tic nervos de 10 ani

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
draga echipa ROmedic,
Va rog din tot sufletul sa ma ajutati. Prietenul meu sufera de o boala ceva in genul ticului nervos. Aceasta boala a inceput aproximativ acuma 10 ani. La inceput era intr-o stare usoara facea doar din deget, insa pe zi ce trecea facea tot mai mult si tot mai extins. Acuma a ajuns sa faca cu:degetul, mana, limba, gura, umarul si cu capul tot deodata neputandu-se opri sau controla, si cel mai rau este faptul ca pe zi ce trece face tot mai des si tot mai extins. A fost la foarte multi doctori, in tara si in Ungaria, ajungand sa mearga si la vraci. Insa toti doctori la care a fost nu ne-a spus nimic concret, spunand ca nu stiu ce are si nici de la ce provine, si tot testa fel si fel de medicamente pe el fara nici un rezultat.Va rog frumos sa-mi raspundeti si sa-mi spuneti ce pot sa fac, unde sa mai mearga.
_
nenabog
3 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Incercati sa mergeti la un psihoterapeut. Poate va poate ajuta. Mult succes!
0
09-03-2007, ora 00:00
muscle
Nu este medic/terapeut
muscle
MERGI LA PARINTELE IUSTIN PARVU -MANASTIREA PETRU VODA JUDET NEAMT SE ZICE CA ESTE VAZATOR CU DUHUL, EL VA VA IMDRUMA E O BOALA NECURATA, ASTA NUMAI PRIN BISERICA SE VINDECA, JOI SEARA SE FACE TAINA SFANTULUI MASLU SI LA SFARSIT, PARINTELE IUSTIN CITESTE MOLIFTELE SF. VASILE CARE GONESTE TOATA NECURATIA
0
23-01-2009, ora 23:44
daniela roman
Nu este medic/terapeut
daniela roman
Va rog dak puteti sa ma ajutati cu un raspuns.Sotul meu are un tic asemanator cu cel al doamnei, el pe langa ca face din cap, maini, umar, dak atinge un obiect trebuie sa-l atinga de mai multe ori. Nu vrea sa mearga la nici un medic, imi spune tot timpul ca ii trece, dak nu se mai enerveaza, nu accepta ca trebuie sa mearga la un doctor.Va multumesc si astept un raspuns cat mai repede.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum se dezvoltă ticurile nervoase?
  •