tratament naturist pentru chist ovarian si polipi uterini

buna ziua,
Am 38 de ani si am fost diagnosticata cu polipi endometriali si chist pe ovarul drept. Urmez un tratament cu orgametril, insa as dori sa stiu daca exista si remedii naturiste pentru aceste afectiuni. Mentionez ca inainte de tratament sangeram mereu iar menstruatiile erau foarte abundente.
Sunt destul de ingrijorata de perspectiva de a ramane dependenta de tratament hormonal. Pe de alta parte mi-e teama si de menstruatiile acelea abundente - ultima m-a cam speriat.
Va multumesc!
Am 38 de ani si am fost diagnosticata cu polipi endometriali si chist pe ovarul drept. Urmez un tratament cu orgametril, insa as dori sa stiu daca exista si remedii naturiste pentru aceste afectiuni. Mentionez ca inainte de tratament sangeram mereu iar menstruatiile erau foarte abundente.
Sunt destul de ingrijorata de perspectiva de a ramane dependenta de tratament hormonal. Pe de alta parte mi-e teama si de menstruatiile acelea abundente - ultima m-a cam speriat.
Va multumesc!
2 comentarii

Buna ziua.
Pentru inceput va recomand o cura cu sirop din fructe de soc administrat de 3 ori pe zi inainte de mesele principale.
Extract de Coada soricelului - 3 x30 pic./zi
Ceai de Coada calului - 2x250 ml/zi
Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ma intrebati.
Sanatate.
Pentru inceput va recomand o cura cu sirop din fructe de soc administrat de 3 ori pe zi inainte de mesele principale.
Extract de Coada soricelului - 3 x30 pic./zi
Ceai de Coada calului - 2x250 ml/zi
Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ma intrebati.
Sanatate.

Buna seara! Am fost diagnosticata cu polip uterin. Asi vrea sa imi spuneti daca este vre-un remediu natutral. Multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tinctura de soc si sarcina
- 8Hipotiroidismul tratat naturist?
- 9chisturi ovariene
- 3chisturi ovariene
- 4chist ovarian
- 3tratament naturist pentru Candidoza
- 6chist dermoid - mi-a spus ca trebuie operat
- 5Chist ovarian!!!
- 3chist la ovar
- 3ca 125
- 1CHIST OVARIAN
- 5Tratament naturist pentru o stare de bine psihica, emotionala, linistire eficient?
- 2plantele medicinale un miracol!!!
- 2Operatie de chist ovarian
- 0Vibratii in zona pelvina
- 0Suspect endometrioza
- 0Markeri tumorali
- 1Chist ovarian
Mai multe informații despre: Chistul ovarian Polipul uterin Medicina naturista
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: