tiroida
buna seara.am 42 ani si am fost diagnosticata aproximativ 7 ani in urma cu hipotiroidie si mi s-a prescris euthyrox 50.in luna august rezultatele analizelor au fost:T3 1.39 nmol/L (val.normale 1.49-2.60), T4 75nmol/L (val.normale 71.2-141.0).TSH 1.420 mlU/L (val.normale0.4-4.2).mi s-a prescris de trei ori pe saptamana euthyrox 75 si i celelate patru zile 50.Analizele recente au rezultatele:T3 1.80 nmol/l (val.normale 0.92-2.33), T4 16.10 pmol/l (val.normala 9.00-20.00), TSH 0.57ylU/ml (val.normala 0.25-5 ylU/ml eurotiroidie / 0.15ylU/ml hipertiroidie / 7ylU/ml hipotiroidie.
anti-TPO 132 U/ml 50.intrebarea mea este:ma incadrez in valorile normale?pot sa continui cu aceleasi doze de euthyrox di ultimele luni sau sa revin la cele initiale de 50?ce trebuie sa fac in legatura cu ATPO?
precizez ca in ultimele luni am avut o infectie urinara cu e.colli iar in vara probleme ginecologice(anexita).
va cer fatul dumneavoastra.
multumesc mult
pentru rabdare si atentie.
anti-TPO 132 U/ml 50.intrebarea mea este:ma incadrez in valorile normale?pot sa continui cu aceleasi doze de euthyrox di ultimele luni sau sa revin la cele initiale de 50?ce trebuie sa fac in legatura cu ATPO?
precizez ca in ultimele luni am avut o infectie urinara cu e.colli iar in vara probleme ginecologice(anexita).
va cer fatul dumneavoastra.
multumesc mult
pentru rabdare si atentie.
1 comentarii
0
11-12-2009, ora 22:09
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună seara,
Vă recomand să vă consultaţi cu medicul care s-a ocupat de cazul dvs.. Dânsul este cel mai în măsură să vă ajusteze dozele, să vă facă recomandări, etc. (dacă mai este disponibil, dacă nu, consultaţi direct un medic endocrinolog, nu virtual - consultul direct este cel mai corect/adecvat!).
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Vă recomand să vă consultaţi cu medicul care s-a ocupat de cazul dvs.. Dânsul este cel mai în măsură să vă ajusteze dozele, să vă facă recomandări, etc. (dacă mai este disponibil, dacă nu, consultaţi direct un medic endocrinolog, nu virtual - consultul direct este cel mai corect/adecvat!).
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune: