Tiuit în urechi plus ameteli
Bună ziua,
Mama mea în vârstă de 65 de ani are probleme cu amețelile mari. Totul a început acum 2 ani când a avut o sincopa datorita căreia a fost diagnosticata cu Covid. A urmat tratament dar a rămas cu o oboseala continua.. Acum 3 luni a suferit o alta sincopa, cardiologul i-a descoperit ca inima ei este în continua fibrilație, a făcut coronarografie care a ieșit bine, a urmat o vizita la neurolog care în urma unui ct și unui eco doppler cervical a concluzionat ca lucrurile sunt ok și acolo.. Problema este ca ea se simte din ce în ce mai rău.. Simptomele sunt oboseala, și acum arena niște flash-uri cu un tiuit puternic în urechi și cap și amețeli puternice. Totul durează câteva minute după care își revine..
Nu mai știu unde sa merg și ce sa mai investigheze.. dacă ma puteți îndruma v-as fi recunoscătoare.
Menționez ca urmează tratament cu: Rytmonorm 3/zi, Betaloc 1/2, Xarelto și Sortis.
Mama mea în vârstă de 65 de ani are probleme cu amețelile mari. Totul a început acum 2 ani când a avut o sincopa datorita căreia a fost diagnosticata cu Covid. A urmat tratament dar a rămas cu o oboseala continua.. Acum 3 luni a suferit o alta sincopa, cardiologul i-a descoperit ca inima ei este în continua fibrilație, a făcut coronarografie care a ieșit bine, a urmat o vizita la neurolog care în urma unui ct și unui eco doppler cervical a concluzionat ca lucrurile sunt ok și acolo.. Problema este ca ea se simte din ce în ce mai rău.. Simptomele sunt oboseala, și acum arena niște flash-uri cu un tiuit puternic în urechi și cap și amețeli puternice. Totul durează câteva minute după care își revine..
Nu mai știu unde sa merg și ce sa mai investigheze.. dacă ma puteți îndruma v-as fi recunoscătoare.
Menționez ca urmează tratament cu: Rytmonorm 3/zi, Betaloc 1/2, Xarelto și Sortis.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De un an de zile nu respir profund.oftez, casc de 40-50 de ori pe zi
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 4piuitul urechilor
- 6Mi-e frica sa nu cad pe strada...
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 3Ameteli puternice
- 45Tiuit permanent, hipertensiune 32 de ani, 22|13
- 5Ameteli de la... sinuzita?
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 47ameteli insotite cu dureri in crestetul capului
- 4tremuratul mainilor si ameteli
- 2dureri de cap si ameteli
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 1Ameteli, senzatie ca sunt beat de foarte mult timp
- 2frisoane, ameteli, lipsa fortei...
- 0Pierderi de echilibru
- 1Palpitații ce intervin brusc, amețeala permanenta, dureri de cap
- 0Eozinofile si monocite mici#
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: