Stare generala de rau. Nu am medic de familie

10-04-2012
girl87
Nu este medic/terapeut
girl87
De cateva zile am o stare generala de rau. Nu incontinuu dar apare deodata si nu stiu de la ce. Imi vine sa vomit, nu suport niciun miros, am o stare generala de rau. Dispare dupa 10-20 de min. Insarcinata nu sunt. Mie mi-e frica sa nu fi luat o boala acum 3 luni cand am avut un contact sexual neprotejat. Iau capsula de slabit dar am luat-o de Mai multe ori de-a lungul anilor si recent de vreo 6-7 saptamani. Mananc fructe, legume. Doar ocazional fumez sau beau. Am cateodata spotting ce stiu ca e de la capsula. Dar nu cred ca starea de rau e de la capsula. Mi-e frica sa nu fi luat vreo bts sau sa am alta boala. De asemenea daca urc si cobor vreo 2 etaje ma simt obosita si ma dor picioarele in partea superioara, in schimb de o saptamana am inceput sa alerg la banda si mers rapid si rezist si 50 de min. Nu am medic de familie si nu stiu ce analize sa- mi fac. Ma puteti ajuta?
2 comentarii
0
10-04-2012, ora 18:32
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Inscrieti-va la un medic de familie, e foarte simpla procedura. Sau faceti un control cu plata la o policlinica de stat sau privata, daca aveti posibilitatea sa platiti. Incercati mai intai la un medic generalist, daca nu stiti de unde sa incepeti.

Ati avut vreodata probleme cu bila? Si poate c-ar fi bine sa faceti si un test de sarcina intai de toate, ca sa puteti exclude cu certitudine posibilitatea de a fi insarcinata.
0
10-04-2012, ora 21:13
girl87
Nu este medic/terapeut
girl87
Am mentionat ca nu sunt insarcinata. La o clinica privata vreau sa merg dar nu stiu ce fel de analize sa fac de asta am spus ca nu am medic de familie ca m-as fi consultat cu acesta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: