Singuratatea si credinta in Dumnezeu

26-12-2007
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Imi cer scuze, am dat enter ca la email si s-a postat titlul fara mesaj prima data.
Ceea ce vreau sa spun este ca omul este singur in fata Lui Dumnezeu.
Este bine de cei care pot crede mult in Creator.
Eu am avut acum cativa ani un episod cam lung de delir mistic, cu pseudohalucinatii legate de Dumnezeu, din care motiv am evitat sa mai stau mult in biserici si in rugaciune, ca sa imi las creierul sa se mai odihneasca si sa faca pauza de aceste notiuni.
Acum as dori sa pot crede in Iisus, imi place mesajul biblic, ne da speranta in rasplata viitoare a chinurilor noastre de pe Pamant.
Pe de alta parte vreau sa evit un alt delir mistic, simt iar ca nu mai pun pret pe altceva decat pe Dumnezeu si nu mai am alta dorinta decat sa vina pe nori si sa ne ia la El, acolo unde este Raiul promis si mult dorit.
Mi se pare viata grea si nu ii vad alt sens decat ca este o lectie si o experienta, un preambul pentru ce va veni.
"Seara e pe sfarsite, ziua este aproape" asa spunea Iisus la un moment dat.
Nu pot sa spun ca imi este rau tot timpul, desi mi-e rau de la nervi cam des si iau trei feluri de pastile, un neuroleptic, Zyprexa, si rudotel si carbamazepin.
Dar viata mi se pare grea, ma scol cu usoara frica, mai bine zis grija zilei care a sosit.
De aceea simt ca suntem fiecare singuri in fata Lui Dumnezeu, ce parere aveti?
Sarbatori fericite in continuare!
78 comentarii 12 3 Înainte ›
0
28-12-2007, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Langa fiecare om este un inger, nici dumneavoastra nu sunteti singura...
0
28-12-2007, ora 00:00
carolina montalva
Nu este medic/terapeut
carolina montalva
nu va instrainati de dumnezeu din cauza problemei dvs de sanatate. apropiati-va de el in rugaciune, spuneti-i tot ce aveti pe inima, cereti-i ajutor. cu siguranta el va va ajuta. nu trebuie neaparat sa mergeti la biserica pt a-l simti aproape.
multa sanatate, anastasia!
0
28-12-2007, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Mai voiam sa va spun ceva. Am citit mai demult "Jurnalul fericirii" de Nicolae Steinhardt si-mi aduc aminte ca spunea (cu aproximatie) ca in fata marilor suferinte omenesti nu ne prea gasim cuvintele sau ele par goale. Eu sunt medic, dar specialitatea mea nu este psihiatria, poate nu va pot ajuta prea mult... Dar ar fi bine sa vedeti boala ca pe o incercare care trebuie depasita si incercarile sunt multe in viata.Sa nu uitati nici rugaciunea catre Dumnezeu, caci aduce alinare si ca omul nu este lasat singur, langa el sta un inger.
0
28-12-2007, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Multumesc tuturor celor carora mi-au raspuns, asa nadajduiesc si eu, ca nu ma va lasa Dumnezeu.
Cu bolile psihice este un pic mai complicat, de fapt cu orice suferinta/
Eu stateam mult in biserica si in rugaciune, acum ma rog cu cuvinte putine si credinta imi este sovaielnica. Am traversat un delir mistic, imi e greu in domeniul religiosului.
De fapt Dumnezeu este singura noastra salvare si scopul este sa fim mantuiti de El prin bunatatea Lui mai mult decat prin meritele noastre.
Un an nou cu bucurii tuturor!
0
31-12-2007, ora 00:00
C210288A
Nu este medic/terapeut
C210288A
Eu sunt ateu., chear daca imi merge rau nu cer ajutor la nimeni (spiritual).
0
03-01-2008, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
pOate asa esti tu, poate nu ai fost educat in spiritul credintei, poate te revolta boala ta, sau poate nu ai avut sansa sa Il simti pe Dumnezeu, fiecare om este liber sa creada ce vrea sau ce simte.
Dar sa stii ca este foarte bine sa poti crede intr-un creator bun care ne ajuta mereu.
Sa ne gandim, are vre-un sens teoria big-bangului, adica din nimic a evoluat o lume atat de complexa, gandeste0te la formulele chimice, la fiinte, la continente. Latinii aveau o vorba: ex nihilo, nihil, adica din nimic (nu iese) nimic.
Mie nu imi place sa ma declar atee, chiar daca credinta mea este sovaielnica si uneori imi este frica ca ar putea sa nu existe Dumnezeu. Dar ma gandesc la ce am zis mai sus, la complexitatea lumii vii si a materiei.
Mi se pare cel mai plauzibil ca am fost creati de o persoana superioara si ca Il va trimite pe Iisus la sfarsitul lumii sa ne ia la El in rai.
Numai bine!
0
03-01-2008, ora 00:00
C210288A
Nu este medic/terapeut
C210288A
Nu am zis la nimeni sa nu creada in Dumnezeu sau sa nu fie credinciosi in vro credinta. Dar te intreb ceva , cati ani sunt de la facerea pamantului pana in prezent ?
0
03-01-2008, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Nu cred ca s-a aflat inca pe cale stiintifica.
Raspunsul meu este ca asta stie numai Dumnezeu.
Iti doresc numai bine si sanatate.
0
04-12-2010, ora 13:10
LANFS
Nu este medic/terapeut
LANFS
Daca ceva atat de complex ca universul nu putea exista fara a fi creat, atunci cum ceva infinit mai complex, ca dumnezeu, ar putea exista? nu vedeti ca sunteti absurzi in gandire?
Credinta in dumnezeu este o boala similara schizofreniei. Peste ceva ani, medicina va incerca sa trateze aceasta afectiune.
0
04-12-2010, ora 21:14
daria popescu
Nu este medic/terapeut
daria popescu
Avem de nevoie de credinta, daca numai avem credinta cum vom putea dezvolta credinta, e bine sa vedem si sensul opus al credintei, dar necredinta duce la pierzare.De exemplu eu prefer sa nu cred intr-o forma de supunere a unui zeu;ramine instinctul de cautare;idoli, chiar si un nimica tot.
0
05-12-2010, ora 16:25
Măcar
Nu este medic/terapeut
Măcar
"Invata sa stapanesti patru lucruri: stomacul, somnul, sexualitatea si mania" -- Pitagora, Versurle de aur

" Daca vreau sa fac din persoana mea o fiinta spirituala care sa se defineasca in intregime printr-o valoare, nu exista alta cale decat a uni corpul si spiritul meu intr-un tot armonios. Suprematia sprirituala va face astfel din fiinta mea imaginea Spiritului Insusi, care este valoarea valorilor."
-Y. Gobry, La modele en morale

"Daca va rugati, cereti un suflet sanatos intr-un corp sanatos, cereti-i un suflet puternic ferit de spaimele mortii, un suflet care suporta greutatile vietii, si pe care mania nu-l poate atinge, nici dorintele desarte." -- Juvenal, Satire X, 335
0
06-12-2010, ora 03:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tre sa invatam sa ne stapinim patimile Elena.

Părintele Teofil Părăian prezintă astfel sistemul de împărţire a patimilor:

Părinţii cei duhovniceşti care s-au ocupat de viaţa lăuntrică, de curăţirea sufletului, şi au scris despre acestea, în general pomenesc opt patimi, opt deprinderi rele, opt bântuieli şi asupreli asupra sufletului omenesc. Şi Sfântul Ioan Casian de pildă, un sfânt din părţile noastre, originar din Dobrogea, de prin părţile Mării Negre, care şi-a sfârşit viaţa în Franţa de astăzi, în sudul Franţei, organizator de mănăstiri, a scris despre cele opt gânduri ale răutăţii, adică despre cele opt patimi. În Filocalia volumul I putem găsi această scriere a Sfântul Ioan Casian în care el pomeneşte opt chipuri ale răutăţii, opt realităţi rele care se înstăpânesc în sufletul omenesc când omul este fără de grijă în privinţa eliberării lui, în privinţa mântuirii lui. Şi anume, pomeneşte el mai întâi patima lăcomiei pântecelui, a doua patima desfrânării - patima curviei -, a treia patimă este iubirea de arginţi - adică iubirea de avere -, apoi scrie despre mânie, despre întristare, despre lene sau trândăvie, şi după aceea despre slava deşartă şi despre mândrie care de fapt sunt foarte apropiate, existând nuanţe neînsemnate între slava deşartă şi mândrie. El totuşi, după gândirea de atunci, împarte mândria în două şi vorbeşte şi despre slava deşartă şi despre mândria propriu-zisă.

Aceste opt gânduri ale răutăţii - sau aceste şapte gânduri ale răutăţii - sunt de fapt patimile de care ne ocupăm noi acum. Sfântul Ioan Casian ia fiecare patimă în parte. El nu este singurul care vorbeşte despre patimi, care a scris despre patimi. Despre patimi a mai scris şi cuviosul Dorotei. Putem să citim scrierile cuviosului Dorotei în al IX-lea volum din Filocalie. El vorbeşte despre anumite patimi: despre mândrie, despre mânie, despre întristare, despre iubirea de arginţi, pomeneşte câteva din patimi. Şi apoi Sfântul Ioan cel ce a scris "Scara" - Sfântul Ioan Sinaitul - în "Scara" lui, despre care a vorbit Înalt Prea Sfinţitul acum o săptămână când a prezentat-o ca având 30 de trepte, şi el cuprinde în scrierea aceasta numită "Scara" câteva din patimile acestea, şi anume scrie despre mândrie, despre mânie, despre trândăvie, despre iubirea de argint. Şi în scrierile lor găsim şi felul cum se manifestă patimile, şi leacuri împotriva patimilor.
0
06-12-2010, ora 19:18
daria popescu
Nu este medic/terapeut
daria popescu
Dumnezeu este Dragoste, El este vindecarea noastra, dar e nevoie de minimul efort"RUGACIUNEA".
0
06-12-2010, ora 19:49
LANFS
Nu este medic/terapeut
LANFS
Daca dumnezeu este dragoste, de ce are nevoie sa fie rugat sa ajute? De ce nu ii place sa ajute pur si simplu? Cand implori mila cuiva, acela se cheama "dictator", nu "dragoste".
0
06-12-2010, ora 22:32
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
@LANFS: bine punctat...daca e iubire de ce vrea sa ca oamenii sa se tarasca in genunchi implorand o coaja de paine?
0
06-12-2010, ora 22:46
daria popescu
Nu este medic/terapeut
daria popescu
Lanfs:Rugaciune nimic altceva, Tatal de ce asteapta asta de la noi?noi suntem nimic in fata lui, de aceea e nevoie de grupuri sau mase care sa faca inchinarea pentru persoana respectiva, programul de rugaciune, post si rugaciune.DrT:Dumnezeu nu iubesc fricosi, celor ce cauta hrana de nu a muri de foame, nu ne hranim doar cu paine ci si cu cuvintul sfant.Isus a postit mai mult de o luna, noi nu putem posti o saptamina?
0
07-12-2010, ora 06:18
utilizator_88915
Nu este medic/terapeut
utilizator_88915
Dumnezeu e mai puternic decat toate cele "6" miliarde de oameni ai planetei la un loc...

De-aia tre sa ne punem nadejdea in El si sa Ii cerem.

Ioana Dana
0
07-12-2010, ora 11:39
LANFS
Nu este medic/terapeut
LANFS
@popescu daria: Cred ca singura ai spus cel mai bine ce voiam eu sa demonstrez.
-
Citat:
noi suntem nimic in fata lui, de aceea e nevoie de grupuri sau mase care sa faca inchinarea pentru persoana respectiva
-
Cand cineva te iubeste, nu te face sa te simti ca un nimic. "Noi suntem nimic in fata lui". Mult ne mai iubeste "tatal" asta ceresc... La fel se strangeau masele si pentru Ceausescu!

Eu nu cred in dumnezeu. Nu-l consider nici bun, nici rau. Insa ma mira faptul ca cei care cred in el si-l inchipui asemeni unui dictator.
Se spune ca oamenii isi zugravesc zeii dupa propriile principii. Iar cei care il vad pe creator atat de josnic pe cat il descrieti voi, cred ca au unele probleme de percepere a realitatii + probleme de logica si ratiune.
0
10-01-2011, ora 18:12
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
" Iubiţilor, să ne iubim unul pe altul, pentru că dragostea este de la Dumnezeu şi oricine iubeşte este născut din Dumnezeu şi cunoaşte pe Dumnezeu.
Cel ce nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că DUMNEZEU este IUBIRE.
Întru aceasta s-a arătat dragostea lui Dumnezeu către noi, că pe Fiul Său cel Unul Născut L-a trimis Dumnezeu în lume, ca prin El viaţă să avem. În aceasta este dragostea, nu fiindcă noi am iubit pe Dumnezeu, ci fiindcă El ne-a iubit pe noi şi a trimis pe Fiul Său jertfă de ispăşire pentru păcatele noastre.
Iubiţilor, dacă Dumnezeu astfel ne-a iubit pe noi, şi noi datori suntem să ne iubim unul pe altul.
Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată, dar de ne iubim unul pe altul, Dumnezeu rămâne întru noi şi dragostea Lui în noi este desăvârşită.
Cine mărturiseşte că Iisus este Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu rămâne întru el şi el în Dumnezeu.
Dumnezeu este iubire şi cel ce rămâne în iubire rămâne în Dumnezeu şi Dumnezeu rămâne întru el " (Întâia Epistolă Sobornicească a Sfântului Apostol Ioan 4:7, 8, 9, 10, 11, 12, 15, 16).
_
" Dumnezeu este lumină şi niciun întuneric nu este întru El " (Întâia Epistolă Sobornicească a Sfântului Apostol Ioan 1:5).
_



Vă doresc toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick

P.S. " Zis-a cel nebun în inima sa: "Nu este Dumnezeu!" " (Psalmul 13:1, al lui David).
Această afirmaţie este valabilă pentru atei.
0
10-01-2011, ora 18:28
LANFS
Nu este medic/terapeut
LANFS
E naiv a incerca sa demonstrezi ceva cuiva prin intermediul unor maniere 100% subiective de a privi lumea. Crestinii isi "dovedesc" religia cu citate din biblie, musulmanii cu citate din coran... Si eu pot scrie multe carti, asta nu demonstreaza nimic. Biblia e scrisa de oameni, Iisus nu a lasat nimic scris. De fapt, oamenii se inchina altor oameni. Aici e faza tare. Desi omul e "nimic" iar "dumnezeu e mai puternic decat toate cele 6 miliarde de oameni laolalta", omul se inchina tot omului. Pentru ca religiile suntde oameni care au sustinut ca dumnezeu vorbeste prin ei. Si eu pot sa spun ca dumnezeu vorbeste prin mine acum si mi-a zis sa va transmit ca urmeaza sa se sinucida si ca veti ramane pe cont propriu. Ah, scuze, am uitat. Cei mai multi oameni cred doar ce le convine... Sa crezi ca mori nu mai vine nimic dupa moarte nu suna bine. Nu e convenabil. Mai frumoase sunt iluziile. Chiar si logica elementara e pusa la pamant de dragul iluziilor.
O viata avem si o aruncam la cos pentru cai verzi pe pereti (sau dumnezei verzi pe pereti). Pfff. Nasol.
0
30-03-2011, ora 07:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

LANFS, Dumnezeu există; El este prezent în fiecare fiinţă - " Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi? " (1 Corinteni 3:16).
_

Biblia spune că noi trebuie să acceptăm prin credinţă că Dumnezeu există: " Fără credinţă, dar, nu este cu putinţă să fim plăcuţi lui Dumnezeu, căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este şi că Se face răsplătitor celor care Îl caută " (Evrei 11:6). Dacă ar dori, Dumnezeu ar putea pur şi simplu să apară în faţa întregii lumi pentru a demonstra că El există. Însă dacă ar face acest lucru, nu am mai avea nevoie de credinţă. " A răspuns Toma şi I-a zis: Domnul meu şi Dumnezeul meu! Iisus i-a zis: Pentru că M-ai văzut, ai crezut. Fericiţi cei ce n-au văzut şi au crezut! "(Ioan 20:28, 29).
Există dovezi cu privire la existenţa lui Dumnezeu. Biblia spune: " Cerurile spun slava lui Dumnezeu şi facerea mâinilor Lui o vesteşte tăria. Ziua zilei spune cuvânt, şi noaptea nopţii vesteşte ştiinţă " (Psalmul 19:1, 2). Minunăţiile naturii demonstrează existenţa lui Dumnezeu! În ciuda acestui fapt, Sfânta Scriptură avertizează că unii oameni vor nega totuşi existenţa lui Dumnezeu: " Zis-a cel nebun în inima sa: "Nu este Dumnezeu!" "(Psalmul 13:1).

Credinţa în Dumnezeu nu reprezintă un salt în întuneric, ci un pas sigur pe drumul către lumina veşnică.
_

Toate cele bune,
Nick
0
30-03-2011, ora 13:49
LANFS
Nu este medic/terapeut
LANFS
Vad ca ti-ai scris pe frunte "Nihil sine deo". Hahaha. As completa nici crime, nici violuri. Peste tot e nemernicul asta de dumnezeu. Acuma tu poate te superi ca-ti critic idolul, dar n-am ce face daca e o javra ordinara.
0
30-03-2011, ora 16:59
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
vreau sa adaug si eu ceva.
Bineinteles ca Dumnezeu ne iubeste! Sigur ca El stie mai inainte de a ne ruga de ce avem nevoie. Noi cand ne rugam, canalizam binele spre noi, ne facem transparenti pentru bine, nu opaci la inima.
Este necesar sa ne rugam.
Si inca ceva: ateismul este o infirmitate grava de care trebuie sa ne fie mila!
sanatate si Doamne ajuta!
0
30-03-2011, ora 17:34
LANFS
Nu este medic/terapeut
LANFS
Dimpotriva. Cei care sustin ca vad/ aud ingeri, iisusi cristosi si dumnezei sunt tratati in ospicii! Se cheama SCHIZOFRENIE. De-asta 90% dintre psihiatrii sunt atei. Fiindca cunosc functionarea creierului si cum ne poate el insela.
0
30-03-2011, ora 18:51
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
draga lanfs, eu sunt schizofrena dar stiu sa fac distinctia intre o halucinatie si ceva real!
am cunoscut medici care nu sunt deloc atei, medicul meu dinainte numai de Dumnezeu imi vorbea si imi facea mult bine.
Am mai zis, ateismul este o infirmitate sufleteasca! Nu te simti orfan fara Dumnezeu?
0
30-03-2011, ora 18:56
LANFS
Nu este medic/terapeut
LANFS
Ba da, ma simt orfan. Dar nu dumnezeul tau imi lipseste ci bunica pe care am pierdut-o in urma cu 4 ani.
Imi pare rau de tine ca ai schizofrenie, e o boala incurbabila. Dar sa stii ca religia iti ofera doar un fals ajutor. Vindecarea vine doar din stiinta si ratiune, nu din dumnezei verzi pe pereti!
0
30-03-2011, ora 19:41
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
dragul meu, imi pare foarte rau ca ai pierdut bunica! Si mie mi-a murit bunica si tatal!
Un singur lucru vreau sa iti spun: pe unii oameni credinta ii sustine, e singurul punct de sprijin.
Eu iau si tratament dar stiinta e foarte neputincioasa!
Ma simt bine cand merg la biserica si ma miruiesc dupa slujba! Ma mai simt bine cand ma spovedesc si ma impartasesc.
sa stii ca si eu am o credinta slaba, sovaielnica, am trecut si printr-un delir mistic, pe care tot Dumnezeu m-a ajutat sa il elimin.
E singura mea consolare sa cred in viata vesnica, in rasplata viitoare.
dar ia gandeste-te : am o violeta de Parma cu vreo 20 de flori, e o minunatie! Tu crezi ca in urma evolutieiau ajuns sa arate asa?
Si sa admitem ca a existat o evolutie, dar dupa care legi, facute de cine?
Gandeste-te numai la ce contine o celula, cate organite! Sau la un atom!
cine a facut toate astea?
Poate vei spune ca extraterestrii! dar pe ei cine i-a facut?

Mai gandeste-te! Si lasa pe fiecare sa isi urmeze propria cale.
sanatate si numai bine!
0
30-03-2011, ora 19:51
LANFS
Nu este medic/terapeut
LANFS
Buna!

Hmm. Personal, nu prea cred in extraterestrii. Sau cel putin, nu cred ca ne spioneaza (in cazul in care exista).
Ce spui tu se loveste de o mare intrebare. Bun. Celula e complexa, atomul la fel. Omul. Cum sa existe asa ceva fara sa necesite un creator. Asta e intrebarea ta. Dar aici e o mare hiba. Daca lucrurile astea nu pot exista fara un creator, un lucru infinit mai complex precum divinitatea cum ar putea? E ca si cum eu as spune ca ridic cu usurinta 20 kg intr-o mana, dar am dificultati in a ridica 5 kg. Intelegi? Vezi cum logica ta se bate singura.
dumnezeu nu exista nu fiindca nu e dovedit, ci fiindca ar fi absurd sa existe!

Cu drag.
0
30-03-2011, ora 20:03
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Natura manifestata (creatia) inseamna multiplicitate, diversitate.
Pe masura ce te apropii de Creator lucrurile se simplifica. In cele din urma vei intalni... Unitatea!

cum vom ajunge la ea depinde de fiecare. LANFS s-a cam ratacit, e pierdut in multiplicitate, forta "centrifuga" l-a aruncat pe unde nu te astepti.
Suferinta ne va invata pe fiecare ce e adevarat si minciuna in lumea in care traim.

de data asta sunt de acord cu rationamentul Aristitei.
0
31-03-2011, ora 09:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Auzi, LANFS ?

Daca unor oameni le face bine sa creada in Dumnezeu, tu cu rationamentele tale logice..., nu consideri ca ar trebui sa ii lasi in continuare sa o faca si sa se bucure de viata ?

Pai cum se simte sufletul mai bine ?
Cand afirma:
a. "Peste tot e nemernicul asta de dumnezeu."
sau
b. "Bineinteles ca Dumnezeu ne iubeste! Sigur ca El stie mai inainte de a ne ruga de ce avem nevoie. Noi cand ne rugam, canalizam binele spre noi, ne facem transparenti pentru bine."

Si iti mai vand un pont: ai mare cu grija cu discutiile de pe acest Forum, cu Aristia si cu domnul Nick - care sunt niste persoane credincioase. E pericol mare sa "te indragostesti" de ei :-) !
Cunosc eu niste atei care au facut-o inaintea ta :-)).

Cat despre ceea ce isi scrie "pe frunte" distinsul domn Nick... Cand o sa ajungi tu sau oricare alta persoana de aici de pe Forum, sa ajuti atatia oameni, in mod gratuit, cum o face Domnia sa, cred ca poti/puteti sa va scrieti pe frunte si Mama lui Jackson :-)). Repet insa: mare prudenta si cu domnul Nick si cu Aristia carora le transmit din suflet cele mai calde salutari si pe care ii consideri cele mai adorabile personaje din "zona". Ma inclin cu respect.

Cu drag, LANFS.

Clara
Adaugă un comentariu / răspuns
78 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul