tinitus urechea dreapta-pt dl.dr.Flueraru
Mama mea in varsta de 55 ani in urma cu o saptamana a simtit ca un "fasait" puternic in urechea dreapta, iar mai apoi a inceput sa-i piuie urechea continuu;la o zi dupa aceea a inceput pe zi ce trece sa raceasca foarte tare;urechea a inceput usor, usor sa sa infunde, iar mai apoi sa simta o presiune mare in ureche;am mers la un medic orl si la consult i-a scos un dop de ceara si a spus ca asta e cauza piuitului;pe moment atunci nu si-a dat seama ca urechea inca ii piuie si am plecat acasa.
Disperata de piuitul din ureche am mers si la medicul de familie, mama fiind in continuare foarte racita, in ideea de a ne spune ce ar trebui sa facem.
D-na dr i-a recomandat cinarizina, neuromultivit, aspenter si un antiinflamator;tin sa precizez ca mama nu are probleme cu tensiunea (din cate stim noi, pana acum).
Dl. dr. Flueraru au trecut 5 zile din acest tratament iar mama mea nu simte nici o ameliorare (ea este in continuare racita, ii curge nasul, e ragusita..);intrebare mea este:poate piuitul acesta ingozitor pe care il are sa fie din cauza racelii si ce ar trebui sa facem ?
VA MULTUMESC DIN SUFLET !
Disperata de piuitul din ureche am mers si la medicul de familie, mama fiind in continuare foarte racita, in ideea de a ne spune ce ar trebui sa facem.
D-na dr i-a recomandat cinarizina, neuromultivit, aspenter si un antiinflamator;tin sa precizez ca mama nu are probleme cu tensiunea (din cate stim noi, pana acum).
Dl. dr. Flueraru au trecut 5 zile din acest tratament iar mama mea nu simte nici o ameliorare (ea este in continuare racita, ii curge nasul, e ragusita..);intrebare mea este:poate piuitul acesta ingozitor pe care il are sa fie din cauza racelii si ce ar trebui sa facem ?
VA MULTUMESC DIN SUFLET !
2 comentarii
orice problema de perdere de auz, tiuit, vertij... sunt o urgenta medicala care tine de o problema de circulatie cerebrala
nu se trateaza la med de familie
poate fi ndiciu unui accident vascular
e navoie urgent de consult orl si neurologie
nu se trateaza la med de familie
poate fi ndiciu unui accident vascular
e navoie urgent de consult orl si neurologie
Va multumesc din suflet pt raspuns Dl.dr. Eu sunt foarte ingrijorata pt ca in urma cu un an de zile l-am pierdut pe tatal meu dupa o lupta grea cu un cancer esofagian, si numai pe mama o mai am.
Alte subiecte recente din această secțiune: