Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli

Buna seara.De 3 saptamani nu pot respira corect.Mi se infunda mereu o nara si mi se ingreuneaza respiratia si ceva ameteli cateodata.Atunci cand incerc sa trag aer mai puternic in piept nara scoate un sunet de nas infundat.Cateodata nara infundata se desfunda dar se infunda cealalta nara ceea ce mi se pare aiurea si inconfortabil.Am zile in care pot respira corect.Vreau sa mentionez chiar daca banuiesc ca nu are nici-o legatura cu nasul ca la varsta de 14-15 ani am avut tahicardie+fibrilatie atriala+aritmie si am fost tratat facand ablatie de 2 ori.Si vreau sa mai mentionez ca am scuipat de vreo 2-3 ori bucati de mucozitati intarite(scuze daca v-am provocat greata).
Ce credeti ca as putea avea?.
Ce credeti ca as putea avea?.
2 comentarii

Consultati un medic ORL pentru a vedea care este cauza infundarii nasului. Sanatate!

Ce fel de ablatie ai facut? A mucoasei nazale, a cornetelor? Daca da, sa nu o mai faci si pe a treia, caci poti da in rinita atrofica sau hipotrofica, daca nu cumva ai si facut deja!
Poti badijona narile cu Unguent cu Propolis, de la APIMEDICA (APIFARM), SI POTI FACE SI AEROSOLI CU PROPOLIS, tot de acolo. Exista aparat de aerosoli, poti face si acasa. E bun si Bepanthenul, din acela pt. eritem fesier la copii.
Poti badijona narile cu Unguent cu Propolis, de la APIMEDICA (APIFARM), SI POTI FACE SI AEROSOLI CU PROPOLIS, tot de acolo. Exista aparat de aerosoli, poti face si acasa. E bun si Bepanthenul, din acela pt. eritem fesier la copii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 6un fel de vajait in cap si paralizie temporara
- 6Crize de respiratie!
- 8Simt de ceva timp ameteli
- 4Respiratie greoaie, tuse, palpitatii.
- 5otita congestiva
- 1tuse si nas infundat
- 9Stari de voma si ameteala
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 4ameteala permanenta
- 4secretii nazale cu sange
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 6Nas infundat fara secreţi nazale
- 1O nara infundata permanent !
- 2Nas infundat
- 1alergie?
- 4Intepaturi in gat pe partea stanga, durere ureche si ameteala, ganglioni