Spasme in toata partea de sus a corpului
Buna ziua! Sunt baiat, 21 de ani. Sufar de spasme (relativ rare) in toata partea de sus a corpului. Am creat subiectul de discutie in categoria zonei genitale pentru ca:
- Apar in special (adica mult mai des si mai greu de ascuns) in primele 24 de ore dupa ce ma masturbez.
- Uneori le declansez cand imi ating penisul prin pantaloni.
- Apar si cand trebuie sa urinez si ma abtin dintr-un motiv sau altul.
Ele mai apar si cand temperatura scade brusc (deschid geamul sau ies afara) sau cand simt un curent rece.
Nu sunt dureroase, si uneori le pot evita (nu stiu cum reusesc). Dar tot se intampla de vreo 10-20 ori pe zi (depinzand de cat de des ma masturbez - de obicei incerc sa nu o fac mai mult de 1-2 ori pe saptamana) si ma tem de ce ar putea sa insemne.
M-ati putea ajuta/lamuri? Apreciez mult orice fel de ajutor.
- Apar in special (adica mult mai des si mai greu de ascuns) in primele 24 de ore dupa ce ma masturbez.
- Uneori le declansez cand imi ating penisul prin pantaloni.
- Apar si cand trebuie sa urinez si ma abtin dintr-un motiv sau altul.
Ele mai apar si cand temperatura scade brusc (deschid geamul sau ies afara) sau cand simt un curent rece.
Nu sunt dureroase, si uneori le pot evita (nu stiu cum reusesc). Dar tot se intampla de vreo 10-20 ori pe zi (depinzand de cat de des ma masturbez - de obicei incerc sa nu o fac mai mult de 1-2 ori pe saptamana) si ma tem de ce ar putea sa insemne.
M-ati putea ajuta/lamuri? Apreciez mult orice fel de ajutor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: