Sunt insarcinata oare? urgeeennnttt!!!

Am avut un contact sexual neprotejat inainte cu o zi de menstruatie si au trecut deja 5zile si numi mai vine stopu!Prezentam toate simptomele menstruatiei(durere de sani, ovare) shi totusi ink nu mie venit!!!Se poate sa fi ramas insarcinata??Am o menstruatie regulata si niciodata nu mia mai intarziat asa de mult!!!Raspundeti-mi va rog!!!Ms!
3 comentarii

Se poate sa ramai insarcinata cu o zi inainte sa-ti vina stopul????Va rog raspundeti-mi!!!!!

nu-ti fie frica nu ai cum sa ramii insarcinata in perioada de dinainte de menstruatie daca ai ciclul menstrual regulat de 28 -29 de zile.menstruatia poate intirzia si din alte cauze cum ar fi stresul...daca inca nu ti-a venit ciclul totusi pentru linistea ta fa-ti un test de sarcina.

Ms pt raspuns!!!Tocmai asta e prol mea:ca am o mentruatie regulata...si de asta am intrat in panica!Atatea zile nu mia mai intarziat niciodata!Totusi simt ca ma doare tot mijlokul...simt k tre sami vina.Si nu mai vine odata!!!Darrr sper s fie OK!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4e in intarziere 3 zile exista riscuri sa fiu insarcinata in luna 2 deja?
- 3exista riscul unei sarcini?!
- 12pot fi gravida?
- 4insarcinata?
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 6o posibila sarcina?
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 1e posibil sa fiu insarcinata? Fac tratament cu urogestan 100 si tavanic
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 1Se poate sa fiu insarcinata?
- 4sarcina cu trompe legate
- 1Sarcinaaaa????
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
- 0Sarcina sau nu?
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: