infectie cu stafilococ auriu.. si sotul trebuie sa faca tratament
buna ziua, in urma examenului cultura secretie col mi s-a depistat infectie cu stafilococ auriu, v-as ruga sa-mi spuneti daca trebuie si sotul sa faca vreun tratament. va multumesc anticipat.
4 comentarii
trebuie şi soţul, altfel riscaţi să vă recontaminaţi şi să fie inutil tratamentul dvs
VA MULTUMESC PENTRU SFAT, DOCTORUL MEU GINECOLOG MI-A SPUS CA NU ESTE NIMIC GRAV SI NICI NU MI-A ZIS CA TREBUIE SI SOTUL SA FACA VREUN TRATAMENT, CU TOATE CA STIA CA SUNT CASATORITA, VA MULTUMESC CA MI-ATI DESCHIS OCHII.
Buna seara!Prietenul meu are stafilococ auriu in nas.iar eu am anexita cronica.am incercat cu mai multe tratamente dar nu s a vindecat in totalitatea.as vrea sa stiu daca este posibil sa fi luat si eu acel stafilococ, si daca se poate sa mi fi agravat anexita.stiu ca poate fi localizat in mai multe parti ale corpului
Buna ziua. Am stafilococ auriu de vreo 5 luni, si nu imi trece cu antibitice.Pot incerca cu argint coloidal?
Sunt riscuri?Multumesc
Sunt riscuri?Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4stafilococ auriu-zona genitala
- 3imunitate slabita
- 5Stafilococ auriu fetita de 1 an si 9 luni
- 3candida sau stafilococ auriu?
- 9acnee nodulochistica si infectie cu stafilococ auriu-eritro
- 3Staphylococcus aureus coagulaza pozitiv
- 3stafilococ auriu
- 5Otita seroasa cronica, stafilococ auriu
- 5De un an ma confrunt cu o problema dermatologica si am fost diagnosticata cu stafilococ auriu
- 0stafilococul auriu
- 4Arsura in zona occipitala... de o luna
- 2sex oral, stafilococul auriu
- 2stafilococus aures la nas
- 0Pot scapa de acest stafilococ din nas?
- 2Stafilococ auriu
- 1Stafilococ auriu?
- 3staphylococ auriu
- 2Va rog ajutati-ma! stafilococ auriu
- 2Stafilococ auriu in gat
Mai multe informații despre: stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: