Sunt dependenta de persoane
Am observat ca sunt dependenta de persoane.. nu conteaza cine ar fi persoana.. De exemplu daca fac ceva sau daca patesc ceva trebuie sa i spun cuiva ce am facut deoarece ma simt foarte incarcata si simt ca nu pot tine in mine.. Cum sa scap de problema asta.. sa fiu stapana pe mine si sa nu mai fie nevoie sa vorbesc cu toata lumea probleme mele ?
1 comentarii
Buna ziua
Dependenta de persoane este cladita pe teama de a-l pierde pe "celalalt". Ca si cum ideea de a ramane cu sine este inacceptabila/de netrait. Cumva propria persoana este insuficienta, are nevoie de o alta pentru a o face suficienta.
Independenta si autonomia se construiesc in timp, zi de zi, plecand de la actiuni mici, decizii, serviciu, etc.
Dependenta de persoane este cladita pe teama de a-l pierde pe "celalalt". Ca si cum ideea de a ramane cu sine este inacceptabila/de netrait. Cumva propria persoana este insuficienta, are nevoie de o alta pentru a o face suficienta.
Independenta si autonomia se construiesc in timp, zi de zi, plecand de la actiuni mici, decizii, serviciu, etc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Vesti Bune Pt Mine Guys and Girls! Am Depresie
- 7Tratamentul psihiatric si gura uscata aproape tot timpul
- 8În atenția tuturor psihologilor, psihiatrilor și nu numai...
- 3Antipsihotic Rispolept solutie orala si Abilify
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 2Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 5Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 12Schizofrenii sunt buni de ceva?