Tulburari de menstruatie
De cand mi-am inceput viata sexuala (acum vreo 4 ani), de la 2 luni menstruatia s-a redus cantitativ... inainte imi tinea 7 zile chiar 8, imi curgea foarte mult, iar de at imi tzine vreo 5 zile si parca nu mai e cum era o data. De cateva luni iau si anticonceptionale si acum s-a redus parca mai mult cantitativ, adica imi tzine 5 zile dar imi curge putzin si in a doua zi arata a sange asa un pic, in rest cand se usuca arata maroniu. Este ceva normal ?Asa trebuie sa fie ?
2 comentarii
Anticonceptionalele ti-au fost recomandate de catre medic ?Nu uita ca ac. pilule contin hormoni care nu se utilizeaza la libera ta alegere numai pentru ca au proprietati contraceptive.
Da. Am fost la control acum vreo 4 luni si mi-a gasit vaginita ( acum 1 an si ceva alt medic a zis k defapt e candida ), am facut tratament si eu si prietenul meu(aveam o secretie albicioasa asa mai abundenta si cand aveam contact sexual mirosea urat, de obicei nu mirosea, nu aveam mancarimi sau altceva si acuma e bine). Si m-a intrebat ce metoda contraceptiva folosesc si mi-a zis k mai bine sa iau anticonceptionale. Deci revin la ce am zis mai sus : De cand mi-am inceput viata sexuala (acum vreo 4 ani), de la 2 luni menstruatia s-a redus cantitativ... inainte imi tinea 7 zile chiar 8, imi curgea foarte mult, iar de at imi tzine vreo 5 zile si parca nu mai e cum era o data. De cateva luni iau si anticonceptionale si acum s-a redus parca mai mult cantitativ, adica imi tzine 5 zile dar imi curge putzin si in a doua zi arata a sange asa un pic, in rest cand se usuca arata maroniu. Este ceva normal ?Asa trebuie sa fie ?
Alte subiecte recente din această secțiune: