sinuzita probbleme dupa externare

05-08-2011
nyurka
Nu este medic/terapeut
nyurka
Buna ziua domnule doctor as avea si eu o problema legata de sinuzita.Am fost internata cu diagnosticul de sinuzita maxilara supurata, mi s-a facut punctie pe nara dreapta de 3 ori, la prima punctie a iesit puroi iar la celelalte doua nu a mai iesit.Am ramas internata timp de o sapt si mi s-a facut tratament cu antibiotice, cefort. Marea problema este ca inainte de internare si pe timpul ei nu m-a durut deloc capul decat ca aveam un miros urat in nas.Dupa exteranre la aproximativ o sapt jumate a inceput o durere de cap continua intre sprancene si deasupra lor.Am fost la neurolog care mi-a dat tratament fara nici un rezultat spunand k probelma este de orl.Am fost si la un cabinet orl si mi-a dat un tratament spunand k poate este o sinuzita frontala, dar nici o ameliorare.Durerea tot perisita si poate ati mai intalnit asemenea caz. Reamintesc k este o durere continua, pe tot timpul zilei dar nu foarte puternica.

Va multumesc anticipat si astept parerea dvs
2 comentarii
0
05-08-2011, ora 21:01
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
ar trebui sa mergeti tot la medicul care v-a operat, el cunoaste cel mai bine realitatea.
0
06-08-2011, ora 09:05
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
corect
Adaugă un comentariu / răspuns