Probleme respiratie
Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti ce a-si putea face in cazul urmator: Joc fotbal la nivel inalt dar am o mare problema.. obosesc foarte repede din cauza ca trag aer pe nas foarte greu (ceva blocheaza respiratia normala)
Am fost la medic.. mi-i sa facut consultatie si mi-i s-a spus ca sufar de rinita cronica si deviatie de sept. A trebuit sa imi cumpar ceva picatori(nasonex) si ceva medicamente pentru alergie(aerius mii se pare). Am urmat tratamentul cu strictete dar nimic. Nu am simtit nici o schimbare..am mers din nou la consultatie si doctorul a zis ca e bine (am facut film si parea in regula) dar eu totusi cred si sustin ca obosesc repede din cauza respiratiei greoaie.
App.. sunt unele momente(5-10 min) in care respir normal fara greutati.. oare de ce ??
Ce as putea face sa pot respira normal ??
Va rog frumos sa imi spuneti ce a-si putea face in cazul urmator: Joc fotbal la nivel inalt dar am o mare problema.. obosesc foarte repede din cauza ca trag aer pe nas foarte greu (ceva blocheaza respiratia normala)
Am fost la medic.. mi-i sa facut consultatie si mi-i s-a spus ca sufar de rinita cronica si deviatie de sept. A trebuit sa imi cumpar ceva picatori(nasonex) si ceva medicamente pentru alergie(aerius mii se pare). Am urmat tratamentul cu strictete dar nimic. Nu am simtit nici o schimbare..am mers din nou la consultatie si doctorul a zis ca e bine (am facut film si parea in regula) dar eu totusi cred si sustin ca obosesc repede din cauza respiratiei greoaie.
App.. sunt unele momente(5-10 min) in care respir normal fara greutati.. oare de ce ??
Ce as putea face sa pot respira normal ??
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa de aer de 1 an
- 6Problema respiratorie
- 5Stari si simptome diverse
- 4mucoasa in gat, probleme de respiratie
- 6renuntarea la cortizon - efectele tratamentului homeopat
- 6Crize de respiratie!
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 3ma confrunt de ceva vreme cu o problema de nas si la ureche
- 8ma sufoc cu saliva, nu mai pot respira
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 4rinita alergica sau insuficienta respiratorie?
- 2Durere intercostala in timpul respiratiei
- 1Probleme respiratorii
- 24Cand doarme respira pe gura
- 13corzi vocale
- 4Respir doar pe o nara fosa nazala
- 11nu stiu ce sa fac
- 1respiratul pe nas fara esarfa care sa acopere gura si nasul..mi le usuca, si se umfla
- 1Dificultate respiratie
- 1Terapie intensiva - insuficienta respiratorie
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: