluzi toate citricele, acidulatele, otet, lamai...din alimenatie
Ametelele le am de 10 luni zilnic iar tensiunea o am mica 10 cu 5 uneori cu 4
si ???
mi se pare absolut logic ca o persoana cu tensiunea 10 sa aiba ameteli...
ar fi ciudat sa nu fie asa
mi se pare absolut logic ca o persoana cu tensiunea 10 sa aiba ameteli...
ar fi ciudat sa nu fie asa
Domnu doctor pt tensine ce as putea sa iau sa revina la normal ?iar in legatura cu gatu acea senzatie de arsura o am numai atunci cand ametesc tare.
si arsura din gat si tensiunea mica au aceiasi cauza.. Problemele gastro-intestinale !!!!
1 de la anumite aliemnte si digestie proasta faci esofagita de reflux si acidul gastric irita gatul
in acets caz se Renunta la toate citricele, otet, lamai, acidulate, usuturoi, rosii.s.a care nu iti fac bine
folosesti Gaviscon de supt si investiagtii la gastrologie
2 Tensiune amica este de la proasta asimilare a nutrientilor in intestine
in acets caz se renunta la laptele dulce, mezelurile din comert, dulcele cu frisca si creme
mancare se bazeaza pe Legume, cu putina carne si peste si MULTA apa plata si ceaiur... HIdratarea mareste tensiunea
3 Cauta GINSENG in orice forma.. in ceaiuri, capsule, fiole de baut, cure cu Spirulina, coenzima Q 10, gemoderivat de muguri de stejar, polen, tint de propolis.
1 de la anumite aliemnte si digestie proasta faci esofagita de reflux si acidul gastric irita gatul
in acets caz se Renunta la toate citricele, otet, lamai, acidulate, usuturoi, rosii.s.a care nu iti fac bine
folosesti Gaviscon de supt si investiagtii la gastrologie
2 Tensiune amica este de la proasta asimilare a nutrientilor in intestine
in acets caz se renunta la laptele dulce, mezelurile din comert, dulcele cu frisca si creme
mancare se bazeaza pe Legume, cu putina carne si peste si MULTA apa plata si ceaiur... HIdratarea mareste tensiunea
3 Cauta GINSENG in orice forma.. in ceaiuri, capsule, fiole de baut, cure cu Spirulina, coenzima Q 10, gemoderivat de muguri de stejar, polen, tint de propolis.
Va multumesc pt indicatii. dar acea circulatie cerebrala ma afecteaza cu ceva ?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: