torendo

11-09-2010
celinecep
Nu este medic/terapeut
celinecep
Este cineva care ia torendo pe acest forum?As vrea sa stiu care sunt efectele secundare.
2 comentarii
0
11-09-2010, ora 15:11
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Celinecep,

Efectele secundare sunt cele inscripţionate pe prospectul medicamentului - cel pe care l-aţi găsit în cutia medicamentului - însă ele vor apărea strict în funcţie de răspunsul organismului dvs. (nu se vor manifesta toate, ba chiar există şanse mari să nu se manifeste niciunul, sau să se manifeste doar câteva efecte adverse cu grad de afectare minimă, tocmai de aceea nu vă poate spune nimeni ce efecte veţi experimenta, pentru că nicio fiinţă umană nu vă poate cunoaşte cu certitudine modul de răspuns complex al organismului).
Şi totuşi, aşteptaţi răspunsurile celor care iau acest medicament. Veţi beneficia de exprimări diferite, mai mult sau mai puţin pe înţelesul dvs., care vă vor ajuta să vă faceţi o idee generală, cu privire la ce v-aţi putea aştepta, însă vă vor să nu vă autosugestionaţi negativ (autosugestia negativă măreşte probabilitatea producerii unor efecte adverse, care, în mod normal - mod lipsit de autosugestie negativă - nu s-ar produce atât de uşor).

Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
21-09-2010, ora 11:54
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Buna!Eu iau torendo de 1mg si nu am nici un efect secundar!Iti doresc multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul