sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?

03-03-2010
marisha1o
Nu este medic/terapeut
marisha1o
Buna ziua! am si eu o MARE, MARE PROBLEMA...de ceva timp (mai precis sf. lunii ianuarie incep. lunii feb.) mi-au crescut sanii si au devenit foarte sensibili. Acest lucru m-a speriat foarte tare, deoarece mi -se mareau doar cu 2-3 zile inainte de venirea menstruatiei. De data aceasta mi s-au marit mai inainte cu 1 sapt si cred ca mult mai mult decat de obicei (imi dau seama de acest lucru deoarece nu am sanii f. mari). Nu am relatii sexuale regulate cu prietenul meu, desi suntem impreuna de aproape 5 ani, ultimul contact sexual fiind pe data de 8 ian. protejat (prezervativ + intrerupere inainte de ejaculare), iar pe data de 10 ian., ca de obicei mi-a venit menstruatia. In luna feb. la aceeasi data (10 ) mi-a venit din nou menst.iar la sf. acesteia, sanii mi-au revenit la dimensiunea normala, iar acum astept din nou sa vad daca imi vine, dar am aceeasi problema: sanii mi-au crescut din nou cu 1 sapt. aproximativ inainte. Fiind f. speriata mi-am facut si un test de sarcina care a iesit negativ. Nu cred ca am simptomele unei femei insarcinate, poate pe unele le interpretez datorita fricii excesive de a nu fi insarcinata, DAR NU STIU CE SA MAI FAC, ma tot gandesc ca sunt insarcinata chiar daca testul a fost negativ, alta explicatie nu imi gasesc pt. aceasta crestere a sanilor. VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI DACA ESTE POSIBIL, D-VOASTRA, CA SPECIALIST SIGUR AVETI VRE- O EXPLICATIE PT. CEEA CE MI-SE INTAMPLA.EU UNA NU STIU CE SA MAI FAC
7 comentarii
0
03-03-2010, ora 19:39
marisha1o
Nu este medic/terapeut
marisha1o
Imi cer scuze pt. insistenta...vreau doar sa mentionez ca nu am greturi, dureri de cap, oboseala nejustificata, scurgeri sau alte simptome de genul acesta. Totusi cum este posibil ca sanii sa-mi creasca brusc si sa fie atat de sensibili, pt. ca apoi sa scada din nou si iar sa creasca dupa putin timp. ASTEPT CU NERABDARE RASP. D-VOASTRA SI A CELORLALTE PERS. CARE POATE AU AVUT O ASTFEL DE PROBL. desi imi este teama, sper sa nu fiu insarcinata.
0
04-03-2010, ora 11:02
bonibon
Nu este medic/terapeut
bonibon
eu zic ca nu esti insarcinata daca folositi prezervativ si in plus intrerupeti inainte de ejaculare... si a iesit si testul negativ.
cel mai probabil simptomele Sindromului PreMenstrual iti apar acum cu o sapt inainte de menstruatie si nu doar cu 2-3 zile cum era inainte.
cred ca ar fi bine sa te linistesti.
0
05-03-2010, ora 08:54
marisha1o
Nu este medic/terapeut
marisha1o
Va multumesc mult de tot pt. rasp. Astept cu nerabdare sa vad daca menstruatia imi va veni in mod normal. Imi doresc din tot sufletul sa fie totul bine, si sa pot scapa de stresul acesta.Multumesc inca o data.
0
28-03-2010, ora 10:19
Roxana.M
Nu este medic/terapeut
Roxana.M
Buna ziua, ma numesc Roxana si am 21 de ani.Cu 2 saptamani in urma mi-am inceput viata sexuala cu logodnicul meu, iar actul in sine nu a presupus penetrarea fara perzevativ decat la inceput.Acum prezint o sensibilitate in zona centrala a sanilor.Nu sunt sub un tratament cu anticonceptionale si mestruatia ar veni in jurul datei de 8, asta in cazul unei mestruatii corecte.Intrebarea mea este, daca poti ramane insarcinata chiar daca la inceput penetrarea a fost fara prezervativ..As vrea un raspuns, va multumesc.
0
30-03-2010, ora 14:51
bonibon
Nu este medic/terapeut
bonibon
nu cred ca poti ramane daca a fost fara prezervativ doar la inceput. cat a durat pana l-a pus?
0
30-03-2010, ora 21:22
Roxana.M
Nu este medic/terapeut
Roxana.M
Nu a presupus decat o singura penetrare, apoi a pus prezervativul.Imediat dupa primele dou contacte, au aparut usturimi la urinat, o forma de cistita care a incetat dupa un tratament cu antibiotic, plus sensibilitatea aceasta a sanilor care a aparut intre timp.Sa o pun pe baza faptului ca am inceput viata sexuala?
0
22-07-2017, ora 02:17
Anastasia99
Nu este medic/terapeut
Anastasia99
Buna seara ! Puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat dintr-o data mi-au crescut foarte rau sanii si mentruatia inca nu mi-a venit. Ar trebui sa ma gândesc la o posibila sarcina? Tin sa mentionez ca nu am mai avut contact sexual de cateva luni bune. Ce sa fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Sunt însărcinată?
  •