Terapie intensiva - insuficienta respiratorie
Pacient : 75 de ani.
Probleme care dateaza de mai multi ani : inima, plamani, rinichi. Inima si plamanii sunt afectati ( chiar asa a spus unul dintre doctori ). La toate astea se adauga si o hemoglobina de <7 pana azi ( a avut 7 de cand era internat pe sectie, iar azi i s-a bagat sange). I s-a bagat asa tarziu sange pentru ca pierdea sange ( scuipa cu sange, dens ) si astfel nu putea sa primeasca. Ventilat fiind, nu a mai scuipat cu sange.
Acesta a suferit un accident vascular acum 8 ani, iar de cand e la terapie intensiva ( Cardiologie ) a avut un stop cardio respirator.
E pe aparate( ventilatie mecanica + intubat ).Doctorii spun ca starea lui e grava. Tensiunea ii este tinuta la anumite valori, iar daca nu se actioneaza in sensul asta, ii va scadea brusc(medic).
Ce sanse are sa isi revina?
Probleme care dateaza de mai multi ani : inima, plamani, rinichi. Inima si plamanii sunt afectati ( chiar asa a spus unul dintre doctori ). La toate astea se adauga si o hemoglobina de <7 pana azi ( a avut 7 de cand era internat pe sectie, iar azi i s-a bagat sange). I s-a bagat asa tarziu sange pentru ca pierdea sange ( scuipa cu sange, dens ) si astfel nu putea sa primeasca. Ventilat fiind, nu a mai scuipat cu sange.
Acesta a suferit un accident vascular acum 8 ani, iar de cand e la terapie intensiva ( Cardiologie ) a avut un stop cardio respirator.
E pe aparate( ventilatie mecanica + intubat ).Doctorii spun ca starea lui e grava. Tensiunea ii este tinuta la anumite valori, iar daca nu se actioneaza in sensul asta, ii va scadea brusc(medic).
Ce sanse are sa isi revina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa de aer de 1 an
- 4ma doare foarte tare in zona omoplatului..
- 3uneori simt ca nu am aer
- 20Probleme respiratorii, stari de obosela si ameteala
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 9Am un junghi in partea stanga sub omoplat aproape de coloana
- 3ma confrunt de ceva vreme cu o problema de nas si la ureche
- 0Probleme respiratie
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 3Ascita, probleme de respiratie, oboseala, pofta exagerata de acru, deshidratare
- 1Respiratie (expiratie) neplacuta..
- 2Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 11Ameteli, uit sa respir in somn am impresia ca imi inghit limba
- 1Nu pot sa respir, Ce inseamna asta?
- 1respiratul pe nas fara esarfa care sa acopere gura si nasul..mi le usuca, si se umfla
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 1Senzatie de insuficienta respiratorie
- 1Dificultate in repiratie si o durere mica in gat
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: