Tresar in somn din cauza inimii

08-03-2011
mikamar
Nu este medic/terapeut
mikamar
Buna ziua! Am si eu o problema de aproximativ o luna de zile si cred ca e din cauza inimii. Aproape in fiecare noapte, dupa ce adorm, tresar in somn si ma trezesc imediat, iar inima imi bate cu putere si simt de parca mi-ar tremura tot corpul. Ma linistesc destul de greu si dupa ce adorm, patesc acelasi lucru si iar inima parca ar vrea sa imi sara din piept. Reusesc cu greu sa mai adorm, abia spre dimineata si dorm doar cateva ore. Nu stiu daca problema mea e de natura cardiologica sau neurologica si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Mentionez ca in urma cu cativa ani, am avut o interventie neurochirurgicala pentru extirparea unei tumori benigne. Insa simptomele amintite mai sus nu au facut parte din simptomatologia tumorii respective.
2 comentarii
0
13-04-2011, ora 15:02
Superlativizat
Nu este medic/terapeut
Superlativizat
problema asta o am si eu.nu e de la inima stiu cum ai impresia ca inima nu te mai duce...:|:|
totul e de la pshihic iar cel mai bun doctor esti tu insuti;);)
nu trebuie sa te mai gandesti ca ins eara asta iar o sa tresar...
Incearca sa programezi tv-u sa se opreasca si sa adormi cu el aprins eu asa fac si e mult mai bine
nimeni nu'ti poate rezolva problema asta decat tu...si nu mai sta cu frica aia ca d-aia e mai rau
pe mine ma durea si capul rau ca daca dormeam decat 6 ore pe noapte nu se oxigena creierul cum trebuie si d-aia ma durea...
pana m'am saturat si am zis gata ce atata frica:|:|
0
20-09-2013, ora 23:50
talia1965
Nu este medic/terapeut
talia1965
aceaiasi problema o am..daca ma ia somnul..nu dorm mai mult de o ora si ma trezesc cu inima batind puternic, in acel moment imi creste tensiunea si ma apuca friguri de imi clantane dintii in gura, nu cred ca este din cauza menopauzei..am inceput sa iau eutirox 0, 25 nodulii tiroidieni nu sint foarte mari, dar sint...se ia numai 5 zile pe saptamina?sau continuu.si daca se ia impreuna cu alt medicament.mai iau la nevoie si cite o jumatate de pastila de alprazolam 0, 25..dar evit cit pot pentru ca nu vreau sa devin dependenta..citeodata ma simt fara nici o forta...va rog frumos sa imi spuneti ce as putea sa iau sint chiar ingrozita...va multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici