Toc anafranil

22-12-2023
marius2610
Nu este medic/terapeut
marius2610
Bună ziua! Sufăr de tulburare obsesiv compulsivă și doctorul mi a prescris olanzapina și anafranil. Îmi puteți spune mai multe despre anafranil: dacă este bun și în cat timp își face efectul?
14 comentarii
0
22-12-2023, ora 16:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Da. Este bun. In 2-4 saptamani, ca orice antidepresiv.
0
27-12-2023, ora 11:15
Circle10
Nu este medic/terapeut
Circle10
TOC si trateaza prin terapie prin expunere, nu cu droguri. Te-ai informat despre efectele secundare ale olanzapinei? Nu de alta dar are 3000 (da, 3000 nu 300) de efecte secundare documentate. Unele din ele criminale. De asemenea nu este aprobat pentru TOC.
0
27-12-2023, ora 12:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Draga Placebo10, nu reveni pe forum sub alt nume, cu aceleasi postari, impotriva tratamentelor date de medic, pentru usurarea vietii oamenilor.
Rezulta ca ai un delir contra medicamentelor, dat de drogurile pe care le inghiti. Incearca sa te potolesti ca nu faci bine nimanui. Mai bine te lasi de droguri. Poate iti trec delirul si psihoza de la sine.
Mie postarile tale impotriva tratamentului dat de medici (singurele persoane in masura) imi fac foarte mult rau.
0
27-12-2023, ora 13:10
marius2610
Nu este medic/terapeut
marius2610
De la anafranil nu mai am erecție. Știți ce aș putea să fac? Nici n aș vrea să nu mai am erecție dar nici să renunț la medicament nu vreau
0
27-12-2023, ora 13:56
Circle10
Nu este medic/terapeut
Circle10
Ia uite Clara ce bine o duce pacientul de la "tratament" dat de doctor fara organ pentru care sa fie doctor. De curiozitate, TOC-ul ti-a trecut de la acest "tratament"? Da-o naiba de erectie si de TOC, important e sa castige cineva bani de pe urma suferintei tale.

Ideal ar fi sa devi un pacient pe viata. Priveste statutul de pacient ca pe o profesie, ca pe o cariera, asa cum face Clara. Ea este exemplul de "pacient compliant" de pe forum. Ca ea ar trebuii sa tinteasca orice pacient sa devina: un pacient pe viata caruia nu i-a trecut niciodata afectiunea.
0
27-12-2023, ora 14:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Schimba tratamentul.
0
27-12-2023, ora 14:03
Circle10
Nu este medic/terapeut
Circle10
Schimba-l cu terapie prin expunere, singurul tratament real si aprobat pentru TOC. In cateva luni vei uita si ce e ala TOC. TOC nu se trateaza cu droguri.

Am avut si eu TOC cand eram mic, l-am eliminat complet. evident prin terapie prin expunere. Vorbesc din experienta. Mai cunosc si 2-3 persoane care au avut OCD si au scapat la fel, in cateva luni, prin terapie prin expunere. Ideea asta cu vandut droguri pana si la astia cu OCD a aparut de cativa ani, nici nu exista pe vremea aia. In conditiile in care 3% din bebelusii sub 1 an din USA sunt pe droguri psihiatrice, nici nu ma mira ca s-au apucat sa extinda piata si la cei cu OCD de 2-3 ani incoace.
0
27-12-2023, ora 14:15
Circle10
Nu este medic/terapeut
Circle10
"Mie postarile tale impotriva tratamentului dat de medici (singurele persoane in masura) imi fac foarte mult rau."

De curiozitate, de ce iti fac asa de mult rau parerile mele despre X say Y drog? Ai putea sa detaliezi?
0
27-12-2023, ora 20:50
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Ketamina, pe care o iei, nu e drog ?

Pentru Placebo.
0
28-12-2023, ora 02:04
Circle10
Nu este medic/terapeut
Circle10
Ba da, evident. Diferenta este ca:

- iau odata pe saptamana, la plimbare in parc, nu zi de zi ca altii
- iau din banii mei, la 10 lei, nu din banii altora, la 6700$/luna sau 9600RON/luna in RO
- nu ma mint ca as lua defapt un medicament pentru ceva
- Cel mai important: nu dauneaza aproape deloc, e unul din cele mai curate substante.

Mai consum si 2pachete de tigari pe zi, si alcool si mai si mananc prea mult si numai fast food. Bine ca nu beau si cafea zi de zi ca 90% din americani sau 75% din Romani.

Care e diferenta intre un om care consuma droguri normale si unul care consuma droguri de puscariasi, psihiatrice?

- le consumi cu masura, nu zi de zi, toata viata, la naiba stie ce doze
- acele droguri nu dauneaza nici pe departe atat de rau ca alea de puscariasi
- beneficiezi de un efect euforic. Nu iti distrugi creierul si corpul fara ca macar sa beneficiezi de un efect euforic de moment ci doar asa, ca sa imbogatesti un dealer.
- le consumi in deplina cunostiinta de cauza, nu prostit de vre-un dealer de droguri ca iti fac bine. Recunosti ca sunt niste vicii, nu o sugi prin batista.
- ti le alegi tu singur, nu le alege alt om pentru tine, om care nu a consumat in viata lui acele droguri ca stie si el ca sunt de puscariasi, nu de oameni normali

Drogurile psihiatrice au valoare stradala 0$ si sunt consumate doar de puscariasi care nu au disponibile alte droguri acolo, decat ce gasesc pe infirmeria puscariei. Nici macar oamenii strazii nu consuma droguri psihiatrice. Bine ca au mai schimbat meniul acum si au bagat ketamina, ciuperci si MDMA in psihiatrie. Doar cineva care nu se pricepe deloc la droguri poate fi prostit sa consume mizerii gen neuroleptic, SSRI sau benzodiazepina.

Nu o sa auzi vre-un om ne-prostit sa spuna vreodata ca el consuma alcool ca sa isi regleze un deficit de alcool nedescoperit din creier.
0
03-01-2024, ora 12:28
Circle10
Nu este medic/terapeut
Circle10
Ca tot vorbeam de Ketamina, a murit recent actorul Mike Perry din serialul Friends.

Cum a murit? Pe supradoza de esKetamina de 6700$/luna luata in jacuzzi. Supradoza de asa ceva se face extrem de greu. Trebuie sa iei echivalentul a 10.000mg DXM. E aproape imposibil pentru un om normal sa ia voluntar atat de mult incat sa faca supradoza.

Din pacate, ketamina data de psihiatru se da mereu la supradoza. Asa este protocolul, ca omul sa ia mereu supradoza. De la supradoza nu se poate murii, insa experienta este neplacuta. Te mai miri apoi de ce nu bate placebo. Mike Perry a murit pentru ca, fiind anestezic, pe supradoza omul ramane leguma in pat si isi revine in 2-3 ore. El a luat in jacuzzi, s-a scufundat si a murit innecat. Mai lua si opioid, injectii cu testosteron si amfetamine pentru slabit, date tot de psihiatru, ca asa e bine cand iei droguri sa incerci mereu sa le combini. Cu cat mai multe cu atat mai bine.

Este totusi un lucru bun ca vechile "antidepresive" (care nu bateau placebo) au iesit din patent si s-a bagat acest nou drog minune care nu bate nici el placebo, la 6700$/luna. Are efecte secundare aproape zero, insa, spre deosebire de DXM, distruge complet vezica urinara in 2-3 ani. De 2 ani insa s-a bagat si DXM la 600$/luna numit Auvelity, un fel de siropel pentru saraci care nu au 6700$/luna. Preturile astea se aplica doar la cei cu IQ de 2 cifre, cei cu IQ de 3 cifre isi pot cumpara la 10 lei de la orice farmacie asa ceva.
0
03-01-2024, ora 17:43
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Mai, in opinia ta, noi cei care fumam moderat, ce putem pati dom le ?
0
04-01-2024, ora 22:00
Circle10
Nu este medic/terapeut
Circle10
Iarba? Mai nimic. La 2g/zi fumat ani de zile creste probabilitatea de schizo de la 1 la 3% din cauza ca da paranoia. Este un efect foarte mic, simplul locuit la oras in loc de sat creste de la 1 la 2%. Asta e cam singurul efect negativ dovedit al ierbii. Are si alte efecte pozitive sau negative cunoscute anecdotic insa dovedit stiintific nu ai decat problema asta cu paranoia. Putina lume stie despre ea intrucat s-a descoperit in ultimii 10 ani.

La legala ai problema asta dusa la extrem. E de 150 de ori mai puternica ca iarba asa ca si efectul de schizofrenizare e de 150 de ori mai puternic. E destul de studiata problema, google "synthetic canabiloids and psychosis". Se cauta demult drogul identic cu psihoza si se pare ca legala e acel drog.
0
05-01-2024, ora 00:53
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Fumatul de tutun nu de iarba...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: