Stările alterate ale conștiinței
am citit despre auzit voci si m-am înscris să fie dezbătut acest aspect, mă focalizez spre aspectul în care cel afectat este atacat cu microunde puls, si puls electric, rezonanța cavitatii magnetice la puls electric, senzitivizarea sistemului nervos central si la efectul operatorilor de radare numit efectul Frey de sunete in urechea interna care sunt provenite din dilatarea tesutului din urechea interna la trecerea microundelor prin țesuturile urechii interne, apa vibrează sub efectul termic de expansiune prin încălzire la trecerea microundelor,
Efectul auditiv cu microunde, cunoscut și sub denumirea de efect auditiv cu microunde sau efectul Frey, constă în percepția umană a clicurilor audibile, sau chiar a vorbirii, induse de frecvențe radio pulsate sau modulate.
Asta este o potentiala cauză a simptomelor si necazului descris, denumite stări afective ori stări alterate ale conștiinței, eu le numesc metode silent voice, se pot stoca si intercepta de servicii si specialiști.
Nu ajuta medicamentele că nu este o afectiune psihica ori neurologica, o folie de aluminiu pe geamuri împământată la calorifer e o posibilă filtrare, depinde ce frecvente microunde sunt modulate pentru remiterea silent voice.
Sper sa verificati sa va convingeti de acest adevar științific, voice to skull, eu ii spun silent voice.
Efectul auditiv cu microunde, cunoscut și sub denumirea de efect auditiv cu microunde sau efectul Frey, constă în percepția umană a clicurilor audibile, sau chiar a vorbirii, induse de frecvențe radio pulsate sau modulate.
Asta este o potentiala cauză a simptomelor si necazului descris, denumite stări afective ori stări alterate ale conștiinței, eu le numesc metode silent voice, se pot stoca si intercepta de servicii si specialiști.
Nu ajuta medicamentele că nu este o afectiune psihica ori neurologica, o folie de aluminiu pe geamuri împământată la calorifer e o posibilă filtrare, depinde ce frecvente microunde sunt modulate pentru remiterea silent voice.
Sper sa verificati sa va convingeti de acest adevar științific, voice to skull, eu ii spun silent voice.
2 comentarii
referitor la psihiatrie, in funcție de ce manifestări are in pomelnic cand se prezinta un pacient, nu contează ce ai să le declari la sosire că sunt doar comentarii, rezultatul final fiind internarea, si legarea de pat, depinde daca e de la agitați ori nu.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.
- 0Prioritate pentru sanatate
- 6Halucinatii auditive si deziluzii
- 5Metode de diagnostic boli psihice
- 14Cum sa las fumatul?
- 11Doborâtă de boala psihică
- 0Depresie
- 3Depresie
- 4Cum as putea sa o ajut ?
- 0Pentru cei cu pensie gradul 3
Mai multe informații despre: starea de constienta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: