Tiuit în urechi plus ameteli
Bună ziua,
Mama mea în vârstă de 65 de ani are probleme cu amețelile mari. Totul a început acum 2 ani când a avut o sincopa datorita căreia a fost diagnosticata cu Covid. A urmat tratament dar a rămas cu o oboseala continua.. Acum 3 luni a suferit o alta sincopa, cardiologul i-a descoperit ca inima ei este în continua fibrilație, a făcut coronarografie care a ieșit bine, a urmat o vizita la neurolog care în urma unui ct și unui eco doppler cervical a concluzionat ca lucrurile sunt ok și acolo.. Problema este ca ea se simte din ce în ce mai rău.. Simptomele sunt oboseala, și acum arena niște flash-uri cu un tiuit puternic în urechi și cap și amețeli puternice. Totul durează câteva minute după care își revine..
Nu mai știu unde sa merg și ce sa mai investigheze.. dacă ma puteți îndruma v-as fi recunoscătoare.
Menționez ca urmează tratament cu: Rytmonorm 3/zi, Betaloc 1/2, Xarelto și Sortis.
Mama mea în vârstă de 65 de ani are probleme cu amețelile mari. Totul a început acum 2 ani când a avut o sincopa datorita căreia a fost diagnosticata cu Covid. A urmat tratament dar a rămas cu o oboseala continua.. Acum 3 luni a suferit o alta sincopa, cardiologul i-a descoperit ca inima ei este în continua fibrilație, a făcut coronarografie care a ieșit bine, a urmat o vizita la neurolog care în urma unui ct și unui eco doppler cervical a concluzionat ca lucrurile sunt ok și acolo.. Problema este ca ea se simte din ce în ce mai rău.. Simptomele sunt oboseala, și acum arena niște flash-uri cu un tiuit puternic în urechi și cap și amețeli puternice. Totul durează câteva minute după care își revine..
Nu mai știu unde sa merg și ce sa mai investigheze.. dacă ma puteți îndruma v-as fi recunoscătoare.
Menționez ca urmează tratament cu: Rytmonorm 3/zi, Betaloc 1/2, Xarelto și Sortis.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ameteala, contractii musculare, parca muschii tremura si durere acuta la picioare
- 16sindrom vertiginos
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 6Candida bucala intestinala.. de vreo patru saptamani
- 0Ameteli 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 1Stari de ameteala
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 1Ameteala, ureche infundata
- 9Stari de voma si ameteala
- 3Diagnostic Ameteli continue timp de 6 luni
- 6Ameteli. Palpitatii. Puls mare.dureri de cap si stomac.stare ciudata
- 5Intepaturi urechi
- 1durere de cap
- 3tuituri in urechi..
- 0Neurologie sau oboseala?
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 2Dureri persistente in piept si stari de ameteala