Probleme respiratie
Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti ce a-si putea face in cazul urmator: Joc fotbal la nivel inalt dar am o mare problema.. obosesc foarte repede din cauza ca trag aer pe nas foarte greu (ceva blocheaza respiratia normala)
Am fost la medic.. mi-i sa facut consultatie si mi-i s-a spus ca sufar de rinita cronica si deviatie de sept. A trebuit sa imi cumpar ceva picatori(nasonex) si ceva medicamente pentru alergie(aerius mii se pare). Am urmat tratamentul cu strictete dar nimic. Nu am simtit nici o schimbare..am mers din nou la consultatie si doctorul a zis ca e bine (am facut film si parea in regula) dar eu totusi cred si sustin ca obosesc repede din cauza respiratiei greoaie.
App.. sunt unele momente(5-10 min) in care respir normal fara greutati.. oare de ce ??
Ce as putea face sa pot respira normal ??
Va rog frumos sa imi spuneti ce a-si putea face in cazul urmator: Joc fotbal la nivel inalt dar am o mare problema.. obosesc foarte repede din cauza ca trag aer pe nas foarte greu (ceva blocheaza respiratia normala)
Am fost la medic.. mi-i sa facut consultatie si mi-i s-a spus ca sufar de rinita cronica si deviatie de sept. A trebuit sa imi cumpar ceva picatori(nasonex) si ceva medicamente pentru alergie(aerius mii se pare). Am urmat tratamentul cu strictete dar nimic. Nu am simtit nici o schimbare..am mers din nou la consultatie si doctorul a zis ca e bine (am facut film si parea in regula) dar eu totusi cred si sustin ca obosesc repede din cauza respiratiei greoaie.
App.. sunt unele momente(5-10 min) in care respir normal fara greutati.. oare de ce ??
Ce as putea face sa pot respira normal ??
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stari si simptome diverse
- 6corp strain in gat
- 2insuficienta respiratorie
- 3dureri de cap, infucienta respiratorie, atac de panica
- 9frica, insuficienta respiratorie
- 5O fi anxietate?
- 9Simt ca ar trebui sa eructez, incerc, dar nu pot.
- 4sa fie din cauza stresului?
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 3Ascita, probleme de respiratie, oboseala, pofta exagerata de acru, deshidratare
- 2palpitatii ale inimii si insuficienta respiratorie
- 1Greutati in respiratie, sufocare, palpitatii, transpiratii nocturne si urinari f.dese noaptea
- 0accident cu trei coaste rupte
- 13corzi vocale
- 4Respir doar pe o nara fosa nazala
- 2Durere in zona pectorala la respiratie
- 1Nu pot sa respir, Ce inseamna asta?
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 1Intrebare problema respiratorie
- 1Terapie intensiva - insuficienta respiratorie
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: