Tratamentul cu genotipul 1 pentru hepatita c, obținut din India - tablete ledifos

12-06-2018
viktorhep
Nu este medic/terapeut
viktorhep
Am suferit de hepatită cu genotipul 1 în ultimul an și medicul mi-a sugerat să iau comprimatul Harvoni, dar nu am putut cumpăra comprimat Harvoni deoarece prețul era foarte ridicat în jur de 85.000 de dolari pentru o terapie de trei luni pe care o căutam pe internet, apoi am găsit un nume al companiei Medimpex India și proprietarul lui Harshpreet Singh, el mi-a ajutat să obțin tableta indiană de comprimat Harvoni, numele medicamentului este comprimatul ledifos, iar suma totală de 3 luni este de doar 1000 USD, comandarea medicamentelor este sigur și sigur, persoana trebuie să plătească contul bancar prin transferul Swift și ne va trimite medicamentul prin serviciul de poștă rapidă EMS după primirea banilor noștri.

3 comentarii
0
20-06-2018, ora 13:01
generichope
Nu este medic/terapeut
generichope
Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră. Da, medicina indiană generică de hepatită c este cea mai populară din întreaga lume. Aceste medicamente au aceleași ingrediente, calitate, efecte și sunt mult mai mici decât costul mărcii internaționale.
România este țara lider în Europa unde cazurile de hepatită C sunt mult mai mari decât alte țări europene. Hepatita C genotipul 1 este foarte frecvent în România, aproximativ 95% dintre cei care au suferit infecție cu genotipul 1 al hepatitei c.
Tratamentul cu genotipul 1 al hepatitei C este, în general, foarte costisitor în România. Dar acum oamenii pot evalua medicamentele generice, cum ar fi Ledifos și Hepcinat LP din India, care sunt mai mici de 700 de dolari acum. Cantitatea minimă pentru uz personal este legală în majoritatea țărilor.
0
25-12-2018, ora 12:35
sanitas
Nu este medic/terapeut
sanitas
Buna ziua ! da, datorita medicamentelor generice deja multi pacienti se pot trata cu succes. Doar ca deja demult nu costa medicamentele nici 1000 nici 700 euro, sant mai mici. Eu am adus din Egypt generic Harvoni, cu acelasi continut si calitate la fel ca Ledifos, Hepcinat LP si o multim de alte denumiri. se numeste MPI Viropak Plus (apropo autorizat in farmaciile din Rep Moldova ) si costul a 12 saptamani de tratament (3 cutii) este de 300-350 euro...toti pacientii sant tratati, unii au mai bine de un an de la finisarea tratamentului si sant nedetectabili. Nu achitati sume mult mai mari decat costul real.Sanatate
0
17-01-2019, ora 15:23
David Wilson
Nu este medic/terapeut
David Wilson
Tatăl meu a avut Hep-c 1 timp de 20 de ani înainte de a fi găsit în sângele lui. Un hepatolog a făcut un test de sânge și un bingo, și-a luat Hep-ul după acei ani, iar medicul a explicat că era o stare de ciroză foarte jenantă, sfătuim să-l luăm pe Harvon. Cu toate acestea, a fost atât de scump, din fericire am auzit generic indian Harvoni în ianuarie 2017 am început tratamentul de la Harvoni Ledifos generație indiană de la 12 săptămâni cumpărat online la medixocentre.com "Am citit o mulțime de forumuri despre tratamentul Harvoni pentru că am fost foarte îngrijorat de tratamentul tatălui meu, în 4 săptămâni am fost nedetectabil și la cererea mea am fost testat luna trecută 18 luni încă nedetectabil Sunt foarte recunoscător! "Sper că ar fi la fel pentru toată lumea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Islandezii au ca obiectiv eradicarea hepatitei C
  • Tratamentul hepatitei C cronice cu antivirale reduce semnificativ nevoia pacienților de spitalizare pentru diferite probleme de sănătate
  •