o intrebare mai delicata...si putin mai ciudata!

am si eu o intrebare mai delicata si o situatie la fel: prietena mea are chef nebun de sex are menstruatie, si cand mai are aprox 2-3 zile pana sa ii vina. chef nebun nebun...e vreo anomalie? e ceva anormal?? eu ma bucur ca e foarte fericita dupa, ca zice ca are niste senzatii si niste orgasme foarte puternice...mai puternice decat de obicei...!!! e de bine?
8 comentarii

ori esti prost din nastere, ori suferi ca nu esti bagat in seama de nimeni si postezi o groaza de subiecte idioate si fara rost?genul de persoane ca tine nu au ce cauta intr-o astfel de societate, da-ti foc!!!

Da se pare ca nu ai primit niciun raspuns ok...doar insulte. E normal sa fie asa, nu ai de ce sa-ti faci griji. Fii fericit ca isi doreste

@raluca855- de ce e normal sa primesc insulte??? eu doar o intrebare am pus...mai tabu ce-i drept ???

@corn3l
Nu mai, :))))), raluca855 isi dadea cu parerea ca e normal ca prietena ta sa fie mai "dornica" inainte de menstruatie...
Nu mai, :))))), raluca855 isi dadea cu parerea ca e normal ca prietena ta sa fie mai "dornica" inainte de menstruatie...

@the eye- you're perfectly right. acum am citit mesajul mai bine!!! :D
@raluca- mersi mult! :D
@raluca- mersi mult! :D

e bine ca ti-ai dat seama ce am vrut sa zic. cu ajutorul lui the_eye ce-i drept, dar e bine si asa. numai bine

Da...nu este normal deloc :P sa vi sa ne faci in ciuda :))! Bucura'te si nu mai pune intrebari :P! Norocul tau :)! si al ei

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate ca soţul meu să aibă orgasm fără ejaculare?
- 3sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 28Sunt nimfomana asa cum a spus sotul meu?!
- 21poti face sex cind ai ciclu?
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 14lipsa apetitului sexual la 35 ani... posibila?
- 16ajutati-ma! nu stiu ce e ala un orgasm
- 36orgasm...simturi...
- 5Libidou mare
- 4Nu am avut orgasm niciodata
- 6Despre orgasm: cum este, cand stiu ca apare?
- 5Orgasm conditionat
- 1E orgasm ce am eu??
- 16Viata sexuala - mai putina placere, mai multe griji
- 4Nu reusesc sa o atrag sa isi doreasca sa facem dragoste
- 14Probleme erectie, apetit sexual slab
- 1Nimfoman sau ceva dereglari?
- 6Probleme sexuale
- 7Erectii dese si un apetit sexual foarte ridicat :)
- 2orgasm clitoridian?
Mai multe informații despre: Apetitul sexual Orgasmul sexul in timpul menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: