stare de epuizare psihica si fizica

20-06-2008
victorpetrini
Nu este medic/terapeut
victorpetrini
aceasta stare se instaleaza aparent fara nici un motiv si dispare la fel.ma simt obosita fara ca sa-mi fie somn.am depresie, urmez un tratament cu mianserin si abilify.nu stiu ce as putea sa fac si care e cauza.catre ce medic specialist sa ma indrept, care ar putea fi cauza?orice activitate de peste zi ma solicita extraordinar.
9 comentarii
0
22-06-2008, ora 00:00
ralukyss
Nu este medic/terapeut
ralukyss
oboseala, plitiseala, depresie de vara..stai linistita.sunt trecatoare.
incerca sa iti gasesti o ocupatie placuta..fa sport, plimba-te, iesi la cumparaturi..la bazin
in astfel de situatii nu este bn sa stai inchisa in casa dak vrei sa te vindeci si putzina miscare nu stica nimanui ;)
sigur o sa te simti mai bn.
te-am pupat :*:*
0
23-06-2008, ora 00:00
victorpetrini
Nu este medic/terapeut
victorpetrini
am starea asta de oboseala de 6 luni
0
17-07-2008, ora 00:00
scsl
Nu este medic/terapeut
scsl
ar fi bine sa faci un control tiroidian
0
21-07-2008, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Oboseala, starea de epuizare psihica si fizica, lipsa de energie, sentimentul ca orice activitate este mult prea solicitanta, toate astea fac parte din tabloul simptomatic al depresiei. De cele mai multe ori apar ca urmare a dispozitiei negative si monologului interior sumbru ce insotesc tulburarea depresiva.
Ar fi bine sa lasi pentru mai tarziu, cand nivelul energetic se va reechilibra, acele activitati pe care in prezent le resimti ca fiind prea solicitante. Pur si simplu fa pe parcursul unei zile doar ce poti tolera. Apoi, introdu zilnic o actiune, cat de mica, care sa-ti produca placere, ceva ce nu faci de obicei, sau ceva ce faceai inainte de depresie si iti aducea multa bucurie; acest lucru te va ajuta sa te reconectezi la resursele anterioare de energie psihica. Solicita si ajutorul unui psihoterapeut pentru a avea cele mai bune rezultate.

Sanatate!
0
05-11-2008, ora 20:21
lori84
Nu este medic/terapeut
lori84
pai medicamentele pe care le iei iti creaza astefel de stari, nu mai lua, mergi sa-ti dea un altfel de tratament si fa-ti de lucru, fa si sport, dar inainte de toate mergi la un psihiatru
0
11-11-2008, ora 16:48
victorpetrini
Nu este medic/terapeut
victorpetrini
au trecut citeve luni de cind am scris despre problema mea.am facut o vizita la psiholog si la psihiatru.urmez un tratament care m-a adus pe linia de plutire si ma simt chiar excelent.diagnosticul e episod depresiv cu simptome psihotice.as vrea sa trasmit celor care sufera de depresie sa consulte neaparat un psihiatru sau mai multi, pina in momentul in care se va gasi o schema de tratament sa aibe rabdare si speranta.se poate trata depresia chiar daca asta presupune numeroase schimbari in tratament.intr-adevar depresia este un dezechilibru chimic.eram fara speranta cind am inceput sa iau tratamentul de acum.asa ca...bafta!
0
08-03-2009, ora 17:37
Mladen
Nu este medic/terapeut
Mladen
Acesta un efect advers al mianserinului, oboseala si moleseala.Am vorbit cu o persoana care a facut tratament cu mianserin si a avut aceleasi stari.Daca nu poti sa suporti starile vorbeste cu doctorul sa-ti schimbe medicamentatia.Foarte important:continua sa iei tratamentul in timpul asta, oprirea brusca paote duce la sevraj.
0
06-11-2009, ora 11:49
filomena
Nu este medic/terapeut
filomena
mie MIANSERIN imi da pofta de mancare, am gura uscata, o stare usoara de sedare e adev e prima zi cand l-am luat, dupa ce am renuntat la seroxat cu fffffffffffff multa greutate. Intrebare: mereu voi avea stare de lentoare, ptr ca de ex la seroxat am avut doar primele zile.
0
12-05-2019, ora 21:28
Freydy
Nu este medic/terapeut
Freydy
Am început un tratament ptr anxietate cu sanax si StresClin dar tot la fel ma simt. Ma simt uneori epuizat psihic. Uneori imi revin ale ori sunt daramat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Somnul la vârsta a treia
  • Biblioterapia - pot cărțile să vindece depresia?
  • Depresia la vârstnici
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Ce se întâmplă dacă nu dormi suficient?
  • Creierul îmbătrânește mai repede dacă nu dormim suficient
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Tulburările de somn influențează apariția demenței
  •