Sunt insarcinata oare? urgeeennnttt!!!
Am avut un contact sexual neprotejat inainte cu o zi de menstruatie si au trecut deja 5zile si numi mai vine stopu!Prezentam toate simptomele menstruatiei(durere de sani, ovare) shi totusi ink nu mie venit!!!Se poate sa fi ramas insarcinata??Am o menstruatie regulata si niciodata nu mia mai intarziat asa de mult!!!Raspundeti-mi va rog!!!Ms!
3 comentarii
Se poate sa ramai insarcinata cu o zi inainte sa-ti vina stopul????Va rog raspundeti-mi!!!!!
nu-ti fie frica nu ai cum sa ramii insarcinata in perioada de dinainte de menstruatie daca ai ciclul menstrual regulat de 28 -29 de zile.menstruatia poate intirzia si din alte cauze cum ar fi stresul...daca inca nu ti-a venit ciclul totusi pentru linistea ta fa-ti un test de sarcina.
Ms pt raspuns!!!Tocmai asta e prol mea:ca am o mentruatie regulata...si de asta am intrat in panica!Atatea zile nu mia mai intarziat niciodata!Totusi simt ca ma doare tot mijlokul...simt k tre sami vina.Si nu mai vine odata!!!Darrr sper s fie OK!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida?
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 6poti ramane insarcinata in a 16-a zi?
- 18ce sa fac?
- 0e posibil sa fiu insarcinata ?
- 0sunt insarcinata?
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 5Se poate sa fie insarcinata!?
- 1O posibila sarcina sau nu?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 5Pot sa fiu însărcinată?
- 0sunt însărcinată?
- 0Sarcina?
- 2posibila sarcina?
- 1Sarcina sau nu?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 0Posibil insarcinata ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: