Sunt insarcinata oare? urgeeennnttt!!!

Am avut un contact sexual neprotejat inainte cu o zi de menstruatie si au trecut deja 5zile si numi mai vine stopu!Prezentam toate simptomele menstruatiei(durere de sani, ovare) shi totusi ink nu mie venit!!!Se poate sa fi ramas insarcinata??Am o menstruatie regulata si niciodata nu mia mai intarziat asa de mult!!!Raspundeti-mi va rog!!!Ms!
3 comentarii

Se poate sa ramai insarcinata cu o zi inainte sa-ti vina stopul????Va rog raspundeti-mi!!!!!

nu-ti fie frica nu ai cum sa ramii insarcinata in perioada de dinainte de menstruatie daca ai ciclul menstrual regulat de 28 -29 de zile.menstruatia poate intirzia si din alte cauze cum ar fi stresul...daca inca nu ti-a venit ciclul totusi pentru linistea ta fa-ti un test de sarcina.

Ms pt raspuns!!!Tocmai asta e prol mea:ca am o mentruatie regulata...si de asta am intrat in panica!Atatea zile nu mia mai intarziat niciodata!Totusi simt ca ma doare tot mijlokul...simt k tre sami vina.Si nu mai vine odata!!!Darrr sper s fie OK!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8beta hcg-valoarea 1, 2 ce inseamna?!urgent!
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 8e sarcina?
- 3sunt insarcinata? e posibil?
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 3Sarcina?
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 2Posibila sarcina?
- 2Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
- 2se poate sa ramai insarcinata fara penetrare?
- 2sunt insarcinata?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 3După test
- 2Oare sunt însărcinată?
- 0Sangerari dupa Escapelle. As putea fi insarcinata?
- 0Mi a intarziat menstruatia dupa mi a venit devreme
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 0Ajutați-mă - care sunt sansele sa raman din nou însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: