Tulburarea Afectiva Bipolara (Partea II)

414 comentarii 1 2 ..... 91011 ..... 13 14 Înainte ›
0
06-12-2011, ora 11:23
T-one
Nu este medic/terapeut
T-one
CANS AJUNGE CINEVA La 5 ANI FARA Sa MAI AIBE VRO INTERNARE, VRO STARE GREA insomnii, violente, depresii sa ma contacteze pe privat
0
06-12-2011, ora 11:39
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Tocmai meditatia v-a ajutat, daca toti ar face asa ceva ar sta realmente mult mai bine la toate capitolele.Referitor la LITIU am mari rezerve, mai ales ca el nu are ce cauta in corpul nostru, in creier nici atit.Las un link in engleza pt c-o stapiniti bine, nu va forteaza nimeni sa va investiti timpul scriind aici.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/8025454.stm

Li pe perioade lungi de timp=creier gaurit
0
06-12-2011, ora 11:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ T-One

Ce tratament faci tu ?

Si doctorita mea vrea sa ma treaca pe Litiu dar nu stiu daca acest medicament se ia singur in tulburarea bipolara sau cu altceva.
0
06-12-2011, ora 12:46
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Japonezii sunt, , omenosi, , au pus Li in apa de baut sa nu apara ginduri stranii in rindul populatiei.Americanii sunt si mai si, la analiza apei a reiesit ca are in componenta:antibiotice, hormoni de crestere, un antidepresiv acolo, asa gratuit odata cu apa cetateanul isi ia portia de, , bine, ,.Noi romanii suntem cam zgirciti, abia-si procura oamenii carbonatul de Li.
0
07-12-2011, ora 18:20
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Exact asa cum spune si K.V Litiu nu are ce cauta in orgasnism, mi se daduse si mie si nu am luat cand am aflat ca de fapt Litemia trebuie sa fie cam zero in mod normal, insa ei vor sa o tina sus fortat.
Da crestere in greutate, la tine T-One nu s-a manifestat acest efect (dupa multi neimportant) ?
La unii mai face si Tiroida praf insa nu la toti.
Se da ptr TAB uneori si desine satator fara alte medicamente langa, depinde de caz in general.
0
08-12-2011, ora 13:56
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
, , Cantitati mici de Litiu se gasesc in apa oceanelor si-n unele organisme vii cu toate ca s-a constatat ca nu indeplineste nici-o necesitate biologica in organism, , http://ro.wikipedia.org/wiki/Litiu
Sunt medicamente cu saruri de Litiu pt a controla mania, dar o astfel de stare nu dureaza1-3-5-10 ani sau o eternitate.
Las un link cu un p.d.v privind metalele grele in orgasnim
http://quibono.net/134.html
0
05-01-2012, ora 04:43
andreiiiiii
Nu este medic/terapeut
andreiiiiii
Doresc sa va spun ca am intrerupt tratamentul desi psihiatrul a zis ca nu ca trebuie tinut 1 an de zile, duca-se el la psihiatru.
Am ajuns la greutatea de 97 de kilograme de la 70kg din Octombrie de cand iau Orfiril si Seroquel 400. In loc sa ma ajute, am ajuns un gras infect
Va salut si spor la prostit lume naiva in continuare.
0
05-01-2012, ora 10:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Andrei

Roaga doctorul sa iti prescrie Abilify in loc de Seroquel ca sa nu te mai ingrasi.
Fara tratament or sa iti revina vechile simptome.
Nu e bine ca l-ai intrerupt.
0
06-01-2012, ora 03:21
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Pai Seroquell + Orfiril este reteta ideala pentru ingrasare, ti-a dat cum nu se poate mai prost. De la Seroquell te ingrasai ca mancai mai mult ca da pofta de mancare, de la celalalt te ingrasai gratis fara sa mananci mai mult, plus ca de la Seroquell erai sedat cam toata ziua, mai ales ca luai si de 400.
Abilify nu stiu daca este pentru TAB, stiam ca e doar pentru psihotic si depresie, nu e stabilizator de stare, in general la TAB nu se prea discuta fara Depakine sau Orfiril ori Litiu.
Oricum ceva trebuie sa ia ca vorba ta, simptomele revin apoi daca nu ia nimic.
Andrei, insa tu ai vazut ca pui pe tine, cum de ai stat pana ce s-au adunat 27 Kg ?! De ce nu ai actionat mai devreme ?
Ia sa fac eu o socoteala, deci Octombrie pana acum ai doar 3 luni, cum ai luat tu 27 Kg in 3 luni ?! Adica 9 Kg/lunar, e enorm, insa daca ai mancat mult, nu este chiar imposibil.
0
06-01-2012, ora 10:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Abilify este un antipsihotic care se da alaturi de depakine (orfiril, convulex) in tab si nu duce la ingrasare asa cum duce seroquelul.
Dar Andrei nu are tab si dupa cate am citit eu din postarile lui anterioare, are niste simptome foarte urate care ii vor reveni daca intrerupe brusc tratamentul si nu mai ia nimic.
Andrei
Nu te sfatuiesc sa stai sa mai suporti asemenea simptome. Incearca totusi sa schimbi tratamentul ca sa nu te mai chinuiesti atat. Medicamentele acestea s-au inventat ca sa ne ajute si sunt convinsa ca prin toata gama de antipsihotice, vei gasi unul care sa ti se potriveasca si care sa nu duca la ingrasare.
0
06-01-2012, ora 15:11
andreiiiiii
Nu este medic/terapeut
andreiiiiii
Voi nu intelegeti ca am ajuns la psihiatru din cauza ca transpir foarte tare? Cine a mai auzit de asa ceva, sa-i dai omului anti depresive si anti psihotice si anti schizofrenice si mai stiu eu ce din cauza ca transpira ?
Mi s-a parut de la inceput o prostie insa le-am luat pentru ca am vazut ca sunt mult mai calm cu ele, ma gandeam ca nu voi mai transpira. Insa n-a fost asa, au inceput sa apara reactii adverse foarte urate, ganduri de sinucidere si alte prostii pe care eu niciodata nu le-am avut inainte de tratament.
Sunt deja cateva zile de cand am intrerupt tratamentul, sunt putin mai agitat si tremur cam tare dar cred ca in timp voi reveni la normal(cum eram inainte)
Si sa nu mai zic ca psihiatru ala mi le-a dat fara sa-mi dea sa-mi fac o analiza sau ceva(din cate am citit pe prospecte trebuie analize de sange si alte aiureli inainte) s-a uitat la mine a vorbit 2 minute cu mine si mi-a dat anti PSIHOTICE. Mai las-o naibii ca asta pot face si eu fara facultate. A, si faza cea mai tare, la ultima sedinta de psihoterapie, crapa hainele XL pe mine si zice ca nu ii se pare ca m-am ingrasat, am niste falci ca porcii gata de taiat dar pentru ea nu nu sunt gras.
Nu e nici o problema, tin o cura de infometare de 2 saptamani + sala si revin la greutatea normala(cum am mai facut) dar imi pare rau ca am pierdut atata timp si pana la urma am ajuns la concluzia din Octombrie, inainte sa ajung la psihiatru.
Robinul comandat din USA si gata transpiratiile.
0
06-01-2012, ora 23:46
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Eu nu am inteles cum ingrasa Seroquell, mananci mai mult ca da pofta de mancare sau mananci la fel ca inainte si tot te ingrasi ?!
Ai pierdut timp ca ai fost la un medic incompetent.
0
07-01-2012, ora 18:53
michiduta
Nu este medic/terapeut
michiduta
Buna tuturor de pe acest forum.Sunt o mama disperata.Fiica mea a fost diagnosticata cu TAB de la varsta de 16 ani si jum.iar acum are 25 de ani si jum.Acum 5 zile a avut o recadere si am fost nevoita sa o internez.6 ani nu a avut nici o problema, a urmat tratament cu abilify si depakine.Medicul care o trateaza de 6 ani mi-a spus ca dupa o anumita perioada tratamentul nu mai este eficace si trebuie schimbat.Acum i se da orfiril si seroquell.Astazi am fost iarasi la ea l-a spital si am venit mai bolnava decat am plecat la ea.Sper sa depasesc si acest moment greu din viata.Devenise f.agresiva, atat verbal cat si fizic, ma lovea atat pe mine cat si pe mama mea.A sunat pana si la politie sa reclame ca a fost violata de sotul meu.Am fost purtata si la politie sa dau declaratii, am mers si cu acte doveditoare ca este bolnava, implorandu-i sa ma ajute sa o internez dar nimeni nu a dorit sa se bage.In final am reusit sa o internez pt. ca intr0un moment de luciditate a vazut ca mi-a facut rau si a acceptat sa ma duca pe mine la spital.Acolo nu vroiau sa o interneze ca nu aveau doctor psihiatru si ea isi ascunsese buletinul, dar vazand ca fiica mea era tot mai agresiva si m-a lovit de fata cu dansii, au sunat medicul psihiatru.Acesta a venit si a sunat la un spital de specialitate si au trimis-o cu o salvare.Simt ca nu mai pot.Sunt nedormita de 2 saptamani.Cand o vad in ce stare este acum nu doresc decat sa adorm si sa nu ma mai trezesc.Orice sfat de la voi cred ca imi va face bine.
0
07-01-2012, ora 22:29
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Andrei tu nu te-ai dus la medic ca transpirai, ai uitat ca erai agitat ? Ca dupa aia iti venea sa te sinucizi jucandu-te cu cutit-ul pe la gat, ca vroiai sa bagi cutitul in primul vazut pe strada ? Ce vroiai sa-ti dea, bomboane ? Normal ca ti-a dat antidepresive si antipsihotice daca erai agresiv si nervos de nu se poate.
Te dusesei la medicul de familie si erai agitat. La pagina 8 ai relatat asta.

Chulo, medicii trebuie sa o stabilizeze in asa fel incat sa nu mai fie violenta, altceva nu este de facut, cred ca e asa din cauza ca e in faza maniacala nu ? Ca in faza depresiva nu cred ca e asa.
Iar daca e asa, din manie se iese intr-o luna doua cu tratament, deci nu se iese asa usor.
0
08-01-2012, ora 11:47
michiduta
Nu este medic/terapeut
michiduta
Multumesc pentry sfat Costy.Da este in faza maniacala.Simt ca nu ma mai tin puterile.Nu a mai avut probleme de aproape 6 ani.Acum cred ca sau adunat f.multe.Pierderea serviciului, un nemernic care o stresa noaptea cu bipuri, sms, telefoane, etc.A urmat tratament cu abilify si depakine.Acum i se administreaza orfiril si seroquell de 600.Medicul mi-a explicat ca orice tratament in TAB la un moment dat nu isi mai face efectul si trebuie schimbat.Daca imi poti da si alte sfaturi si lamuriri ti-as fi recunoscatoare.
0
08-01-2012, ora 14:07
caren7
Nu este medic/terapeut
caren7
@chula
nu am mai scris demult pe forum, insa poate mi-ati vazut postarile. Sunt o persoana diagnosticata cu TAB de la varsta de 25 ani. Acum am 49. In decusul timpului am trecut prin faze maniacale si depresive deopotriva de grave. Totusi, cu internarile de rigoare, medicatie si dorinta de a ma stabiliza acum sunt bine. Ca tratament iau carbamazepina si seroquell ( cantitate infima - 30 g seara )
Ideea este ca acele perioade de manie sunt cumplite atat pentru ce bolnav cat si pentru cei din jur: acasa, serviciu, prieteni. Te faci pur si simplu de ras daca nu este cineva carea sa ia masura radicala, adica internarea.
Fapul ca ati internat-o pe fiica dvs este un prim pas spre vindecare- ameliorare. Cred ca pentru orice persoana bolnava de manie si familia ei, aceste internari arata un pic a circ. Asa ca nu va faceti prea mari probleme de modul cuma ati reusit sa o internati. Bine ca este sub supraveghere medicala.Tratamentul cred ca etse unul foarte bun. Cunosc doar seroquell-lul care, pe mine m-a ajutat foarte mult si mi-a echilibrat dispozitia.
Int-adevar, in decursul a 25 ani de boala pe care ii am, tratamentele le-am schimbat prin prisma evoulutiei medicatiei pentru acesata boala.
Insa, cu un control de specialitate, ma refer din momentul in care se echilibraza toata situatia si mai ales in periodele grele din viata celui bolnav, caci se stie, decompensarea intervine in urma unor traume afective, medicul va sti cu ce medicament si in ce cantitate sa intervina.
Va doresc sa va linistiti, sa va odihniti, fiica dvs este pe maini bune si isi va reveni. Cu siguranta fa face diferenta intre starea de boala si cea de normalitate. Important este sa nu rupeti legatura cu medicul. Este foarte posibil dupa manie sa intre in perioada de depresie si atunci medicatia etse alta.

Numai bine,
Caren
0
08-01-2012, ora 20:46
andreiiiiii
Nu este medic/terapeut
andreiiiiii
@ Costy 2007

Faza cu cutitul pe la gat a aparut dupa ce m-au indopat cu Rivotril si Spitomin prietene
M-am dus la medic pentru ca transpir, doctorita de familie m-a vazut ca sunt mai agitat (deoarece fusesem la o gramada de doctori inainte, m-a trimis la dermatologie, endocrinologie) mi-a dat trimitere la psihiatru.
Hai sa nu ne mai amagim, sa recunoastem ca Seroquel si Orfiril si RIvotril + Spitomin nu se da la cineva care transpira sau ca este putin mai agitat
0
08-01-2012, ora 22:40
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Aha, deci dupa ce te-a indopat cu alea ai ajuns asa, adevarat ca nu se dau alea doar ca esti putin agitat, insa erai agitat si transpirai probabil din cauza ca erai Anxios si tu nu-ti dadeai seama, medicul si-o fi dat seama.
Asa si eu cand mancam ma trezeam cum ca, curge apa pe mine si nu pricepeam de ce, apoi mi-am dat seama ca Anxietatea urca teribil in timpul mesei si de aia transpiram practic de frica.
Nu mi-ai spus cum ai reusit sa te ingrasi 27 Kg in 3 luni, mancai mai mult ? Sau mancand la fel ca inainte ?

Chulo, tot ce trebuie este sa iasa din manie, pentru asta medicii trebuie sa-i dea ce trebuie, nu poti decat sa astepti sa treaca faza maniacala si sa o feresti de traume, te mai si miri de ce a facut, a avut probleme dupa cum spuneai.
Un om care e asa n-are voie sa aiba probleme de acest gen, doar liniste si bunastare si atat.
0
20-01-2012, ora 12:19
helena15
Nu este medic/terapeut
helena15
Buna, dragi forumisti!
Eu am TAB din 2008, acum intru in al 3lea an de cand nu am mai fost internata. M-am ingrasat 20 de kg( am 80kg), dar macar dorm bine. Incerc sa slabesc, dar nu merge!!! Mananc dietetic, fac mici plimbari. Ma rog, nu pot slabi! Cred ca pastilele nu ma lasa- iau 1 x Abilify 10 mg si 2 x Litiu 250 mg. Stie cineva daca se poate slabi, chiar daca iei pastile?? Multumesc.
0
20-01-2012, ora 12:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ galthelena

De cat timp faci tratamentul cu Litiu ?
Eu l-am inceput pe al meu de vreo 2 luni dar doctora mi-a prescris deocamdata numai litiu. Iau 625 mg ca sa imi iasa litemia 0, 5. Daca iau mai mult intru in depresie.
Si mi se mai intampla ceva. Cam am probleme cu somnul. Reusesc foarte greu sa adorm. Tu ai patit asa ceva la inceputul tratamentului cu litiu ?
Inaintea acestui tratament am urmat vreo doua luni tratament cu depakine si zyprexa. De la care m-am ingrasat vreo 10 kg. Dar vad ca am mai dat unul doua jos de cand iau doar litiu. Nu mai am aceeasi pofta de mancare.
0
26-01-2012, ora 11:46
helena15
Nu este medic/terapeut
helena15
Pt clara_p:
Fac tratament cu Li din 2008, in 2009 l-am intrerupt 5 luni(am facut a doua criza maniacala), apoi l-am reluat.
E bine ca dormi. Eu, la inceputul tratamentului cu Litiu, aveam impresia ca nu dorm, parca era un atipit, nu un somn odihnitor. Va trece aceasta senzatie de nesomn, Vei dormi super bine, doar trebuie sa ai rabdare, cam 1 an, asa a fost in cazul meu. Am avut si depresie, stateam in pat si nu imi convenea nimic. Am lat Zyprexa doar 3 luni, asa a zis psihiatrul meu, de aceea am luat si eu 8 kg in greutate la vremea aia, apoi am mai luat inca 12 kg.
Ce sa mai zic? Tocmai m-am angajat de 1 luna si sunt foarte incantata, am gasit un job ca agent publicitate in presa si am un sef foarte de gasca, asa ca nu e stres. Cu toate astea, visez noaptea ce am facut ziua, deci am un somn un pic agitat.
Cu greutatea am eu o problema, am facut o mare burta, cred ca de la medicamente. Cand vor trece zapezile, am de gand sa ma apuc de gimnastica medicala la Municipal, poate mai slabesc...cine stie?!
Ca sfat: NU intrerupe litiu, asta e salvarea noastra.
0
26-01-2012, ora 12:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ gattahelena

Nu o sa intrerup Litiul.
Mai ales ca vad ca am inceput sa si dorm.
Doctora mi-a zis sa scad de la 750 la 625 si vad ca am iesit si din depresie.
Constat ca e un medicament destul de bun si am auzit mai multe persoane care au luat ani de-a randul si nu au virat deloc cu el.
0
27-01-2012, ora 14:47
alla30
Nu este medic/terapeut
alla30
Buna tuturor!

Am 30 de ani si am fost diagnosticata cu TAB in august anul trecut. Iau Cypralex si Depakine de 500 mg. Problema mea cea mare este efectul de sedare permanent pe care il are tratamentul asupra mea. Mai exact, sunt in permanenta obosita, acea stare de oboseala pe care o are o persoana dimineata cand se trezeste, eu o simt pe tot parcursul zilei. Asta ma afecteaza si in viata privata si la serviciu, unde, in majoritatea timpului, abia ma adun sa pot face cate ceva. E foarte neplacuta senzatia asta, cum ca ai dormi tot timpul. De altfel, eu care eram o persoana foarte activa inainte, acum dorm dupa-amiaza aproape in fiecare zi si tot degeaba, tot nu ma simt suficient de energica. I-am spus doctoritei despre acest efect al tratamentului asupra mea, motiv pt care mi l-a mutat seara. Degeaba, insa. Mentionez ca iau magneziu, piracetam, ginkobiloba, rozmarin si ginkofit ca sa ma mai energizez, beau doua-trei cafele tari pe zi, poate-poate ma mai trezesc. Efectele sunt prea slabe, insa. Intrebarea mea este: a mai avut cineva aceasta problema si daca da, cum a reusit sa o depaseasca si sa isi recapete energia necesara desfasurarii activitatilor zilnice?
0
27-01-2012, ora 15:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ alla30

Oboseala asta nu cred ca e de la medicamente ci de la boala in sine.
Depresia se poate manifesta prin lipsa de energie.
0
27-01-2012, ora 16:08
alla30
Nu este medic/terapeut
alla30
Multumesc clara_p.

M-am gandit si eu ca poate e vorba inca de episodul depresiv care nu a trecut, insa o tin asa de prin luna august. Chiar atat sa tina depresia asta, sa nu cedeze? Ajung sa imi pierd speranta in a fi mai bine si sa ma gandesc ca o viata care sa arate in felul acesta nu prea merita efortul...E vreo lumina la capatul tunelului, oare? Sunt la prima cadere si nu prea stiu ce va urma...V-as fi recunoscatoare pentru orice sfat.
0
27-01-2012, ora 16:59
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@alla30

Eu sunt de aceeasi parere cu tine ca medicamentele sunt de vina, in cea mai mare parte. Si eu iau risperidona si Depakine de mult timp si, de cand le iau, am inceput sa dorm mult si sa nu mai fiu in stare sa fac mai nimic toata ziua. Dupa ce ma trezesc ma simt ca lovita cu leuca o buna parte din zi si nu imi revin nici energia nici cheful de viata pe tot parcursul zilei. Te invidiez sincer ca ti-ai pastrat locul de munca si ca ii faci fata. Nu cred ca ai de ales decat sa te straduiesti in continuare sa iti desfasori activitatile zilnice si sa incerci sa o convingi pe psihiatra ta sa iti mai reduca din doze. Sunt convinsa ca medicatia psihotropa are un puternic efect sedativ! Nu mai vorbesc de celelalte efecte (secundare)... La mine a mai aparut si aplatizarea afectiva si mi-a disparut complet si motivatia. Nu degeaba vreau sa vad cum o sa fiu fara nici un medicament.
0
27-01-2012, ora 18:30
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Alla30, toate bolile de pe pamant sunt rele si greu de suportat dar depresia le intrece. ieratati-ma, dar asa e. Dar tocami faptul ca cineva - unul sau mai multi au reusit sa se echilibreze cat de cat, si printre ei sunt si eu, ma obliga sa va spun ca se poate. Nu stiu cum, dar stie El. cand unui om nu-i mai da nimeni o sansa, cand nu are solutii pt problema lui - intervine Dumnezeu. Intr-un fel sau in altul... numai daca ascutim bine urechea sa-L putem auzi, vedea
Si mie mi s-a intamplat sa am perioade lungi de oboseala cronica. Asta pt ca inainte solicitasem sist nervos peste masura. Ne putem simti stresati din simplul fapt ca nu avem varietate, noutate, frumusete in vaiat noastra. Ni se pare ca traim uneori intr-un fel de inchisoare mai mult sau mai putin intunecata... si spunem ca nu mai zarim nici o iesire...mai ales daca a intervenit si blestemata de boala peste noi...
Pe langa tratamentul potrivit ne trebuie credinta. Ne ramane credinta in ceea ce nu putem efectiv vedea - sau simti. Credinta si actiunea in sensul restaurarii. Poti sa faci si serviciu, poti sa faci tot ce mai vrei - sa te dai si peste cap, daca nu iubesti ceea ce faci...stim, e cam degeaba. Pana nu face Dumnezeu acea mutare in tabla ta de sah, dar si in inima ta - fiecare traieste cum poate... sau se taraste cum poate... Dar El poate fi induplecat.mai poate fi inca induplecat... Lumina, putere si credinta va doresc. Sanatate !
0
28-01-2012, ora 15:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ alla30

Daca sunteti din Bucuresti, de ce nu incercati sa treceti pe Litiu ?
Sa stiti ca nu are efectele secundare ale celorlalte medicamente.
0
10-02-2012, ora 16:49
helena15
Nu este medic/terapeut
helena15
INTREBARE importanta: am tulburare afectiva bipolara si urmez tratament din 2008. As vrea sa fac un bebe. Care e procedura cu tratamentul? Se intrerupe??? Sunt curioasa- din cele care scriu pe forum- a ramas vreuna insarcinata??? Cum a procedat cu tratamentul? Ma intereseaza cineva care a trecut printr-o sarcina, avand TAB. Mersi.
0
12-02-2012, ora 17:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ gattahelena

Mie mi s-a spus de catre doctori ca litiul e teratogen (produce malformatii congenicatale la fat) si deci nu pot face copii cat timp iau litiu.
Mi s-a mai zis de catre doctori ca trebuie o perioada de minim 6 luni, inainte ce conceperea copilului in care organismul sa se detoxifice de toate medicamentele pe care le-am luat pina acum.
Plus ca pe timpul sarcinii stiam ca nu e bine sa iei nici o pastila. Darmite antipsihotice...

In al doilea rand, ca sa faci un copil iti trebuie o stabilitate financiara. Or cu boala asta, poti sa garantezi ca vei putea avea un serviciu tot timpul ?
Adaugă un comentariu / răspuns
414 comentarii 1 2 ..... 91011 ..... 13 14 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Distincția între episoadele depresive din cadrul tulburărilor bipolare și tulburarea depresivă majoră
  • Studiu privind diferențele de formă facială legate de schizofrenie și tulburarea bipolară
  •