Tratamentul nu are efect complect

12-12-2022
PR.B
Nu este medic/terapeut
PR.B
Salutari dl, dna

Ma numesc M.B. (Mihai Bulucz) si doresc sa scriu aici ca unu tratamentul nu are efect cat trebe si doi pot invinge boala complect fara tratament

Inainte de tratament faceam ce vroiam cum vroiam acuma ma simt blocat de tratament sa fac ce vreau dar tot pot face ce vreau!!! Deci nu are efect ie

Mai demult aruncam pietre de pe poduri in mashini si trenuri si diastea. Sau puneam benzina pe coada la pisici si dadeam foc!!! Si ma radeam cum fug ie. Nu mureau si pot trai fara coada in cazul cel mai rau. Acuma tot asa as vrea!!!

Daca bat pe cineva ii din cauza ca nu are efect tratamentul ie!!!

Totodata vreau sa renunt la tratament si nu o sa mai fac dialea!!! Deci nu mai is bolnav ca unu accept ca is bolnav si doi nu mai am comportament ca inainte pot aia si fara tratament!!! Deci is schizofren vindecat inca un caz rarisim ie!!!

Vreau sa ecsplic la lume cum sa se vindece de schizofrenie dar ii foarte greu sa scriu tot!!!
12 comentarii
2
13-12-2022, ora 09:46
Emi8
Nu este medic/terapeut
Emi8
Hmm, e clar.

Nu mai explica nimic nimanui. Ia doar tratamentul si lasa medicii sa explice.
1
13-12-2022, ora 11:31
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Odată pus ùn diagnostic de medic, urmezi cu sfințenie tratamentul și sfaturile medicului. Orice abatere poate să- ți facă rău.
1
13-12-2022, ora 21:10
C.S.D.
Nu este medic/terapeut
C.S.D.
Ţie ţi-ar plăcea să-ţi pună cineva benzină la o mână și să-ţi dea foc? Eu cred că e mai mult decât schizofrenie la tine. Îți lipsește empatia și emoțiile normale. E bine dacă toate astea sunt de domeniul trecutului, deși, la cum te exprimi pare că ai un continuare probleme serioase. Ţine-te de tratament că n-ai descoperit tu apa caldă, stai liniștit!
1
14-12-2022, ora 14:37
PR.B
Nu este medic/terapeut
PR.B
Nu pateau nimic e ca si cum oamenii am avea o coada!!! Ar fi inutila si de am ramane fara nu ar fi nimic!!! Deci nu pateau nimic grav sigur !!!
2
14-12-2022, ora 14:51
Emi8
Nu este medic/terapeut
Emi8
Sunt doua variante.
1. Ori faci misto
2. Ori esti destul de dus la mansarda.

De obicei din ce am mai citit si vazut la tv, multi psihopati criminali in serie au inceput cu chinuirea animalelor ca in final sa se axeze pe oameni.

Deci ca sa faci asa ceva, sa chinui animale pt placerea personala sau sa decizi tu care sunt membrele si organele de are sau nu nevoie um animal trebuie sa fi destul de defect.

Iar ca sa te mai si lauzi cu asa fapte trebuie sa ai destui neuroni defecti.

Taci, ia tratament si gaseste-ti un hobby normal.
1
14-12-2022, ora 15:21
PR.B
Nu este medic/terapeut
PR.B
Vindecare ii posibila ie gasiti Dorel Ciurescu pe Youtube a atacat omorit si a scos ochii la cineva de boala asa au zis medicii si in doi ani sa vindecat complect!!! Si lau lasat liber!!!

Dar nu stiu cum sa ecsplic!!!

A facut si el niste lucruri dar apoi a inteles si nu mai face. Deci sa vindecat complect!!!

Is cazuri rarisime vreau sa ecsplic cum!!! Si fara tratament ca tratamentul nu te opreste complect!!! Dar nu stiu sa mai ecsplic ca e foarte complecs tot!!!

Deci oricine se poate vindeca complect!!! Si sa zica si medicii ca e vindecat complect!!! In numa doi ani de la scos ochii si cine stie cate mai facea aia stie numa el la vindecare complecta!!! Deci avea boala foarte grava si avansata si aia ii clar si totusi complect vindecat!!!
1
14-12-2022, ora 17:50
Hyphon22
Nu este medic/terapeut
Hyphon22
Da cine stie ce spagi or fi luat "medicii" aia, mi sila. Sa ia spagi pt asa ceva. Sa le fie rusine la acei "medici" de provincie care s-au dedat la asa ceva, mi lehamite

Altii in schimb is tinuti chinuiti pe la azile si sanatorii o viata intreaga fara sa aiba vreo vina sau sa fi facut ceva cuiva.

E dezgustator de ce au fost in stare acei "medici" care i-au dat drumul, oricum pedeapsa pentru crima la noi e prea mica, dar asa ceva e de necrezut.
1
14-12-2022, ora 19:17
Hyphon22
Nu este medic/terapeut
Hyphon22
Boala e cronica si tratamentul se ia o viata intreaga, si vindecare nu exista. Tot felul de escroci pretind ca e o pilula, injectie samd vindecatoare sa nu ii credeti. Sau ca, citind Biblia s-au vindecat (cazul descris "vindecat" a lui dorel, dar ca a facut crima tot citind-o, gasind pretexte Biblice, aia e trecut sub pres,...nu doresc sa fiu nici anti-religios, numai scriu de acest caz...)

Nici nu stie lumea pe cine sa mai voteze ca sa se schimbe ceva, s-au perindat deja cam toti pe la putere si nu se schimba nimic...vai de noi...sper U** dar nu stiu de chiar va fi ceva.
2
14-12-2022, ora 19:51
Hyphon22
Nu este medic/terapeut
Hyphon22
Ma inspaimanti la ce lucruri faceai pisicilor si pentru faptul ca "idolul" ti-e criminalul ala sadic de care scrii laudativ. Cred ca ai si altceva decat doar schizofrenie, nu stiu ce. Ar trebui sa stai internat
1
15-12-2022, ora 00:42
C.S.D.
Nu este medic/terapeut
C.S.D.
Deșteptule, coada la animale este un membru important, nu stau acum să-ţi "ecsplic" de ce, caută pe "Goagăl".
Ești total pe lângă subiect, tu torturezi animale din plăcere pură și "ecsplici" cum de fapt, ele nu au nevoie de cozi.
Sadicii nesimțiți sunt un real pericol și ar trebui să stea la răcoare. La fel și doctorii care îi lasă în libertate să facă la fel ca și avortonul ce și-a ucis întreaga familie, inclusiv un copil de 5 ani!
1
18-12-2022, ora 00:11
vioreli
Nu este medic/terapeut
vioreli
Unul ca dorel ciurescu merita inchisoare pe viata sau pedeapsa capitala, asa ar fi in SUA cazul. Ce se intampla la noi e din cauza coruptiei extreme si a legilor infioratoare.

Iar tu mihai ar trebui sa te duci la psihiatru cat mai repede!
1
22-12-2022, ora 08:47
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Nu merită să faci experimente pe tine, să vezi cum reacționezi fără tratament. Boala nu trece de la sine, odată oprit tratamentul boala avansează și ți-e greu să mai fii funcțional.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exercițiile de aerobic ar putea ajuta persoanele cu schizofrenie
  • Frații persoanelor cu schizofrenie au un risc mai mare pentru același diagnostic
  • Schizofrenia
  • Mutațiile genetice care cresc riscul de schizofrenie
  • Tehnica neurologică ce îmbunătățește performanțele cognitive
  • Vitaminele din complexul B luate împreună cu tratamentul reduc simptomele schizofreniei
  • Primul test fiziologic pentru depresie și schizofrenie
  •