Tratamentul este ok?
buna ziua dl. doctor.am fost la medic si mi-a dat ca antibiotic cedax si sinerdol credeti ca e bine?
8 comentarii
Da. este bine !
picaturi in nas.. suflat bine nasul.. fiecare parte a nasului separat !
Multe ceaiuri.. calde.
Evitati jocurile energice care duc la transpiratie!
picaturi in nas.. suflat bine nasul.. fiecare parte a nasului separat !
Multe ceaiuri.. calde.
Evitati jocurile energice care duc la transpiratie!
va multumesc pt. raspuns si as dori sa stiu daca sterimar e bine sa-i pun in nasuc
Am si eu o problema care persista de mult timp cu cavitatea mea bucala au inceput niste simtome precum jena in gat la inghitire de vreo 3 luni sa zic mentionez ca am fumat o perioada si m-am lasat si nu trece nici de atunci simt in gat si in gura inghit greu daca stau normal cu capul drept si daca il misc stanga si dreapta parca as fi umflat si inghit greu:|.am avut atac de panica pe baza asta si ma ingrijoreaza dc nu mai trece odata..am fost si la gastroentorologie m-a consultat am facut gastroscopie nui nimic banuiesc ca este din gat nu stiu ce sa mai fac ajutati-ma va rog:)...mereu ma incordez imi tin capul incordat si simt o jena care nu trece tot inghit greu parca as prinde putina limba si as inghiti tot foarte ciudat:|.
astept o parere din partea dumneavoastra..va multumesc:)
am uitat sa va mai precizez este ca si cum as inghiti in sec acel sunet cand ma apas usor pe gat un sunet din acela cum as inghiti in sec
este bien ca nu au gasit o afectiune pe esofag si gatrica
este suficient sa tii regim fara acru, acidulate si fructe citrice.. care irita faringele
faci gargara dupa fiecare masa
Tinct De Valeriana 30 pic la 8 ore de baut in putina apa
Vit A uleioasa cate 4 pic din 4 in 4ore pusa in nas.. ca sa ajunga pana in faringe
este suficient sa tii regim fara acru, acidulate si fructe citrice.. care irita faringele
faci gargara dupa fiecare masa
Tinct De Valeriana 30 pic la 8 ore de baut in putina apa
Vit A uleioasa cate 4 pic din 4 in 4ore pusa in nas.. ca sa ajunga pana in faringe
va multumesc pentru rapiditatea cu care mi-ati raspuns...sper sa imi treaca aceasta problema pe care o am
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: