Tratament imunitate organism amigdale
As dori sa stiu ce tratament ar trebui luat pentru o imunitate crescuta si aici ma refer si pentru amigdale.
Racesc foarte des si mi se inflameaza amigdalele. Din cauza aceasta incep si urechile sa fie afectate.
Multumesc frumos!
Racesc foarte des si mi se inflameaza amigdalele. Din cauza aceasta incep si urechile sa fie afectate.
Multumesc frumos!
2 comentarii
initial tre de vazut la un med.orl ce e mai bine de facut cu amigdalele. trstate. scoase.criptolizis..
dupa tre de vazut ce probleme gsdtrice sunt.. de normalizat digestia..ca aici e problema cu imunitatea
local se fac tratamente cum am mai scris pe forum
un tratament personalizat pot sa.ti ofer dupa un consult mai amanhntit si se face contracost
dupa tre de vazut ce probleme gsdtrice sunt.. de normalizat digestia..ca aici e problema cu imunitatea
local se fac tratamente cum am mai scris pe forum
un tratament personalizat pot sa.ti ofer dupa un consult mai amanhntit si se face contracost
Sunt multe suplimente pe care le poti lua pentru imunitate, iata cateva:Vitamina C 1000 mg, Echinaceea(tablete sau tinctura), Colostru, Bitter Suedez, Extract din samburi de grapefruit, Propolis, Ciuperci medicinale(Cordyceps, Shittake, Maitake, Reishi, Agaricus), iar ca si vaccin Broncho-Vaxom.Nu in ultimul rand trebuie sa consumi multe fructe ce contin vit.C, legume, mai putine dulciuri si sa incerci sa eviti antibioticele, cel mai mare dusman al imunitatii.Multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune: