Terapie intensiva - insuficienta respiratorie

09-01-2018
utilizator4182
Nu este medic/terapeut
utilizator4182
Pacient : 75 de ani.
Probleme care dateaza de mai multi ani : inima, plamani, rinichi. Inima si plamanii sunt afectati ( chiar asa a spus unul dintre doctori ). La toate astea se adauga si o hemoglobina de <7 pana azi ( a avut 7 de cand era internat pe sectie, iar azi i s-a bagat sange). I s-a bagat asa tarziu sange pentru ca pierdea sange ( scuipa cu sange, dens ) si astfel nu putea sa primeasca. Ventilat fiind, nu a mai scuipat cu sange.
Acesta a suferit un accident vascular acum 8 ani, iar de cand e la terapie intensiva ( Cardiologie ) a avut un stop cardio respirator.
E pe aparate( ventilatie mecanica + intubat ).Doctorii spun ca starea lui e grava. Tensiunea ii este tinuta la anumite valori, iar daca nu se actioneaza in sensul asta, ii va scadea brusc(medic).
Ce sanse are sa isi revina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: