tratament hormonal
Buna seara !As dori sa mi raspundeti intr o problema cu care ma confrunt in acest moment si nu mi pot contacta medicul curant aceste zile.Am fost la o consultatie, in urma examinarii am primit tratament care consta in ovule UTROGESTAN si MASTODINOM... recomandarea este sa incep tratamentul dupa 10 zile din prima zi a ciclului...urma sa incep astazi... vizita mea la medic a fost cu 2 zile in urma..din acea zi si inclusiv astazi... am ciclu normal...desi ultima menstruatie a fost începând cu data de 4 ale acestei lui...medicul mi a zis ca poate fi o sangerare de o zi... dar nu este asa... am trei zile si inca continua... ce mi recomandati sa fac ! Cu multumiri anticipate !!!!
2 comentarii
Pai medicul a spus după 10 zile din prima zi a ciclului și este normal așa. Ovulația are loc în a 15-a zi la un ciclu repetitiv de 28 de zile. Femeia are maximă fertilitate cu 5zile înainte de ovulație și vreo 3 zile după. Tratamentul va asigura stabilitatea ovulului fertilizat.
Poate n am fost destul de explicita.Prima zi de menstruatie a fost in data de 4... initial ar fi trebuit sa incep tratamentul in data de 19.. dar acum am ciclu normal...si nu stiu ce sa fac.
Alte subiecte recente din această secțiune: