Solicit sprijin si indrumare.

02-12-2010
FANFANLATULIPE
Nu este medic/terapeut
FANFANLATULIPE
Buna ziua.! Sunt nou pe acest forum si am descoperit cu satisfactie raspunsurile date de D-l.Dr. Valeriu, deoarece am o problema de auz, i-mi pun toata speranta in primirea unui raspuns specializat si competent.Cu respect D-le Dr. va cer permisiunea de a va adresa cateva intrebari.Va voi relata pe scurt "istoria" mea.Am varsta de 49 de ani, fost cadru M.Ap.N. unde, din cauza executarii atributiunilor militare am suferit pierderea auzului definitiv, diagnosticul pus de dr.de la Spitalul Militar, a fost -Hipoacuzie bilaterala de tip perceptiv, de grad sever, -de atunci au trecut 23 de ani, in urma cu o saptamana am reusit sa obtin o proteza auditiva aici in strainatate unde ma aflu, in Romania cu regret va spun dar nu am beneficiat de nimic, nici bani in plus la pensie, nici sprijin ptr.cumpararea unei proteze.Este adevarat ca ma ajuta mult aceasta proteza dar nu face decat sa amplifice sunetele, as dori ceva care sa i-mi indeparteze zgomotele din urechi macar partial, sau o proteza care sa filtreze sunetele.Aparatul pe care il port este de tipul Microson M-34.Cu speranta ca voi primi un raspuns din partea d-voastra, va multumesc anticipat.!
1 comentarii
0
02-12-2010, ora 22:41
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
exista 2 posibilitati
1. sa mergeti periodic la firma de protezare ca sa selecteze si sa corecteze din aparat care sunete trebuie amplificate si care trebuie filtrate ( este posibil cu aparatele moderne reglate prin calculator)
2. sa faceti tratament de durata cu vazodilatatoare, cerebrolizin, Vit din grupa B
Adaugă un comentariu / răspuns