Tahicardie

Buna seara!
Am 20 ani, tensiunea este buna (11-12 cu 7-8), dar pulsul oscileaza mult. Cateodata am 100 bpm, cateodata 80, nu mai putin de 75 si nu mai mult de 115. In general am 95 bpm.
Am facut o cardiograma si doctorul nu mi-a zis ca as avea vreo problema, a zis doar ca pulsul este cam mare. Mi-a pus diagnosticul de distonie neurovegetativa.
De asemenea mi-a prescris beta-blocante, dar am discutat cu un alt doctor si a spus ca sunt prea tanara sa le iau si ca nu le vede rostul.
Ce poate fi si ce pot face ca bataile sa fie intr-un ritm normal?
Multumesc!
Am 20 ani, tensiunea este buna (11-12 cu 7-8), dar pulsul oscileaza mult. Cateodata am 100 bpm, cateodata 80, nu mai putin de 75 si nu mai mult de 115. In general am 95 bpm.
Am facut o cardiograma si doctorul nu mi-a zis ca as avea vreo problema, a zis doar ca pulsul este cam mare. Mi-a pus diagnosticul de distonie neurovegetativa.
De asemenea mi-a prescris beta-blocante, dar am discutat cu un alt doctor si a spus ca sunt prea tanara sa le iau si ca nu le vede rostul.
Ce poate fi si ce pot face ca bataile sa fie intr-un ritm normal?
Multumesc!
0 comentarii

Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%!
Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Am tahicardie?!
- 4in urma cu 3 ani a facut tahicardie
- 7Sufar foarte mult... dupa moartea mamei
- 4la virsta de 5 ani am avut primul episod de tpsv...
- 9clinici cardiologice - recomandari
- 5puls marit, calciu putin mai mic... tahicardie
- 4Palpitatii care au mai scazut din intensitate, dar tot le mai simt + fumat
- 4tahicardie-valori tensiune arteriala
- 5tahicardie prin reintrare av intranodala, forma atipica
- 6Tahicardie-metode vagale
- 5Panica sau probleme reala la inima?
- 107ameteala, stare de rau, tahicardie
- 1tahicardie
- 0tahicardie
- 17Probleme digestive?
- 1Ameteala, scaun ciudat, sete excesiva, balonare, tahicardie.
- 1Stare proasta - tremur, tahicardie
- 2Puls 109
- 0Tahicardie - cat este de grava?
- 0Posibile probleme cu glandele adrenale / suprarenale ?
Mai multe informații despre: Tahicardia distonia neuro-vegetativă
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: