tijă femur întrebare.
buna ziua, am avut un accident cu motocicleta in 5 august 2015.l-am avut in londra..mi-am rupt osul femurar in 5 locuri..prima operatia mi-au pus tija..si la a-2 operatie mi-a despicat pulpa in doua si mi-a luat os de la sold spate..as vrea un medic bun care le are sa-mi spuna dacă totul e ok..ce au facut medici.daca lucrarea a fost un succes..si daca osu meu ii bine.. am sa pun cateva poze ultima radiografie este din octombrie 2016 urm acuma in octombrie 2017 va fi...mi-au spus sa facem odata la 1 an sa vedem cum arata. am pus 3 poze una din oct 2015, una doua din oct 2016 urm va fi oct 2017..si inca o poza cu ultima operatie..multumesc si astept un raspuns sincer. copiati linkul asta in browser http://imgur.com/a/cieeS
1 comentarii
Salut, îmi pare rău pentru ce ai pățit...la fel ca și tine, am avut și eu un accident cu motorul in Februarie 2017, am avut fractura de femur cominutivă și fractura de tibie ai peroneu, in ambele am tije, și la femur am avut aceeași operația ca și tine, una in care mi-au băgat tija iar alta in care mi-au tăiat mușchiul pentru repoziționare oscioarellor rupte.as vrea sa discutam mai multe pe whatsapp sau fb, nr meu: ---------* sau fb: Stoica Alex.
Știu prin ce treci.
(*modificat de admin)
Știu prin ce treci.
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6fractura de femur dechisa cu tija tip k
- 3fractura femur drept, diabet tip 2
- 3fracura femur
- 3fractura femur migrare tija
- 4fractura de col femural si fractura cominutiva de femur
- 16fractura femur
- 16scoatere tija femur
- 6recuperare dupa fractura femur periprotetica
- 1Tija femur
- 1se poate scoate tija din femur????
- 2glezna cu un surub
- 1Operatie scoaterea tijelor si-a suruburilor.
- 1Fractura tibie si maleola externa
- 1Tija rupta femur
- 5Mers dupa operatie tija la femur
- 0Nodul la pulpa picior stang
- 5Ce efecte poate avea daca calcă pe piciorul ce nu are încă șurubul scos?
- 1Fractură maleola și epifiză distală cu deplasare discretă fixată cu șurub
- 0Întârziere consolidare fractura
Mai multe informații despre: fractura de femur tratament fractura cu tija, suruburi, placute tija femur
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: