tijă femur întrebare.

09-07-2017
onicas ionut
Nu este medic/terapeut
onicas ionut
buna ziua, am avut un accident cu motocicleta in 5 august 2015.l-am avut in londra..mi-am rupt osul femurar in 5 locuri..prima operatia mi-au pus tija..si la a-2 operatie mi-a despicat pulpa in doua si mi-a luat os de la sold spate..as vrea un medic bun care le are sa-mi spuna dacă totul e ok..ce au facut medici.daca lucrarea a fost un succes..si daca osu meu ii bine.. am sa pun cateva poze ultima radiografie este din octombrie 2016 urm acuma in octombrie 2017 va fi...mi-au spus sa facem odata la 1 an sa vedem cum arata. am pus 3 poze una din oct 2015, una doua din oct 2016 urm va fi oct 2017..si inca o poza cu ultima operatie..multumesc si astept un raspuns sincer. copiati linkul asta in browser http://imgur.com/a/cieeS
1 comentarii
0
03-08-2017, ora 09:32
st.al3x
Nu este medic/terapeut
st.al3x
Salut, îmi pare rău pentru ce ai pățit...la fel ca și tine, am avut și eu un accident cu motorul in Februarie 2017, am avut fractura de femur cominutivă și fractura de tibie ai peroneu, in ambele am tije, și la femur am avut aceeași operația ca și tine, una in care mi-au băgat tija iar alta in care mi-au tăiat mușchiul pentru repoziționare oscioarellor rupte.as vrea sa discutam mai multe pe whatsapp sau fb, nr meu: ---------* sau fb: Stoica Alex.
Știu prin ce treci.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: