Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
Buna ziua!
Am avut un contact sexual neprotejat acum aproximativ trei saptamani dar am luat pastila de a doua zi. De catva timp sanii ma dor si se simt mai tari. Acum o saptamana am avut cateva urme de sange. Ultima menstruatie s-a incheiat aproximativ pe 28 decembrie 2009.
Astazi am facut un test de sarcina (nu cu prima urina din zi cum scria pe el) si a iesit pozitiv dar pe prospect scria ca rezultatul apare dupa 5-10 minute pe cand la mine a aparut dupa un minut.
Este posibil sa fi fost testul stricat? Este posibil sa fiu insarcinata? La cabinete ginecologice se fac teste de sarcina? Cam cat costa?
Multumesc!
Am avut un contact sexual neprotejat acum aproximativ trei saptamani dar am luat pastila de a doua zi. De catva timp sanii ma dor si se simt mai tari. Acum o saptamana am avut cateva urme de sange. Ultima menstruatie s-a incheiat aproximativ pe 28 decembrie 2009.
Astazi am facut un test de sarcina (nu cu prima urina din zi cum scria pe el) si a iesit pozitiv dar pe prospect scria ca rezultatul apare dupa 5-10 minute pe cand la mine a aparut dupa un minut.
Este posibil sa fi fost testul stricat? Este posibil sa fiu insarcinata? La cabinete ginecologice se fac teste de sarcina? Cam cat costa?
Multumesc!
5 comentarii
esti insarcinata suta la suta daca te dor si sanii si sunt tari
mai incearca sa mai faci un test daca iese pozitiv esti insarcinata o consultatie la ginecolog costa in jur de 70 lei noi si ori sa iti faci acasa testul ori la cabinet e tot aia nu e diferit testul sa stii
am facut pentru prima oara dragoste in 10.01, si din cauza ca nu n-am folosit prezervativ (desi eu eram chiar in ultima zi de ciclu, iar el nu a ejeculat in mine), am luat si postinor dupa prospect. Am avut o sangerare 2 zile la 3 zile dupa c eam luat postinor, si in data de 28.01 am avut din nou un contact sexula(cu prezervativ) si mi-a curs sange(probabil nu se rupsese complet prima data), dar am mai avut urme de sange pe lenjerie 2-3 zile. Menstruatia trebuia sa imi vina in 2.02, dar nimic. Este posibil sa fiu insarcinata?..si un test de sarcina cam cat costa?
Este improbabil sa fie vorba de o sarcina, dar un test nu strica niciodata. Costa in jur de 10 RON si e foarte simplu de facut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Contraceptie de urgenta - postinor
- 9cand -se vede- sarcina?
- 5la cate zile inainte si dupa menstruatie nu raman gravida?
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 4simptome postinor 2. E normal daca nu am sangerare intre menstruatii?
- 3testul de sarcina pozitiv, menstruatie intariziata 8 zile
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 1postinol 2 - perioada fertila
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 2Anticonceptionale si risc de sarcina
- 3vreo poaibilitate de sarcina?
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 5E posibil sa raman insarcinata?
- 0Postinor 2
- 0Test sarcina - liniuta foarte slaba
- 1Test de sarcina negativ
- 12 acte sexuale consecutive
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta sunt insarcinata? testul de sarcina pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: