stafilococ auriu in nas
Buna ziua
Fetitei mele de 5 ani si jumatate i s-a descoperit la exudatul nazal ca are stafilococ auriu.Nu are nici un simptom.Am ramas chiar foarte surprinsa.
Va rog, daca se poate, sa-mi spuneti ce am de facut in acest caz si daca are voie sa mearga in colectivitate?
Va multumesc.
Fetitei mele de 5 ani si jumatate i s-a descoperit la exudatul nazal ca are stafilococ auriu.Nu are nici un simptom.Am ramas chiar foarte surprinsa.
Va rog, daca se poate, sa-mi spuneti ce am de facut in acest caz si daca are voie sa mearga in colectivitate?
Va multumesc.
1 comentarii
Buna seara. Fetita este purtator asimptomatic de Stafilococ auriu, asa cum este de altfel un segment important al populatiei. Igiena nazala riguroasa se poate realiza administrand local Humex spray cu apa de mare. Pentru a evalua starea de purtator intermitent sau persistent, recomand repetarea exudatului nazal dupa aprox. 7 zile de la initierea igienizarii foselor nazale cu apa de mare.Deoarece se apropie sezonul virozelor si frecventrea colectivitatii favorizeaza infectiile cailor respiratorii superioare (virale, bacteriene) discutati cu medicul de familie cu privire la oportunitatea unei imunostimulari nespecifice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stafilococ auriu fetita de 1 an si 9 luni
- 8buna seara! am nevoie urgent de ajutorul dumneavoastra.
- 5antibiograma-tulpina testata stafilococ patogen izolata din exudat faringian!!
- 3stafilococ auriu la fetita de 5 ani jumate
- 4infectie cu stafilococ auriu.. si sotul trebuie sa faca tratament
- 6Staphylococcus Aureus - prezent. Care ar fi cauza?
- 6ce sunt aceia stafilococi?
- 0Infectie uretrala cu klebsiella, enteroccocus spp, staphiloccocus aureus
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 2Stafilococ in nas insotit de mancarimi zilnice
- 7Stafilococ auriu in gat
- 5Stafiloco, Candida.
- 2stafilococus aures la nas
- 4TAVANIC 500 mg Levofloxacina pt Stafilococul auriu
- 8Exudat faringian
- 4Penis rosu
- 1stafilococ aureus
- 3Stafilococ auriu rezistent la antibiotice... pentru d-ul dct fvaleriu
- 2Va rog ajutati-ma! stafilococ auriu
- 2MRSA
Mai multe informații despre: stafilococul auriu