Suprimare dorinta sexuala
Exista vreun medicament, leac sau tratament care sa suprime dorinta sexuala?dar care totusi sa nu reduca potenta complet.
2 comentarii
Buna ziua,
Puteti consulta un doctor psihiatru caruia sa ii povestiti detaliat situatia dvs si sa primiti de la el un raspuns de specialitate, eventual tratament.
Puteti consulta un doctor psihiatru caruia sa ii povestiti detaliat situatia dvs si sa primiti de la el un raspuns de specialitate, eventual tratament.
buna ziua
Dorinta sexuala are o componenta instinctuala si inhibarea ei prin mijloace chimice, poate avea si alte repercusiuni (ex antidepresivele sau antihistaminele actioneaza in sensul diminuarii dorintei sexuale). A suprima total un impuls natural nu este sanatos.
De la dorinta sexuala si pana la punerea in act este insa o cale lunga, care trece prin controlul ratiunii. Acolo se poate interveni cu tehnici si metode de a linisti sau recanaliza (sublima) energia sexuala.
Succes!
Dorinta sexuala are o componenta instinctuala si inhibarea ei prin mijloace chimice, poate avea si alte repercusiuni (ex antidepresivele sau antihistaminele actioneaza in sensul diminuarii dorintei sexuale). A suprima total un impuls natural nu este sanatos.
De la dorinta sexuala si pana la punerea in act este insa o cale lunga, care trece prin controlul ratiunii. Acolo se poate interveni cu tehnici si metode de a linisti sau recanaliza (sublima) energia sexuala.
Succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26Inapt la actul sexual
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 50Exista pastile care sa taie pofta de sex ?
- 12probleme sexuale cauzate de starea de anxietate
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 62Dependenta sexuala
- 8Nu stiu ce sa mai cred.
- 5iubitul meu refuza sa facem dragoste
- 3Am apetitul sexual marit
- 8o intrebare mai delicata...si putin mai ciudata!
- 3libido (apetit sexual) exagerat de crescut
- 6Cum sa il fac pe iubitul meu sa ma doreasca mai mult?
- 2lipsa apetitului sexual la sotie
- 14Probleme erectie, apetit sexual slab
- 29Sotul meu nu se simte atras de mine
- 2Lipsa apetitului sexual
- 5Lipsa apetitului sexual la sot
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.
- 6Pofta de sex
Mai multe informații despre: Apetitul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: