Sex neprotejat in a 7-a zi de ciclu..risc de sarcina?
Buna ziua,
As avea o intrebare..cat de mare este riscul sa raman insarcinata daca am facut sex neprotejat in a 7-a zi de menstruatie? Luna aceasta ciclul nu a fost regulat, mi-a venit la 25 de zile, de obicei imi vine la 27-28 de zile.
Nu au trecut inca 24 de ore de la contactul sexual neprotejat. Credeti ca ar trebui sa iau pastila de-a doua zi? Puteti sa imi dati un sfat va rog ? Multumesc mult !
As avea o intrebare..cat de mare este riscul sa raman insarcinata daca am facut sex neprotejat in a 7-a zi de menstruatie? Luna aceasta ciclul nu a fost regulat, mi-a venit la 25 de zile, de obicei imi vine la 27-28 de zile.
Nu au trecut inca 24 de ore de la contactul sexual neprotejat. Credeti ca ar trebui sa iau pastila de-a doua zi? Puteti sa imi dati un sfat va rog ? Multumesc mult !
6 comentarii
Da fuguta si ia de la farmacie test de ovulatie sa vezi daca esti in perioada fertila (putin probabil).
NU lua pastila de a doua zi, este o CRIMA pentru organism!!! Si nu pare ca e cazul.
NU lua pastila de a doua zi, este o CRIMA pentru organism!!! Si nu pare ca e cazul.
Am facut testul de ovulatie si a iesit negativ, ceea ce inseamna ca nu sunt in perioada fertila? adica nu e nici un risc sa raman insarcinata stiind totusi ca spermatozoizii raman in vagin 3-5 zile? multumesc mult pt raspuns
Testul de ovulatie e sensibil, deci nu esti la ovulatie in zilele imediat urmatoare. Spermatozoizii nu supravietuiesc intotdeauna atat de mult, aciditatea locala ii suprima.
Sanatate!
Sanatate!
amandyne=
poate,
zic poate daca intrebai asta, aici., inainte de.
macar ai invatat ceva
iti doresc sa-ti fie bine
poate,
zic poate daca intrebai asta, aici., inainte de.
macar ai invatat ceva
iti doresc sa-ti fie bine
Astazi am mai facut un test de ovulatie si a iesit tot negativ. As vrea totusi pentru linistea mea sufleteasca sa imi confirmati va rog ca nu este necesar sa iau pilula de-a doua zi. Stiu ca pare absurd dar nu este nici o posibilitate sa fi fost la ovulatie in a 7-a zi de ciclu? Va multumesc mult!
NU ai de ce sa iei pilula, daca nu esti in perioada fertila.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida sau nu?
- 2pot avea un bebet?
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 8Daca sunt insarcinata
- 4sunt insarcinata ? nu stiu ce sa fac :(
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 10ajutati-ma... sunt insarcinata?
- 5Sarcina sau nu?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 11Va rog sa-mi raspundeti: exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Sunt insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 0As putea fii insarcinata ?
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 1Risc de sarcina?
- 3sex prima data
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 0Posibila sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: