Sunt insarcinata daca?
Sunt insarcinata daca? 1.baiatul nu a ejaculat in mine
2.am luat contraceptive in urmatoarea zi, deoarece ma temeam sa nu nimereasca sperma in vagin,
3.nu am nici macar o simptoma.
4.am menstra deja a 4 luna dupa acel moment.
5.am facut 2 teste de marca diferita, si ambele au aratat negativ.
Sunt paranoic, si am senzatia ca imi creste burta, si am adaugat 3kg(cred ca din cauza ca cresc, si kg pe care le aveam era foarte putin pentru naltimea mea!)
2.am luat contraceptive in urmatoarea zi, deoarece ma temeam sa nu nimereasca sperma in vagin,
3.nu am nici macar o simptoma.
4.am menstra deja a 4 luna dupa acel moment.
5.am facut 2 teste de marca diferita, si ambele au aratat negativ.
Sunt paranoic, si am senzatia ca imi creste burta, si am adaugat 3kg(cred ca din cauza ca cresc, si kg pe care le aveam era foarte putin pentru naltimea mea!)
4 comentarii
Buna! De 2 luni urmez un tratament cu ac stodette, toate pastilele le-am luat corect, nu am vomat si nu am luat nicio pastila care sa diminueze efectul. In prima luna a fost totul ok, am avut doar spotting, in schimb de cand am inceput a 2 folie cam de la a 4-5 pastila am avut unele simptome mai ciudate...mi s-au intarit si marit sanii si au devenit durerosi, am avut mai multa pofta de mancare si am pus chiar 1 kg...cateodata si somnolenta.Este nevoie sa imi fac atatea griji? poate fi vorba de o sarcina? sau sunt eu prea paranoica? Ma gandesc atat de mult la starile astea incat parca mi le induc singura...aaa si de vreo 2 zile seara inainte de culcare am cateodata greturi. am terminat folia si acum astept sa imi vina cm. Ce credeti? un raspuns va rog
asteapta sa vezi cum si cand iti va veni de obicei vine in a 4a zi de pauza daca persista simptomele opreste le e clar ca nu sunt bune pt organismul tau nu continua sa le mai iei mergi la un meduc daca incepi a 3a folie si e rau poti pati mai rau. sarcina nu cred ca ai poti face un test sa inlaturi dubiile dar eu stiu fete ce luau ac si la fel simptome, le facea rau si au trebuit sa le schimbe medicii!
Ok am inteles.cel mai frica imi este de o sarcina...dar o sa fac un test in caz ca nu o sa imi apara cm, sper doar sa fie de la ac. Ms pentru raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata?
- 6E posibil sa fiu insarcinata?
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 2pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
- 4Ar putea fi sarcina?
- 3sarcina sau nu?
- 1Se poate sa fiu insarcinata?
- 0Pot rămâne gravida?
- 5Nu imi dau seama daca se posibil sa fi ramas insarcinata
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 5Pot fi insarcinata fiind virgina??
- 0Imi doresc un copilas! Credeti ca as putea fi insarcinata??
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 2Posibil sarcina?
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: