Tratamentul îmi reduce libidoul
bună ziua! sunt sub tratament psihiatric și iau invega (6 mg) și aproximativ 2 xanax-uri pe zi de 0, 25. de când am început tratamentul am observat că nu mai am deloc libido, am început recent să iau ulei de Cannabis - precizez că este legal- și am văzut o mică schimbare. care ar fi o altă alternativă?
4 comentarii
In general toate medicamentele ptr depresi si boli psihice au ca efect secundar aceasta problema iar la barbati se manifesta si mai grav. Cred ca alternative nu exista.
1. medicamentele psihiatrice influenteaza libidoul
2. nu mai lua uleiul de cannabis pt ca interactioneaza cu medicamentele psihiatrice... exista riscul sa ti se agraveze problemele de sanatate de cap
2. nu mai lua uleiul de cannabis pt ca interactioneaza cu medicamentele psihiatrice... exista riscul sa ti se agraveze problemele de sanatate de cap
Toate antipsihoticele reduc libidoul.Chiar și unele antidepresive o fac.Unele nu altele da.Eu am luat antidepresive înainte sa iau antipsihotic și nu am avut probleme de genul dar cunosc care au luat antidepresive și le au afectat libidoul( au schimbat pana le au găsit pe acelea care erau ok din pct asta de vedere, mai ales ca erau barbati).În Nici într un caz nu renunța o luna doua trei la ele.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 113despre depakine - informatii
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 2Libido
- 3Ce se intampla daca un om normal ia antipsihotice?
- 3Despre Rispolept solutie orala 1mg
- 9Paroxetin
- 3Pastile pentru tulburare de panica?!
- 3Libidou foarte ridicat
- 18Senzatie ciudata
- 3Ajutorrrt
- 2Quetiapiana am uitat sa o iau
- 14Urgent un psiholog - romparkin poate da ciroza!
- 1Am avut depresie in 2008
- 2Prozac. Anafranil.
- 4Probleme cu memoria si orientarea in spatiu
- 2S-a inceput sa se lucreze la o injecție pt schizofrenie facuta o dată pe an sau la 3 ani
- 7Tulburare somatoforma, seroquel...va rog răspuns!
- 1Anxietate și atacuri de panică
- 16Tulburare schizo afectiva
Mai multe informații despre: Pierderea dorintei sexuale libidoul medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: