Stafilococ
Buna ziua. In urma cu o luna mi-am facut exudat faringian. Am avut "Streptococ cu 4 ramuri" asa a zis asistenta aceea ce mi-a recoltat. Asa am luat medicamente, am facut iara exudat si acum imi zice ca am STAFILOCOC! Imi poate da si mie cineva niste informatii despre acesta. Asistenta a zis ca imi face antibiograma si imi zice ce sa iau, Datimi niste informati de ex: Cat de grav este? Este contagios? etc
3 comentarii
o analiza, ramane doar o analiza oarba si nu intodeauna concludenta
este important cum te simti si ce simti..
trebue un medic sa faca trimiterile si sa interpreteze rezultatul !
in 2002 un Profesor in biologie Francez.. scria
60% din analizele bacteriologice ( exudat, secretii) sunt eronate si difera flora care intradevar este prezenta in focarul de infectii cu acea flora care creste in laborator !
asa ca nu pune mare speranta ca din simplu exudat.. o sa te vindeci..
e mult mai comlicat !!!!
faci un tratament cu antibiotic 5-10 zile.. omori niste microbi.. si in ziua 2 de la un nor de praf sau de pe cana, lingura s.a sau de la un Sarut.. ei mii de microbi inapoi !!!
ai grija sa fii cu imunitatea la nivel si nu trebue sa te intereseze cati microbi ai si de care!!!
este important cum te simti si ce simti..
trebue un medic sa faca trimiterile si sa interpreteze rezultatul !
in 2002 un Profesor in biologie Francez.. scria
60% din analizele bacteriologice ( exudat, secretii) sunt eronate si difera flora care intradevar este prezenta in focarul de infectii cu acea flora care creste in laborator !
asa ca nu pune mare speranta ca din simplu exudat.. o sa te vindeci..
e mult mai comlicat !!!!
faci un tratament cu antibiotic 5-10 zile.. omori niste microbi.. si in ziua 2 de la un nor de praf sau de pe cana, lingura s.a sau de la un Sarut.. ei mii de microbi inapoi !!!
ai grija sa fii cu imunitatea la nivel si nu trebue sa te intereseze cati microbi ai si de care!!!
Multumesc...ati putea sa-mi ziceti ce sa mananc sa am un sistem imunitar cat mai ridicat?
echinaceea, ginseng, polen..
ceapa, usturoi, hrean, radiche neagra
ceapa, usturoi, hrean, radiche neagra
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Imi suspectam prietenul ca ma insala, la ceva timp dupa ce m-am sarutat cu el mi-a aparut o inflamat
- 4Ciuperca sau stafilococ
- 8am probleme de gat am un stafilococ de care nu pot scapa
- 2demodex şi stafilococ
- 5Fetita de 3 ani jumatate respira extrem de greu cand este racita, numai pe gurita
- 8Cum sa aflu daca e stafilococie cutanata?Rog rasp. urgent!
- 64bebe de 9 luni nu mai mananca dupa un tratament cu polidin
- 4crapaturi la coltul gurii
- 2infectie urinara cu stafilococ
- 12stafilococ auriu hemolitic coagulazo pozitiv
- 0stafilococul auriu
- 7Stafilococ auriu in gat
- 4TAVANIC 500 mg Levofloxacina pt Stafilococul auriu
- 2Ciplox picaturi oftalmice
- 7Infectie cu stafilococ epidermidis.
- 1Stafiloco auriu din secretie uretrala!
- 0infectie stafilococ
- 3Stafilococ auriu
- 5Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: