Chist ovarian solid
Buna ziua!
Am 29 ani si in urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu un chist ovarian drept de cca 2, 5 cm.Aspectul ecografic ar pleda pt chist dermoid. CA 125 a fost atunci 10.Intre timp am ramas insarcinata, iar actual ( la 2 ani de cand am nascut) chistul are aprox.aceeasi dimensiune doar e mai dens.CA 125 e 15 acum, iar in Douglas e lama de lichid. Mi s-a recomandat op laparoscopica.Mentionez ca la ovulatie uneori am dureri pelvine in dreapta si senzatie de urinare mai frecventa. Exista riscul sa fie proces malign? Ma ingrijoreaza lichidul minim de ascita.Multumesc.
Am 29 ani si in urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu un chist ovarian drept de cca 2, 5 cm.Aspectul ecografic ar pleda pt chist dermoid. CA 125 a fost atunci 10.Intre timp am ramas insarcinata, iar actual ( la 2 ani de cand am nascut) chistul are aprox.aceeasi dimensiune doar e mai dens.CA 125 e 15 acum, iar in Douglas e lama de lichid. Mi s-a recomandat op laparoscopica.Mentionez ca la ovulatie uneori am dureri pelvine in dreapta si senzatie de urinare mai frecventa. Exista riscul sa fie proces malign? Ma ingrijoreaza lichidul minim de ascita.Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2chist ovarian
- 4durere groaznica in parte de jos a abdomenului mai exact in zona ovarelor...
- 2stie cineva!!!!!!
- 6chist dermoid - mi-a spus ca trebuie operat
- 6nu stiu daca problema mea e un motiv serios de ingrijorare
- 4Ar trebui sa astept sa imi dispara chistul, sau pot ramane insarcinata asa?
- 0Chist pe ovar
- 4dupa operatie de chisturi ovariene, menstruatia intarzie
- 0chist ovarian
- 7nedumerire... ce am de facut in continuare?
- 1CHIST OVARIAN
- 8operatie clasica de inlaturare a unor chisturi ovariene endometriotice si a catorva fibroame
- 2Ovarele cu chisturi de 25 mm si 26 mm sunt periculoase?
- 2Sarcina si chist ovarian
- 2Infertila sau chisturi?
- 2tumora ovariana
- 1Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125
- 3Operatie chist pe ovare
- 0Suspect endometrioza
- 0Marvelone 21
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: