tulburari erectie | Forumul Medical ROmedic

tulburari erectie

29-01-2008
kamar
Nu este medic/terapeut
kamar
De o vreme incoace, cam de 3 luni nu mai functioneaza.Mi-am facut toate analizele, au iesit bine, nu am nici diabet, greutatea e cam mare 105kg/1.80, 39 de ani.
S-a intamplat destul de brusc, mi s-a mai intamplat si mai demult dar ocazional, acum nu mai merge deloc. Ce poate fi ? Unde pot sa ma duc, ce se poate face ?
6 comentarii
0
29-01-2008, ora 00:00
kamar
Nu este medic/terapeut
kamar
Am uitat sa precizez ca sunt in Brasov, v-as ruga daca puteti sa-mi recomandati un medic in Brasov
0
29-01-2008, ora 00:00
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Problema veche de cand lumea. Din pacate nu se marturiseste. Te felicit pentru curajul de a spune. Jumatate este rezolvata. Cealalta jumatate se rezolva intr-o luna daca... si aici it pun in fata un mic chestionar.
1. Anul are 365 zile. Dintre acestea 280 sunt lucratoare. Restul este week-end sau concediu. Respecti acest program ?
2. Ziua are 24 ore. Opt sunt pentru munca, opt pentru somn, opt pentru relaxare. Respecti acest program?
3. Alimentatia corecta presupune 70 % vegetale sau mai mult si 30 % carne sau mai putin. Respecti?
4. Substantele psihogene (sa zicem alcool, cafea, tutun si sa ne oprim aici) sunt permise (chiar indicate) in cantitati mici tocmai pentru a stimula. In cantitati mari sunt toxice ( peste 5 cafele, 10 tigari si 50 ml alcool 96). Respecti ?

Dupa ce raspunzi, ai de ales. Regleza-ti regimul de viata.
Ah! Si sa nu uit. La ce vrei tu iti trebuie si o femeie.
0
14-08-2008, ora 00:00
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
S-ar putea sa fie vb despre hipogonadism tardiv. Consulta un medic endocrinolog, urolog sau sexolog si fa-ti analizele urmatoare: Testosteron liber, Estradiol, SHBG!!! Inainte de astea incearca un produs natural numit Trribulus, daca dupa cateva zile de la administrare problema incepe ca se "rezolve" inseamna ca era vb de ceea ce ti-am zis mai sus- hipogonadism tardiv...

Numai bine si spor la treaba!!!
0
06-11-2008, ora 03:01
stefan.gheorghe
Nu este medic/terapeut
stefan.gheorghe
Daca stie careva un medic sexolog bun din tara sau Uniunea European va rog sa mi l recomandati.Am probleme de erectie.Am si libidoul scazut, dar asta e probabil o cauza fireasca a problemei de erectie.Merci
0
08-05-2017, ora 10:59
marinastamate
Nu este medic/terapeut
marinastamate
La fel a patit si prietenul meu. Va rog sa imi spuneti, ce medicamente ati luat inainte sa inceapa problema ? antidepresive / anti caderea parului / roaccutane ?
0
27-09-2017, ora 14:20
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Tratamentul cu substanta finasteride (Propecia), e printre cele mai eficace tratamente pentru caderea parului. Din pacate insa, efectele secundare sexuale (diminuarea dorintei sexuale si a abilitatii de a atinge orgasmului sau chiar probemele cu erectia) sunt probleme ce pot sa apara in timpul tratamentului. E drept ca apar destul de rar dar daca a luat acest produs merita sa intrebe medicul daca e sau nu cazul sa-l ia in continuare. Medicul stie mai bine.

Tot medicul te poate lamuri daca tratamentul tau pentru depresie sau insomnie joaca sau nu un rol in aceasta privinta. Unele antidepresive sau benzodiazepine pot reduce dorinta si performanta sexuala mai mult decat altele. La fel se intampla si in cazul unor betablocante (unele medicamente pentru tratamentul hipertensiunii, migrenei sau glaucomului), in cazul unor produse pentru tratamentul alergiilor (antihistaminice), pentru tratamentul epilepsiei sau chiar si in utilizarea constanta pe termen lung a unor banale antiinflamatoare nesteroidiene.

Nu modifica de unul singur tratamentul. Intreaba medicul.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: