Tratament de TBC: e nevoie sa se mai faca CT-uri sau bronhoscopii la 2 luni de tratament?
Am fost diagnosticata recent cu TBC si am inceput tratamentul de o luna. A fost greu de depistat, am avut nevoie de CT si Bronhoscopie (sputa a iesit negativa).
Doctorii mi-au spus ca peste o luna (adica la 2 luni de tratament) o sa mai fie nevoie sa-mi mai faca o bronhoscopie si un CT.
Eram curioasa daca mai sunt si alti bolnavi pe aici, care a fost experienta voastra. Nu inteleg de ce ar trebui sa ma mai radiez o data la CT si sa mai trec prin cosmarul bronhoscopiei daca ei urmeaza oricum schema standard de tratament (2 luni cu 4 antibiotice si 4 luni cu 2). Nu e suficient sa facem o radiografie si sa vedem de acolo?
Aveti idee?
Doctorii mi-au spus ca peste o luna (adica la 2 luni de tratament) o sa mai fie nevoie sa-mi mai faca o bronhoscopie si un CT.
Eram curioasa daca mai sunt si alti bolnavi pe aici, care a fost experienta voastra. Nu inteleg de ce ar trebui sa ma mai radiez o data la CT si sa mai trec prin cosmarul bronhoscopiei daca ei urmeaza oricum schema standard de tratament (2 luni cu 4 antibiotice si 4 luni cu 2). Nu e suficient sa facem o radiografie si sa vedem de acolo?
Aveti idee?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1TBC pulmonar
- 2tbc... pot imbolnavi pe cineva prin sarut?
- 3tbc-ul in timpul sarcinii!
- 3Este TBC?
- 34Ajutor!ce sa fie? plamanii, bronhiile, astm, tbc?
- 7tratament pentru gat
- 637.5 febra 2 saptamani de zile
- 6tbc, dureri de stomac, problema un gat (galben-verzui), oboseala imediata
- 9otomastoidita stanga ce inseamna?
- 5intrebari despre TBC
- 1isoniazida si anticonceptionale
- 8As dori un sfat cine ma poate ajuta
- 2Bolnav de TBC si problema cu inima
- 2am riscul sa ma molipsesc de tbc?
- 10TBC prin sarut
- 1Meningita TBC
- 1Tratament izoniazida