Chist ovarian solid
Buna ziua!
Am 29 ani si in urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu un chist ovarian drept de cca 2, 5 cm.Aspectul ecografic ar pleda pt chist dermoid. CA 125 a fost atunci 10.Intre timp am ramas insarcinata, iar actual ( la 2 ani de cand am nascut) chistul are aprox.aceeasi dimensiune doar e mai dens.CA 125 e 15 acum, iar in Douglas e lama de lichid. Mi s-a recomandat op laparoscopica.Mentionez ca la ovulatie uneori am dureri pelvine in dreapta si senzatie de urinare mai frecventa. Exista riscul sa fie proces malign? Ma ingrijoreaza lichidul minim de ascita.Multumesc.
Am 29 ani si in urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu un chist ovarian drept de cca 2, 5 cm.Aspectul ecografic ar pleda pt chist dermoid. CA 125 a fost atunci 10.Intre timp am ramas insarcinata, iar actual ( la 2 ani de cand am nascut) chistul are aprox.aceeasi dimensiune doar e mai dens.CA 125 e 15 acum, iar in Douglas e lama de lichid. Mi s-a recomandat op laparoscopica.Mentionez ca la ovulatie uneori am dureri pelvine in dreapta si senzatie de urinare mai frecventa. Exista riscul sa fie proces malign? Ma ingrijoreaza lichidul minim de ascita.Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3chist de ovar torsionat
- 11chist ovarian stang de 10 cm
- 2chist ovarian spart-rupt
- 6chist ovarian, dureri foarte mari la ciclu, menstruatie abundenta
- 127tratament naturist care a functionat
- 4am un chist de 6-7 mm la ovarul drept
- 7Chist ovarian de 4, 3 cm si analiza CA 125 foarte mare
- 5operatie chist ovarian
- 0chist ovarian
- 15despre sarcina
- 0Chist ovarian
- 0chist ovarian
- 3probleme cu chisturile si sarcina.
- 0am cancer sau nu? rezultat histopatologic
- 3Chist ovarian
- 0Nu am menstruatie de 3 luni de zile!
- 0Chist dermoid.
- 0Întrebare chist ovarian, crește foarte repede!
- 3Durere permanenta chist ovarian hemoragic
- 2Chisturi ovariene
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: