Toti imi spun ca sunt bine, dar eu ma simt din ce in ce mai rau

oameni buni.am 30 de ani si de 4 ani merg din doctori in doctori in Romania, Italia si toti ma trimit acasa spunandu-mi ca analizele sunt bune si nu am nimik.insa pe zi ce trece ma simt din ce in ce mai rau.acum 4 ani a inceput totul cu frisoane...febra intre 37 si 37, 5, transpiratii abundente, dureri musculare, cervicale si articulare, tahicardii, ameteli si dureri de cap.am facut analize peste analize tot felul de tomografii la cap, la fata la ceafa...toti doctorii spuneau mergi acasa ca nu ai nimik ba sa merg la psihiatru ca sunt stresata.eu o asa forma acuta a unui stres nu am mai pomenit...dar.
2 comentarii

din pacate stau in Norvegia de vreo 2 ani insa vin acasa daca este nevoie sa merg la homeopat...eu sunt din Bucuresti

homeopati sunt destui in buc. chiar foarte buni...unul dintre ei fiind si dumitrescu ioan d la institutul de cerctare acupunctura si homeopatie...nu stiu daca ai apucat sa-ti notezi adresa mea...sau scriemi un mesaj privat cu adresa ta sa pot lua legatura cu tine
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dupa ce mananc mi se face rau
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 3Stare de rau in tot corpul
- 4Ameteala si stare de rau
- 1Stare de rau generala
- 2Stari generale de rau.
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 1Stare generala rea
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 3Infectie la o masea, antibiotic si stare de rau
- 0Dureri la nivelul intregului corp
- 4Stare de rau permanenta
- 0Stare de rau
- 5Ce-as putea avea?
- 1Ameteli
- 5Stare generala de rau de vreo 2 luni
- 2Stare brusca de rau
- 0Probleme cu vitaminele?
Mai multe informații despre: starea de rau
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: