Tulburare de conversie/somatoforma Tratament va rog?
De vreo cateva zile simt ca se ma balansez ca obiectele se balanseaza ca un fel de vertij de ameteala, imi tremura mereu capul, cu tremorul capului am avut mai demult in 2015, dar de vreo cateva zile nu stiu ce se întâmplă cu mine .Mie frica de senzatii fizice am de ameteala permanenta...Cred ca am nevoie si de o medicatie psihiatrica
3 comentarii
Buna seara.
Va recomand sa mergeti la un medic psihiatru sau psiholog cu experienta. În urma.unei evaluări complete o sa.se stabilească dacă aveți nevoie de medicatie.
Va recomand sa mergeti la un medic psihiatru sau psiholog cu experienta. În urma.unei evaluări complete o sa.se stabilească dacă aveți nevoie de medicatie.
Un consult orl si neurologic ati făcut?
Buna ziua, urmează să mă duc la un consult neurologic, pe mine ma deranjează senzatia asta de plutire am mereu senzatia ca lucrurile din jur se balanseaza, sunt si foarte obosită, înainte de simtomele astea am avut si derealiare si senzatii ciudate.Senzatia asta ca lucrurile se balanseaza ma deranjează nu este ca un vertij propriu zis sau ca o ameteala...Nu stiu ce sa fac ma simt la capătul puterilor am incercat sa ignor această senzatie dar nu trece:(
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 73Ce inseamna ICVB?
- 11Dispnee urmata de amorteli ale mainilor.De 4 luni tot medici
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 1De vreo 3 luni am ameteli in continuu, stare de moleseala
- 5Ureche nas gat
- 2De ce ameteste un baiat de 21 de ani fara probleme medicale?
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 2Amețeala persistenta nod in gat dificultăți respiratie
- 1Ameteli zilnic
- 0Oscilopsie? Părere va rog
- 5Depresie si ameteala continua
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: