Tensiune foarte mica si stare de anxietate | Forumul Medical ROmedic

Tensiune foarte mica si stare de anxietate

12-07-2019
EduardMCC
Nu este medic/terapeut
EduardMCC
Salutare tuturor! Sunt foarte amețit, plin de anxietate și am dureri de cap de acum câteva săptămâni. Mi-am verificat tensiunea arterială. A fost 105/55 pe mâna stângă și 94/44 pe dreapta. Pulsul era ca 70-75. Si asa imi tot iese de ceva timp. Azi am facut miscare fizica, am mancat chiar si destul zahar si mai sunt si fumator. Cu toate astea tensiunea imi iese foarte mica. Recent am făcut un test EKG și niste teste de sânge și totul a fost bine. De asemenea, am făcut o ecografie tiroidiană chiar azi, care a fost, de asemenea, perfect normală. Aveți vreo idee despre ce se întâmplă? Multumesc pentru timpul acordat!
1 comentarii
0
13-07-2019, ora 15:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la medicul de familie sau la un medic cardiolog sa reglati problema tensiunii si poate asa se rezolva si problema cu anxietatea.
Daca in 14 zile nu se rezolva problema anxietatii, va puteti adresa unui psiholog sau psihiatru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: