Terapie intensiva - insuficienta respiratorie
Pacient : 75 de ani.
Probleme care dateaza de mai multi ani : inima, plamani, rinichi. Inima si plamanii sunt afectati ( chiar asa a spus unul dintre doctori ). La toate astea se adauga si o hemoglobina de <7 pana azi ( a avut 7 de cand era internat pe sectie, iar azi i s-a bagat sange). I s-a bagat asa tarziu sange pentru ca pierdea sange ( scuipa cu sange, dens ) si astfel nu putea sa primeasca. Ventilat fiind, nu a mai scuipat cu sange.
Acesta a suferit un accident vascular acum 8 ani, iar de cand e la terapie intensiva ( Cardiologie ) a avut un stop cardio respirator.
E pe aparate( ventilatie mecanica + intubat ).Doctorii spun ca starea lui e grava. Tensiunea ii este tinuta la anumite valori, iar daca nu se actioneaza in sensul asta, ii va scadea brusc(medic).
Ce sanse are sa isi revina?
Probleme care dateaza de mai multi ani : inima, plamani, rinichi. Inima si plamanii sunt afectati ( chiar asa a spus unul dintre doctori ). La toate astea se adauga si o hemoglobina de <7 pana azi ( a avut 7 de cand era internat pe sectie, iar azi i s-a bagat sange). I s-a bagat asa tarziu sange pentru ca pierdea sange ( scuipa cu sange, dens ) si astfel nu putea sa primeasca. Ventilat fiind, nu a mai scuipat cu sange.
Acesta a suferit un accident vascular acum 8 ani, iar de cand e la terapie intensiva ( Cardiologie ) a avut un stop cardio respirator.
E pe aparate( ventilatie mecanica + intubat ).Doctorii spun ca starea lui e grava. Tensiunea ii este tinuta la anumite valori, iar daca nu se actioneaza in sensul asta, ii va scadea brusc(medic).
Ce sanse are sa isi revina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa de aer de 1 an
- 6Problema respiratorie
- 4mucoasa in gat, probleme de respiratie
- 24Bazofile, Monocite si volum trombocitar mediu-crescute
- 7respiratie insuficienta
- 23respir greu
- 14nu pot respira!
- 6Faringe sau laringe iritat? Nu intra aerul
- 0Probleme respiratie
- 1probleme de respiratie
- 6flegma in gat, dureri musculare, respiratie greoaie
- 6hipertrofie de cornete.. nu pot sa respir, transpir des la nivelul frunctii si imi lacrimeaza ochii
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 2palpitatii ale inimii si insuficienta respiratorie
- 2Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli
- 11Ameteli, uit sa respir in somn am impresia ca imi inghit limba
- 4de circa 2 saptamani am o problema cu respiratia.. simt cum nu îmi ajunge aerul
- 6Problema respiratorie
- 1Nas înfundat și respiratie prea deasa
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: