Societatea asta, oamenii, planeta, lumea îmi provoacă repulsi si sila

35 comentarii 1 2
1
31-07-2023, ora 09:23
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Poate ai avut ghinion și nu ai întâlnit persoanele potrivite. Se poate întâmpla oricui. Dar facem greșeala de a extrapola o situație sau câteva situatii la întreaga societate. Dacă renunti la convingerile limitatoare și nu renunți la compania celorlalți vei întâlni și persoane și situații pe placul tău.
0
31-07-2023, ora 15:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ vcc and all

Acesta este mesajul pe care mi l-a trimis Vernus pe privat astazi.
"Intr-adevar" e un baiat educat, caruia i se potriveste tratamentul si sufera de inferioritate.
Merita cu prisosinta sa ne fie mila de el si de sutele lui de postari compulsive si obsesive, asa cum insusi a afirmat.
Acest lucru se intampla dupa ce am fost la Manastirea Radu Voda pentru el sa ii iau ulei de la candela Sfantului Nectarie iar sotul meu a fost prin soare la posta sa i-l trimita. Pe banii nostri.

Vernus:

"Clara, cică nu iau tratamentul corect, știi tu ma proasta satului ca e asa?Hai ca ma enervezi, până acum te-am tolerat dar ești proasta de dai în gropi.Si a crede și spera intr-o carte și a îți schimba numele inseamna ca ești psihoterapie?Tu nu vezi ca TAB-ul tău se vede în toată splendoarea?Ieri deodată te-a apucat criza suparacioasa.Te schimbi de la o stare la alta, când ești draguta când ești dusa cu capul și fe dureri.Vezi-ti de treaba ta sau te bag în pizda matii, mulți prosti și idioți își dau cu părerea pe forumul asta și au creierele goale și proaste, hai mai du-va-n pula mea de ratați.Xtreme e cel mai deștept și cu capul pe umeri de aici și încă vreo 2 fete, restul sunteți niște bătuți în cap cu parul care deși nu aveți obsesii ca mine va manifestați ca niște idioți dandu-va cu părerea aiurea fără sa ma cunoașteți.Stiti voi ma prostii satului ca nu îmi își tratatamentul corect?Culmea prostiei zace în tine și în unii, m-ati verificat voi?Eu sore deosebire de tine n-am stat niciodată închis inte-un spital de psihiatrie bipolara dracu.Ce ai te apuca pandantive habotnica împuțită ce ești?Vezi-ti de treaba ta ca îmi bag puls în forumul asta plin de idioți și cretini care își dau ei cu părerea ca sunt specialiștii pooolii.Si vezi ca m-am enervat acum nu e niciun delir, delir ai ți în capul ala sec, m-ai văzut pe mine delirand vaca dracu?Eu cred ca sunt destul de lucid când postez.Plec de pe forumul asta și o sa ma uit doar pe cel american legat de boli psihice ca aici puteți de prosti românași care știu ei totul, ca tot romanul scartar cacat la cur care cunoaște tot dar nu știe nimic.Ar trebui sa fiu recunoscător pentru ce?Sunt recunoscător pentru părinți ca mi-au oferit de toate nu pentru statul asta împuțit plin de corupție mafioti și oameni marlani, jegoși și prosti numit România.Imi bag Lula în România zi în psihiatria mașini ca nu m-a ajutat decât 30 la suta de când iau tratamentul și îl iau corect vacomeno sa știi, nu îți mai da tu cu părerea aiurea, tu care le știi pe toate și vorbești cu toti bolnavii din România ajutandu-i sa nu se mai masturbează da du-le sfaturi habotnice.
Hai sictir și ție și tuturor celor ce va dați aiurea cu părerea.De i de le știți voi pe toate nu știu, ați învățat psihiatrie când ați fost închiși la cheie cred.
Hai ca deja m-ai enervat la culme și am zis lucruri pe care le regret dar tu ai obiceiul sa scoți oamenii din sărite rău de tot.
Nu degeaba".
0
02-08-2023, ora 17:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
"Pentru a avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita". Cicero
0
03-08-2023, ora 10:42
Gogu3
Nu este medic/terapeut
Gogu3
@vcc,

Problema e ca nu poti sa stii niciodata ( si nici psihiatrii nu stiu) daca te-ai vindecat definitiv de schizofrenie sau nu.Poti sa te crezi intr-o zi vindecat, si a doua zi sa te trezesti in spital.Poti sa-ti asumi riscul asta ? Stiind ca boala ta nu te afecteaza doar pe tine, ci si pe cei din jur.Joci zaruri cu viata altora.
Fiecare face ce vrea pana la urma, eu prefer sa-mi iau medicamentul in fiecare zi.Daca dau in diskinezie tardiva pana la urma, tot cred ca e mai bine decat sa risc sa fac psihoza si cine stie ce naiba sa se intample.
0
04-08-2023, ora 00:19
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
renuntarea la medicamente se face in etape. nu brusc. aaaa, m-ma vindecat... si bam, renunti la medicamente. NU... sa nu faceti asa ceva...
sunt unii pasi si unele semne ce trebuiesc urmarite iniante de a reduce (treptat) din medicatie. acele semne tzin de fiecare individ sa le observe.
chiar as recomanda ca inainte de a reduce sa cautati un dr care sa colaboreze cu familia si care sa se arate interesat de evolutia pe care o aveti. daca nu, alt dr...
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul