tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f. neregulat

Tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f regulat. in data de 8 febr. a venit regulat, iar in 22 m-am trezit cu o durere f puternica, si am observat un fel de sange f gros si f inchis la culoare, negru, parca amestecat cu ceva praf. nu m-am speriat chiar asa tare, dar mai tare mi-e frica ca deja ii 2.02 si inca nu s-a oprit. nu m-am dus la control ca tot am zis ca astept sa se opreasca, deja nu mai ii asa negru dar ii f multa cantitativ.
nu iau anticonceptionale, dar pe 15 am luat postinor, poate avea legatura? mai tre sa precizes ca acuma-s 5 ani am facut un avort. nu stiu ce sa mai cred, poate fi o infectie? sau un bts? ce ar trebui sa fac? va rog.

El poate deregla menstra si ciclul menstrual.
Nu este exclus sa fi fost o sarcina pierduta.
Trebuie sa va luati temperatura pentru a exclude o infectie.
Mai trebuie stiut daca durerea care a aparut a fost si pe zona lombara (la spate)
Se impune cat de urgent un consult medical insa pana atunci mergeti la farmacie si cumparati CLOROCALCIN solutie din care luati cate 50 picaturi de trei ori pe zi.Cumparati si un complex de vitamine din care administrati doza recomandata in prospect.
Va rog sa raspundeti cat mai repede intrebarilor( febra si dureri ?) pentru a va putea ajuta mai mult in aceasta problema.
Dr Soare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 5Postinor... eficient sau nu?
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 5am luat postinor dupa care mi a venit acea menstruatie falsa.. de ce mi-a venit acesta menstruatie?
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 4postinor luat de 3 ori intr-o luna
- 2postinor de cate ori pe an se ia?
- 5pentru prima data am luat postinor 2 si menstruatia nu imi mai trece..
- 3Am nevoie de postinor2?
- 8Contraceptivele Yaz si efectele adverse
- 3Domnule Doctor nu ocoliti va roog!e necesar sa iau postinor?
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 8virgina sau nu?
- 7Prezervativ rupt + postinor URGENT
- 0sunt insarcinata???
- 1Intarziere menstruatie; Flutan cauza?
- 2Nu imi vine menstruatia!
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 3Posibil sarcina?
- 0Sunt insarcinata?
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
Mai multe informații despre: postinor menstruatia intarziata menstruatie abundenta cu cheaguri ciclul menstrual