Tulburari de menstruatie

30-10-2008
imogen
Nu este medic/terapeut
imogen
De cand mi-am inceput viata sexuala (acum vreo 4 ani), de la 2 luni menstruatia s-a redus cantitativ... inainte imi tinea 7 zile chiar 8, imi curgea foarte mult, iar de at imi tzine vreo 5 zile si parca nu mai e cum era o data. De cateva luni iau si anticonceptionale si acum s-a redus parca mai mult cantitativ, adica imi tzine 5 zile dar imi curge putzin si in a doua zi arata a sange asa un pic, in rest cand se usuca arata maroniu. Este ceva normal ?Asa trebuie sa fie ?
2 comentarii
0
31-10-2008, ora 00:01
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Anticonceptionalele ti-au fost recomandate de catre medic ?Nu uita ca ac. pilule contin hormoni care nu se utilizeaza la libera ta alegere numai pentru ca au proprietati contraceptive.
0
31-10-2008, ora 19:39
imogen
Nu este medic/terapeut
imogen
Da. Am fost la control acum vreo 4 luni si mi-a gasit vaginita ( acum 1 an si ceva alt medic a zis k defapt e candida ), am facut tratament si eu si prietenul meu(aveam o secretie albicioasa asa mai abundenta si cand aveam contact sexual mirosea urat, de obicei nu mirosea, nu aveam mancarimi sau altceva si acuma e bine). Si m-a intrebat ce metoda contraceptiva folosesc si mi-a zis k mai bine sa iau anticonceptionale. Deci revin la ce am zis mai sus : De cand mi-am inceput viata sexuala (acum vreo 4 ani), de la 2 luni menstruatia s-a redus cantitativ... inainte imi tinea 7 zile chiar 8, imi curgea foarte mult, iar de at imi tzine vreo 5 zile si parca nu mai e cum era o data. De cateva luni iau si anticonceptionale si acum s-a redus parca mai mult cantitativ, adica imi tzine 5 zile dar imi curge putzin si in a doua zi arata a sange asa un pic, in rest cand se usuca arata maroniu. Este ceva normal ?Asa trebuie sa fie ?
Adaugă un comentariu / răspuns